×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 129 do 160 od 184 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Ali imate radi skrivnosti? Ta močno vibrirajoča igrača se bo skrila v tvoje spodnjice, vgrajeni zajček pa bo razveselil tvoj klitoris. Z daljinskim upravljalnikom lahko preklapljate med 12 načini vibriranja. Torej morda ne boste zamenjali? Na vas je, ali boste krmilnik obdržali ali ga zaupali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Light Pink

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Flicker Panty Teaser Pink

    Iščete način, kako si popestriti noč v tednu? Preizkusite revolucionarno igračo, obogateno s tehnologijo Lock-N-Play. Zasnovan je bil diskretno, tako da ga je mogoče vstaviti kamor je potrebno in tam učinkovito opravlja svoje poslanstvo. To je peklenski stimulator, da vidiš dobro v vseh spodnjicah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Femsation Pink

    Želite prebuditi strastno boginjo, ki se skriva v vsaki ženski? Femsation vam bo pomagal še bolj začutiti svojo ženstvenost. Dala vam bo natančno in intenzivno stimulacijo klitorisa in okolice ter prav posebna, a prijetna doživetja. Igrajte se z njim sami ali ga povabite k ljubezni!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NU Sensuelle Iconic Bullet Pink

    Ikonični vibrator, ki je še bolj ikoničen kot kdaj koli prej! Intenzivno lahko vibrira z 10 hitrostmi in 10 načini, je diskreten, z njim lahko udobno ciljate na občutljive predele in enostavno boste vzljubili dotik njegovega mehkega in kakovostnega materiala!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya The Bloom Pink

    Pravijo, da ženske obožujejo rože. Ta vibrirajoča roža jim bo najbolj všeč! Njegov čudovit dizajn pritegne pogled že na prvi pogled, njegove čutne vibracije, ki izhajajo iz nazobčanega srednjega dela, pa bodo v vas vzbujale valove užitka. Dajte svojemu klitorisu najboljše in uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Ne glede na to, kakšni so vaši nameni, cilji vaših potovanj ali trenutne želje, obstaja Kyst, s katerim si boste vedno privoščili prijeten čas zase! Spominja na strastne ustnice, ki hrepenijo po poljubih in je narejena iz zelo prijetnega tekočega silikona. Pustite se zaslepiti z 10 funkcijami vibriranja in imejte Kyst vedno s seboj zaradi svoje majhnosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Aiko Light Pink

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Čudovit vibrator Aiko se bo osredotočil na vaš klitoris in vam pomagal odkriti nove občutke, ki ste jih skrivali. Popolnoma gladek in prožen silikon vas bo presenetil s svojo mehkobo in pobožal vašo dušo ter vaš biser uporabnosti. Doživite široko paleto čustev z 10 načini vibriranja!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Obi Light Pink

    Držite OBI vibrator v svoji dlani in izkusite intenzivne prednosti, ki se skrivajo v vašem klitorisu. Njegova premišljena zasnova objame klitoris in prekrije sramne ustnice ter presredek, a čaka vas široka paleta razburljivih občutkov. Njegove močne vibracije bodo odprle vrata nebeške orgazmične blaženosti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Stardust Posh Pink

    Zadušite se nad kozmično energijo astronomskega praga! Ne glede na to, kako trdi ste, iščete edinstveno igro, ki je met elegance in neskončne ekstaze. Je kombinacija barvnih kristalov, borosilikatnega stekla in vibracij urina. Izpolnite si želje, izkopljite zvezdni vibrator in spremenite svoje sani v akcijo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NU Sensuelle Tulip Multi-Play Vibe Fuchsia

    Se sprašujete, kako in s čim potešiti svojo žejo po spolnem užitku? Tulipan je odgovor! Gre za večnamenski vibrator, ki zelo realistično spominja na pravi tulipan. Ima 3 mehke in prijetne cvetne liste, ki skrivajo močan motor. Draži, kjer hočeš!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fuck Green Bio Bullet Pink

    Vibrator za vse, kar potrebujete! Deloma vam zlahka predstavimo novost v naši ponudbi - Fuck Green vibrator. Je 100% biorazgradljiv izdelek iz škroba na osnovi PLA plastike. Njegova univerzalna oblika vam omogoča igranje različnih iger, vendar dodajte in uredite okolju prijazno!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Pin Point Fest Vibrator Pink

    Ste pripravljeni na res razburljivo zabavo s tem vibratorjem? Popolnoma natančno bo udaril po vaših občutljivih mestih in jih nežno pobožal. Ustvarite pravo vzdušje doma in doživite popolno ljubezensko razmerje z vibratorjem Point Fest!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Temptation + App Pink

    Odkrijte revolucijo užitka s TemptationSpodbujevalnik klitorisa, ki ustreza vsem velikostim, razvoj vibrirajočih spodnjic. Enostaven za uporabo, samo dvignite spodnjice in prilagodite močan magnet skozi oblačila za izkušnjo, ki na novo definira udobje in diskretnost.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Essentials Flexible Dual Stimulator & Vibrating Egg Pink

    Doživite dvojno veselje z 2 uporabnima konicama in 2 močnima motorjema. Fleksibilni stimulator tapkanja z vibrirajočim jajčkom iz kolekcije Essentials je ultimativni spremljevalec užitkov. Fleksibilna in vsestranska igrača je strokovno zasnovana, da izpolni najgloblja hrepenenja ljudi in ustvari izkušnjo kot nobena druga.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Verve Pulsating Clitoral Stimulator Pink

    Spoznajte VERVE – najboljši stimulacijski prstan za ženske. Izdelana za udobje, njegova odprta oblika omogoča enostavno rokovanje, medtem ko utripajoča funkcija klitorisa sprošča valove užitka. Raziščite druge erogene cone in povečajte intimnost s tem inovativnim dizajnom, kjer se oblika in funkcija usklajujeta za osebno zadovoljstvo. Sprejmite potovanje užitka z VERVE.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O 4B FingO Slim Strawberry

    Naj bo užitek na dosegu roke s 4B FingO Slim, elegantno prstno vibracijo, ki jo poganja novi 4B Bullet! Z edinstvenim 6-funkcijskim globokim ropotajočim motorjem 4B FingO Slim ponuja moč, prodorne vibracije in vaš prst spremeni v vašo novo najljubšo spolno igračo – poleg tega pa je 100% vodotesen!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Pearl Pulse Duo Stimulator Fuchsia

    Doživite neprimerljiv užitek z rotacijskim in vibrirajočim stimulatorjem Pearl Pulse. Na enem koncu vrteči se biseri natančno plešejo in božajo klitoris z mamljivimi vrtinci. Nasprotni konec resonira z intenzivnimi vibracijami in masira vaše najgloblje želje.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Travel Pink

    LELO DOT™ Travel je kompakten vibrator za klitoris, zasnovan tako, da se zlahka prilega kateri koli torbi, torbici ali kovčku, hkrati pa ponuja spektakularne orgazmične lastnosti. Pomislite na kateri koli kraj, kamor bi radi odpotovali, in računajte na to, da boste doživeli drugačno vrsto klitorisnega orgazma, kjer koli vas bo zadela želja. Diskreten in natančen, LELO DOT™ Travel ima tehnologijo Infinite Loop™, ki vam pomaga ponovno zamisliti svoja potovanja na najbolj prijeten možen način.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloomgasm The Perfect Rose Clitoral Stimulator Pink

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Iridescent Berry

    Believer vam bo dal krila, da si držite, eksperimentirajte in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Siri 3 Purple

    SIRI™ 3 je zvočno aktiviran klitorisni vibrator, ki se v realnem času odziva na glasbene frekvence in jih s tehnologijo SoundSense™ prenese nazaj na klitoris kot sprejemne vibracije. Ima osem zmogljivih nastavitev za uporabnika in dva vgrajena mikrofona, ki nudijo natančno prepoznavanje zvoka in odpravljanje hrupa ter tako odpravijo ves nezaželen hrup iz okolja.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Chroma Petite Bullet Pink

    Ali uživate v lepih dodatkih? To je morda najlepši mini vibrator vseh časov! Je roza barve, eleganten, bleščeče živahen in, kar je najpomembneje, majhen, tako da ga imate lahko ves čas pri sebi! Uživajte v njegovi obliki za vsestransko uporabo in stimulacijo ter se zaljubite v njegov neprekosljiv impresiven dizajn!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulzirajočega tapkanja za vaš najbolj občutljiv del telesa! Ta kompakten in očarljiv vibrator Thoumping Touch proizvajalca Sweet Smile ima inovativno funkcijo tapkanja, ki vznemiri vaše zunanje občutljive predele. Njegova prilagodljiva krila zagotavljajo udobno in intuitivno rokovanje, izbirali pa boste lahko med 7 neverjetnimi načini!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hearts Desire Lay-On Vibrator Rose

    Kaj si želi vaše srce? Po bolj srčnem in razburljivem vzdušju? Morda bo prav ta srček Mystim izpolnil vaše želje in vašemu telesu dal popoln užitek. Njegov dizajn se prilagaja obrisom vašega telesa, zmogljiv, a tih motor pa vas bo navdušil z 8 programi vibriranja. Privoščite si pravi užitek!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Kaj ne sme manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov? Majhen vibrator, ki ga imate lahko vedno s seboj! Če izberete ta PowerBullet, se boste takoj zaljubili v njegov močan motor, ki vam bo dal neverjetno globoke in ropotajoče vibracije. Za vse tiste, ki iščejo resnično vibracijsko moč!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Midori Nadeshiko

    Ali sanjate o mehkem vznemirljivem božanju? Tenga Iroha bo prisluhnila vašim željam in sanjam ter vam privoščila opojne užitke, za katere niste mislili, da so mogoči. Zeleni Midor prerokbe ima zaokroženo konico za natančno stimulacijo. V njegov mehak in prožen material se boste zaljubili na prvi dotik, zato si privoščite najboljše, saj si to zaslužite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Yuki Nadeshiko

    Ali sanjate o mehkem vznemirljivem božanju? Tenga Iroha bo prisluhnila vašim željam in sanjam ter vam privoščila opojne užitke, za katere niste mislili, da so mogoči. Beli YUKI, ki ga je navdihnil snežak, ima okroglo konico za nežen uvod. V njegov mehak in prožen material se boste zaljubili na prvi dotik, zato si privoščite najboljše, saj si to zaslužite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha Sakura Nadeshiko

    Ali sanjate o mehkem vznemirljivem božanju? Tenga Iroha bo prisluhnila vašim željam in sanjam ter vam privoščila opojne užitke, za katere niste mislili, da so mogoči. Rožnata sakura, ki jo je navdihnil češnjev cvet, se zaključi s konico za seksi ugriz. V njegov mehak in prožen material se boste zaljubili na prvi dotik, zato si privoščite najboljše, saj si to zaslužite!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na neverjetna razburljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, pritrdi se na hlačke in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bang! 10X Bullet Rechargeable Metallic Pink

    Majhen, močan in preprost! Ta vibrirajoča krogla je gladka in trda, da zagotovi zadovoljivo maso za drgnjenje in stiskanje. Uživajte v 10 vzorcih vibriranja kadarkoli in kjer koli - ta hudiček se prilega torbam, denarnicam in celo nekaterim denarnicam! Z lahkoto se skrije v predale in je dovolj neopazen, da ne pritegne pozornosti, tako da lahko igrate na očeh.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 184 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.