×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vijolična

Elementi 129 do 160 od 614 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Gili-Gili Vibrator with Heat Purple

    Uživate v raziskovanju vznemirljive igrivosti? Kolekcijo Woomy sestavljajo očarljive igrače iz visokokakovostnih materialov, ki se ponašajo z zabavnim in elegantnim videzom ter najboljšimi lastnostmi. Kolekcija Woomy vključuje ta očarljivi vibrator za hkratno stimulacijo G-točke in klitorisa. Uživajte v dotiku mehkega silikona in tudi v prijetni toploti, saj se vibrator segreje do 40°C!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Velvet Purple

    SESH, ki ga poganja ZALO-jeva revolucionarna tehnologija PowerThrust, zagotavlja do 6 potiskov na sekundo. S teleskopskim razponom do 30 mm se prilagodi željam uporabnika in zagotavlja globoko zadovoljujočo izkušnjo.

    349 €

    269 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Real Dark Violet

    Trpi realistična zasnova, premiki, podobni udarcem, dolga zadržanost (do 2 nivoja z eno polno!) ter velik izbor ritmov in hitrosti. To je novi Stronic Real!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte v novih valovih užitka s tem intenzivnim maserjem! Zahvaljujoč svoji posebni obliki in zmogljivemu motorju v notranjosti je to orožje Super Power idealno za tiste, ki imajo radi močnejše vibracije. Naj globoka sila udari na pravo mesto, ko se prožna glava ukrivi glede na obliko vašega telesa. Maser lahko učinkovito zmanjša togost in bolečino mišic, poveča pretok krvi in izboljša zdravje mehkih tkiv telesa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ženske se delijo v dve skupini – tiste, ki so našle svojo g-točko, in tiste, ki vanjo ne verjamejo. Paloqueth G-Spot je tukaj za obe skupini. Zahvaljujoč njegovi obliki in nekoliko bolj čebulasti glavi kot telo, lahko udobno ciljate na točko G in stimulirate to čudovito mesto z mokrim orgazmom. Ne verjameš? Poskusi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Kaj pa stimulacija 3 v 1 s to kakovostno in prijetno igračo? Mislimo, da bi bil to en velik ACH! Beta Rabbit je vibrator, ki skrbi za G-točko in klitoris hkrati. Ponudil vam bo 10 načinov zibanja, spremenljive vibracije in funkcije sesanja klitorisa. In rezultat? Dih jemajoč orgazem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Ta hlačni stimulator ima 2 zelo različni funkciji. Ena izmed njih je vibracija, 5 načinov vibracije, ki potujejo po Donnyelovem telesu, njena 2. funkcija se nahaja na konici Donnyela.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Iščete pravega? Lepa nežna in priročna? Ta zmogljiv zajčji vibrator vas razdeli na 10 načinov tapkanja in 10 načinov vibriranja. Funkcija tapkanja povzroča premike od leve proti desni in z njimi občutno stimulira točko G. Manjša roka nato zavibrira pri klitorisu in ga seže v sedmo nebo. Neodvisno upravljajte motorje in se dotaknite orgazmičnega neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Si želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima izboklinama vas bo spravila ob pamet. Vagino in analno bo stimulirala s 7 načini vibriranja, med katerimi boste izbirali z daljinskim upravljalnikom. Zato položite blazino na stol in se usedite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    3 zmogljivi motorji, ki bodo kot 3 orehi za Pepelko izpolnili vaše najskrivnejše sanje! To je Priya, močan vibrator z neverjetno prijetnimi funkcijami. Lahko vibrira s 7 funkcijami in se osredotoči na notranji del nožnice in klitoris. Najboljši del pa je "notranji jezik", ki s svojim gibanjem poskrbi za impresivno in dih jemajočo stimulacijo, saj je na konici čudovito prožen, mehak in teksturiran.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bouncy Bliss Classic Sit-On Vibrator Purple

    Prostoročni vibrator Bouncy Bliss za sedenje ponuja obsežno in veselo izkušnjo. Svilnato mehak ergonomski dizajn pokriva celotno U-obliko ženskega klitorisa in zagotavlja vseobsegajočo stimulacijo.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Diamond vibrator prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova mehka površina z zanimivo teksturo skriva 10 vznemirljivih načinov vibriranja za izjemno zadovoljivo izkušnjo. Poiščite pomočnika, ki bo tako eleganten kot vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 614 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.