×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 65 do 96 od 184 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Radi potujete, a vam manjka strastnega spremljevalca? Ta mini vibrator Flirty Luxurious je pravi za vas! Zaradi svojih majhnih dimenzij je primeren ne samo za potovanja, temveč bo s svojim elegantnim videzom in dekoracijo v obliki kristala Swarovski razveselila vsako žensko z dobrim okusom. Flirty Luxurious je izdelan iz prvovrstnega svilnato mehkega silikona in čeprav je majhen, skriva ogromno moč, ki vas bo na resnično razkošen način popeljala na vrh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v maskaro s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Predstavljajte si, da padete v končni užitek! Kako se ta igračka pripne na vaš klitoris in ga začne božati s tehnologijo tlačnih valov. Prijetno bo, vznemirljivo in izjemno orgazmično. Še več, Magnetic Deep Pluse ima novo magnetno tehnologijo, zaradi katere je njegovo delovanje še tišje, tlačni valovi pa mehkejši in počasnejši. Zgrabite ga in pustite, da vam od užitka vzame dih.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljivi mini vibrator ne bo oboževal le vašega klitorisa, saj lahko pokuka tudi v vašo maternico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover je idealen prstni vibrator za začetnike, ki navdušuje predvsem z intuitivnim upravljanjem, močnimi vibracijami in vsestranskostjo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    V tem primeru ima seksi leopard vzorec in skriva še bolj seksi igračo, ki je majhna, a močna masažna glava. Njegove vibracije so tihe, a močne in vam ponujajo 10 različnih funkcij. Vaš klitoris bo lebdel! Privoščite si elegantno in kakovostno igračo v elegantni leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Popolna moč, natančna stimulacija in globoke vibracije, to je Ultra Bullet, daleč najmanj priljubljen vibrator od FemmeFunn. Z njim boste odkrili vse svoje sladkosti, diskretno in mirno tudi v kopeli. Izbirajte med 20 načini vibriranja in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Ste pripravljeni na spolno raziskovanje naslednje stopnje? Povečajte svoj užitek z Vibe & Tease, našim vibratorjem z več hitrostmi. Ta vsestranska močna naprava vam omogoča mešanje in kombiniranje - uporabite samo vibrator ali pritrdite konico za draženje za še bolj vznemirljivo spolno izkušnjo!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Sprejmite umetnost zapeljevanja s stimulatorjem erogenih con BLOOM. Ergonomska oblika se udobno prilega vaši roki in vam omogoča, da raziskujete obrise svojega telesa kot izkušen umetnik. Ko svetovljanski utrip okoli vas pospeši, naj bo "BLOOM" zasebna oaza užitka in raziskovanja.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover 36 se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Ali želite na svojih avanturističnih potovanjih doživeti dih jemajoče razburjenje? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. Je majhen potovalni užitek za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Privoščite si dih jemajočo stimulacijo klitorisa, doživetje polno ugodja in ugodja ter pobeg v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Najboljši prodajalec v užitku se je vrnil — in močnejši kot kdaj koli prej. Z novim magnetnim polnilnim kablom USB s petimi načini vibriranja in petimi stopnjami intenzivnosti bo zasnova Form 2 Pro z dvojnim motorjem močno masirala, stimulirala in dražila vaš klitoris ter tako dosegla nove ravni evforičnega vrhunca.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Ta metuljček bo pristal na vaši roži in jo pobožal s celim telesom! Si ga želiš? Jasno! Prepustite se 10 načinom vibriranja, od katerih ima vsak nekoliko drugačen vzorec vibriranja in cilja na različne občutke. Poleg tega se lahko zaradi praktičnih nastavljivih naramnic prepustite božanju brez uporabe rok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Pretty In Pink

    Majhna, a priročna? Ja! Ta kompaktni vibrator za polnjenje ima res močne načine vibriranja, ki vas bodo preprosto razveselili. Je prijetno mehka in primerna za stimulacijo klitorisa ali celo bradavic ali mod. Njegova vodoodpornost vas bo premamila, da bi se razigrali pod tušem ali kopeli, zato se ne pustite prepričevati in pridite in uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    Igrivi sesalni prijatelj! Pustite mu, da "posrka" vaš klitoris in izberite iz njegovega menija 10 sesalnih hitrosti vibriranja, ob katerih se vam bodo zatresla kolena. Polniti ga je mogoče prek kabla USB, njegova diskretna velikost pa je idealen spremljevalec na potovanjih!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Odkrijte nežne prste vibratorja Nymph in se jim posvetite. Božali bodo vaš klitoris, ko vam zamrzne na hrbtu. In potem, ko želite, ga zamenjajte z drugim krogom, ki bo s svojimi vibracijami očaral vaše notranje točke ljubezni. Edinstven dizajn te igrače vas je zagotovo navdušil na prvi pogled, zato ne čakajte, zabavajte se in doživite orgazem že danes!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta razkošna vibrirajoča glava ima elegantno mehko silikonsko površino in spominja na kronski dragulj. Njegova zaobljena glava je idealna za stimulacijo majhnih erogenih con, motor F-1 nove generacije pa vas bo navdušil s svojo neverjetno močjo vibracij. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Rose Twirlz je zasnovan tako, da posnema simulacijo oralnega seksa, zato ga morate imeti v zbirki predalov ob nočni omarici. Njegova edinstvena vrtilna akcija vam bo ponudila neskončen užitek, zakaj se torej ne bi prepustili samostojnemu času samoljubja?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Rose Buddies The Rose Flix

    Skins Rose Buddies Rose Flix, ki že dolgo velja za simbol ljubezni, je popoln dodatek k vaši samoljubni avanturi. Ta diskreten, a lep mini vibrator združuje ljubezen, strast in vznemirjenje v enem čudovitem šopku.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Antony Pink

    Iščete neverjetno in razburljivo veselje po dostopni ceni? Všeč vam bo vibrator Antony! Njegova svilnato mehka silikonska površina vas bo prevzela na prvi dotik, dramatično oblikovana glava pa vam bo prijetno in natančno ugajala, kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v 10 intenzivnih funkcijah in vsakem posameznem orgazmu, ki vam ga prinesejo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Senzi Vibrator Pink

    Te očarljive in prijetne igrače so v celoti zasnovane tako, da v celoti izkoristijo vaš klitoris. Na samem koncu se lahko neposredno dotaknete mest, ki to zahtevajo, z gumbom pa lahko izbirate le med 12 nastavitvami vibriranja. Očarljivi vibrator Senzorji lahko shranite v praktičnem paketu, ki ima katero koli leto. Uživajte v plesu s polnim delovnim časom in okusite orgazmični pristop.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Pink

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcija Woomy sestavlja očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se obnašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi stimulator klitorisa, ki bo poskrbel, da bo vaš biser uživanja poskočil s funkcijami sesanja in vibriranja ter vam zagotovil orgazem, ki je tako resnično vreden!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Odplujte po morju vznemirjenja na otok, imenovan orgazem, s tem osupljivim vibratorjem. Njegovo valovito telo vas bo razvajalo. Njegova majhna velikost bo z vami na poti. Njegovih 5 funkcij vibracij vas bo navdušilo. Njegova vodoodpornost vas bo navdušila med kopanjem. Presenetijo orgazem, ki v tebi vzbudi, potem bo tvoj.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 184 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.