×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 33 do 64 od 834 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Inya Symphony Pink

    Hočeš vse ali nič? Ta igrača je čudovito večnamenska, osupljiva je! Vsebuje 3 motorčke, ki bodo s pomočjo vznemirljive zračne tehnologije senzualno masirali točko g z vibracijami in hkrati božali klitoris! Sympony je preprosto simfonija užitka, zato uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Sanjate o čutni stimulaciji z enim prstom? S tem prstnim vibratorjem je mogoče vse! Ima prijetno teksturirano glavo in vam ponuja 9 načinov intenzivnih vibracij. Njegova oblika je domiselno ukrivljena, tako da se lahko udobno usmeri v klitoris, kjer bo dražil občutljive živčne končiče, lahko pa z njim tudi pokukate noter. Odkrijte svoje strasti sami ali se igrajte s partnerjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Hrepenite po neverjetnem oralnem seksu in neverjetni stimulaciji točke G? Izkoristite najboljše iz obeh svetov z Her Ultimate Pleasure Pro! Ta neverjetno priročna igrača je izboljšana različica originalne Her Ultimate Pleasure in je še boljša! Prestopite rob navdušene ekstaze in doživite ultimativni užitek!

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Let It Bead Black

    Našel se bo odgovor ... na vaše želje ... Let It Bead! Raziščite analno igro in sesanje klitorisa s tem dvojnim užitkom, ki je ustvarjen za užitek. Najsodobnejši sesalni del klitorisa zagotavlja močne orgazme. Obrnite igračo in izkusite nove občutke iz serije številnih ropotajočih vibrirajočih kroglic. Preden preizkusite gumb Turbo Mode, ki nemudoma pošlje kroglice na največjo hitrost, se trdno oprijemite s teksturiranim ročajem.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ta novi pripomoček z omejenimi stroški Rocks-Off vas bo stal čiste 7-stopinjske intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovni uspeh Rocks-Offa, polja strašnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo postavile na kolena.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo mesto za nekaj neomejenih orgazmov! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta, samo obrnite, da se zažene, ustavi ali odpre za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Kot vsi imajo tudi Gumrose elegantno obliko in svetle, vznemirljive barve. Gumrose je sesalec klitorisa z nič več in nič manj kot 10 funkcijami sesanja, v njem boste uživali, dokler se vam ne zahoče.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ta čutni, spolno nevtralni pripomoček omogoča ustvarjalno igro v trenutku, zlasti za pare, ki želijo razviti svojo domišljijo. Ta večnamenska igrača se vrti za 180° in ima glavo iz mehkega silikona, zato je udobna za vse položaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave Chrome

    Ali je masturbacija povezana s prhanjem in brcanjem? Ste začeli odkrivati svojo uporabnost v kopalnici? Womanizer prihaja z novostjo, ki bo vaše črnilo spremenila v neponovljive vznemirljive trenutke. Wave je tuš glava, ki so jo razvili strokovnjaki za kopalnico in jo uporablja Womanizer. In tuja je - tuš glava za dobrobit žensk!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ženski stimulator, s katerim se počutite kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in svojih najglobljih občutkih.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibe Therapy Quantum Black

    Zmogljiv žepni vibrator. Koži prijazen, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracij s pritiskom na gumb. Dolžina približno 9 cm, Ø 2 cm. Material: ABS. Vključena baterija.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Apex Pink

    Apex® je naša prodajna uspešnica z razlogom. S štirimi zmogljivimi motorji, tremi vzorci sesanja, sedmimi vzorci gibanja jezika, desetimi vzorci vibriranja in ročajem za stimulacijo točke g je ta igrača vse, kar iščete in še več.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    Bcute Classic ima ravno in koničasto obliko, zato je odličen za natančno določanje klitorisa, bradavičk, glavice penisa in vseh drugih želenih erogenih območij.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy navdušuje s svojo ovalno obliko in kompaktnim dizajnom. Sosednji vibrator iz sprejemljive silikonske cevi razvije klitoris z vnetljivo kombinacijo tlačnih valjev in vibracij.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Unihorn Mount n Peak Blue

    Vsak človek ima svoj prag užitka in ta nebesni vibrator je zasnovan tako, da vam pomaga doseči svojega. Z gladkim in čutnim telesom ter koničastim in slastno vrtljivim jezikom vas bo ta očarljiva spolna igrača popeljala od draženja do vzburjenja z le nekaj gumbi. Če iščete edinstveno in zadovoljivo izkušnjo užitka, ne iščite dlje od tega čarobnega samoroga.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Red

    Komplet vibracijskih hlačk My Secret vam ponuja moč užitka na dosegu roke z močno vibrirajočo kroglo, ki se diskretno prilega čipkastim hlačkam s stransko vezalko, da ostane na mestu.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Spolno zdravje je enako pomembno kot vsako drugo zdravje, se strinjate? Podkrepite to s tem mini vibratorjem, ki je kot nalašč za trenutke samozaljubljenosti in vznemirljive zabave v dvoje. Ponudil vam bo 10 različnih načinov vibriranja, eleganten videz in majhnost, zahvaljujoč kateri jo boste lahko imeli kadarkoli pri sebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Kaj pa, če bi si v samo nekaj minutah privoščili nezemeljski orgazem? Ta očarljiva roza igrača vas bo presenetila s svojo spretnostjo. Uporablja tehnologijo pulzirajočega zraka, tako da lahko povzroči sesalne občutke na vašem biseru užitka. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in navdušeni boste nad njegovim dotikom. Pridobite igračo, v kateri se počutite dobro, zaslužite si jo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 834 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.