×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vijolična

Elementi 97 do 128 od 614 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • We-Vibe Sync 2 Purple

    Bodite blizu drug drugemu. Res blizu. Skupaj uživajte v blaznosti. Eksperimentirajte. Imejte se radi! We-Vibe Sync, ki ga obožujejo po vsem svetu, je tukaj v novi, izboljšani različici, ki se bolje prilega, drži in povečuje uporabnost!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Doživite edinstveno vznemirljive občutke s tem prijateljem iz dneva v dan! Taplastic Vibe je stimulator klitorisa z vibrirajočim elementom. Presenetil vas bo s 6 različnimi načini tapkanja, ki vas bodo spravili na kolena. Odkrijte njegovo čarobnost, boljše bo od oralnega seksa!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go je lahek vibrator za pare za pare, ki želijo raziskati svet – in drug drugega. V priročni potovalni torbici vam Sync Go omogoča prostoročno deljenje vibriranja, kjer koli že ste.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Prst je nataknjen, vendar to ni prstan. Popeljal te bo v nebesa, a ni letalo. Vibrira in je prstni vibrator, zasnovan za osupljivo stimulacijo točke G. Zaradi majhne velikosti lahko udobno ciljate, kamor jo potrebujete. Zahvaljujoč silikonski površini bo stimulacija čudovito prijetna. Uživajte, zmore več, kot si lahko predstavljate!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Vinca se pridruži družini Action kot trifunkcijska igrača, opremljena z najnaprednejšo tehnologijo na trgu. Orgazem v manj kot minuti, užitek je zagotovljen.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Se vozite na večjih velikostih? Potrebuješ kaj več? V tem primeru imate edinstveno priložnost, da uresničite svoje sanje!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Lilac

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, ste že našle svojo točko G? Vemo, da iskanje ni zabavno in včasih zahteva veliko potrpežljivosti, vendar je to hkrati tudi velika zmaga. S tem vibratorjem boste enkrat ali dvakrat našli svojo točko največjega užitka! In če ste eden izmed srečnejših in veste, kje je vaša G-točka, je to popolna igrača, s katero ga lahko dražite. Izbirajte med 12 načini vibriranja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Kateri retro nikoli ne bo šel iz mode? Tako učinkovit tudi po letih, tako kot ta vibrator. Je klasične oblike, gladke površine in je izdelan iz higienske ABS plastike. Enostavno je upravljati preko spodnjega vrtljivega dela in ima več stopenj tresljajev. Odkrijte intenzivne orgazme z že leta preizkušenim vibratorjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Vibrato Opal

    Z vibratom dosežete visoke tone užitka. Ta vibrirajoča palica z dvojnim koncem ima zaobljeno, teksturirano glavo s super prilagodljivim vratom, ki se z lahkoto vrti po telesu za poživljajočo zunanjo stimulacijo. Teksturirano podnožje palice, ki dokazuje svojo zvezdniško moč, se lahko uporablja za vibriranje in vrtenje notranje stimulacije. Raziščite različne nastavitve in načine igranja, s katerimi boste peti z zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte v veliko razburjenja za ugodno ceno. Ta očarljiv vijolični biserni vibrator vam bo pomagal ciljati na vsa občutljiva mesta, ki potrebujejo njegovo pozornost. Narejen je iz gladke in varne ABS plastike in vibrira z 2 baterijama AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 2 Purple

    Ko boste odkrili neprekosljivo moč te očarljive igrače priljubljene znamke LELO, se boste zaljubili in vaša ljubezen bo prava, čutna in kar je najpomembneje vznemirljiva.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Ste zadovoljni in nikakor ne želite najboljše? Novi Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazal pravo 100-odstotno blaženost. Njegova najbolj podobna tehnologija, PreMotion, uporablja četrtletno in tangencialno vrtenje, neverjeten hit, ki se vrti in vibrira. Bolj je boleč kot jezik, je intuitiven, pepelast. Poskusite in ne skrbite več!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je eleganten vijolični vibrator iz žametno mehkega silikona. Vibrator ima površino v obliki niti, ki z vsakim gibom ustvari vznemirljiv učinek. Meridian vas bo presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in 7 funkcijami vibracij, odkrijte jih še danes!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Purple

    Vaše želje se ne izpolnijo, ste žalostni in potrebujete kolute? To je Tracy, tvoj novi ljubimec, ki ti je pripravljen nekaj prinesti! Za gospoda, čudovito strastnega in polnega, je sprejemljivo, da dovoli takšno točko, kot je klitoris. Tuširajte se s 7 intenzivnimi aktivnostmi in noč za nočjo živite orgazem za orgazmom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Minds of Love Timo Purple

    Sodoben močvirni vibrator za vašo polno korist! To bo spodbudilo vaš klitoris in b-točko, vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Izberite živahen in živahen mehak in visokokakovosten silikon z živahnim in pulzirajočim učinkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 614 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.