×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klitoralni vibratorji

Elementi 65 do 96 od 834 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Odklenite vrhunsko izkušnjo užitka z We-Vibe Limited Anniversary Edition. Ob praznovanju 15-letnice inovacij omejena izdaja vsebuje naši dve prodajni uspešnici, vibrator za pare Sync 2 in vibrator Tango X v eni zbirki.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do zdaj ste se zadovoljili s prstom, zdaj pa se vam začenja občutek, da mu nekaj manjka? Ta stvar bo zagotovo vzdušje! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igrača, ki nadomesti vaš prst ali kot vibrator za nezahtevne. Poskusi z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Doživite ultimativni občutek s Sugar Craze, stimulatorjem utripajočega jezika, ki je zasnovan tako, da ponese vaš užitek na nove višine. Ta kompaktna in potovanju prijazna igrača je opremljena s torbico za potovanje, ki vam omogoča, da se prepustite njenim užitkom, kamor koli greste.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Hočeš vse ali nič? Ta igralec je neverjetno vsestranski, osupljiv je! Vsebuje 3 motorčke, ki s pomočjo vznemirljive zračne tehnologije z vibracijami senzualno masirajo gz točko in hkrati božajo klitoris! Sympony je preprosto simfonija uporabnosti, zato uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium eco

    Najbolj priljubljen Womanizer Premium zdaj v novem ekološkem plašču! Uživajte v njegovih 12 stopnjah intenzivnosti stimulacije klitorisa, ki vas bo zahvaljujoč tlačnim valovom in edinstveni tehnologiji popeljala v raj v nekaj minutah. Je prijazen planetu in neskončno vznemirljiv za vas, zato uživajte v erotični igrači za vse, ki razmišljajo ekološko.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasičen in eleganten vibrator Satisfyer Pro 2 je opremljen s patentirano tehnologijo Air-Pulse, ki vibrira vaš klitoris in vas pripelje na želeno destinacijo. Zahvaljujoč tihemu motorju in mehki silikonski glavi vas bo Pro 2 enkrat ali dvakrat zadovoljil.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojna zabava, dvojni užitek - povsem novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa in notranji vibrator točke G s povezavo Bluetooth. DUAL PLEASURE je narejen za povezavo z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect, zato je vaše čutno potovanje pravkar prešlo na novo raven!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Hočeš vse ali nič? Potem si verjetno želite ta vibrator! Vsebuje 2 močna motorja, lahko se čutno igra, njegov trojni stimulacijski jezik pa bo razvajal vaš klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja, 7 funkcijami jezika in ne pozabite na ognjeno toploto!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najboljše orgazme boste doživeli samo z vibratorjem Eternal Love. Je čutno igriv in vam ponuja 3 osupljive lastnosti, ki se jim ne boste mogli upreti. Vibracije bodo zmasirale vaginalno steno, pulzirajoči del bo posebej stimuliral točko G, popolne mikrovibracije pa božale klitoris. Skupaj bo največji užitek!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 834 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.