×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vijolična

Elementi 33 do 64 od 614 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Hočeš vse ali nič? Ta igralec je neverjetno vsestranski, osupljiv je! Vsebuje 3 motorčke, ki s pomočjo vznemirljive zračne tehnologije z vibracijami senzualno masirajo gz točko in hkrati božajo klitoris! Sympony je preprosto simfonija uporabnosti, zato uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Daniel Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Daniela, vibrator osupljive oblike in funkcije intenzivnega vibriranja s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Daniela v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Masažne glave ni, kot je masažna glava! Ta je res poseben, saj vam ponuja 3 neverjetne lastnosti! Okrogla glava iz prijetnega materiala lahko na eni strani čutno sesa klitoris, na drugi strani pa je stimulator z 10 funkcijami intenzivnega pulziranja. In to še ni vse! Oprijem bojne glave nadzoruje zmožnost udarca, in to tudi z neverjetnimi 10 načini.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Ali želite uživati v čutno toplih vibracijah in realističnem polnjenju noč za nočjo? RoMAX je sodoben in priročen vibrator s funkcijo ogrevanja, v katero se boste zaljubili, in funkcijo stiskanja, ki ustvarja resnično realistične izkušnje. Seveda je na voljo tudi vibracija 10 seksi načinov. In počakajte, da na svojih intimnih mestih začutite mehak dotik prijetnega silikona, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratorja C-Shape za iskalce užitka, ki iščejo popolno prileganje. Zunanja roka je naslonjena na klitoris, medtem ko se prožna notranja roka v obliki črke O udobno prilega nožnici in zagotavlja, da vibracije ostanejo tam, kjer jih želite. Edinstvena inovacija We-Vibe v obliki črke C omogoča enostavno, prostoročno stimulacijo, ki nudi varne, okusne vibracije, v katerih lahko uživata oba partnerja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit je vibrator s stimulatorjem klitorisa, namenjen igrivemu užitku. Vijolično obarvana zasnova je izdelana iz TPE in ima edinstveno gibanje gredi navzgor in navzdol.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojna zabava, dvojni užitek - povsem novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa in notranji vibrator točke G s povezavo Bluetooth. DUAL PLEASURE je narejen za povezavo z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect, zato je vaše čutno potovanje pravkar prešlo na novo raven!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Držite se klobukov, to bo najbolj razburljiva vožnja doslej! Ogledate si resnično močan vibrirajoči silikonski stimulator s 3 načini vrtenja in potiska. Prodrla bo v vas še globlje, kot so zmožne druge igrače, in vam bo ponudila širok spekter edinstvenih občutkov. Še več, vaše roke se lahko sprostijo!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izejša kot kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki zagotavlja stalen stik s klitorisom, hkrati pa omogoča vaš idealen globina in kot penetracije.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Purple

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožnnosti, je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elemental Purple

    So vaši večeri samotni? Nehajte in si zagotovite Elementalo, vibrator osupljive oblike in intenzivno vibracijsko funkcijo s 30 različnimi načini. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Elemental v svojo spalnico!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite igračo z močjo razburljivih sunkov! Ta vibrator iz svilnato gladkega silikona vam ponuja 7 načinov potiska za popolno prodorno izkušnjo. Njen uporabni del je povezan s končnim okroglim delom, na katerem boste igračo ugašali in prižigali ter jo tudi polnili. Podlezite udarcem in tresljajem ter preklapljajte med načini prek krmilnika.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Cyber Purple

    Pridite in odkrijte Lelov spektakularni sonični masažni aparat s trojnim delovanjem, ki bo enkrat za vselej spremenil vaš način razmišljanja o uporabnosti! Odkrijte novo Enigma Wave. Temelji na seriji Enigma in ponuja vse kot njegovi predhodniki, vključno s funkcijo WaveMotion. Uživajte v urinski stimulaciji klitorisa z zvočnimi valovi in vibracijami ter gibi v sebi!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvojna stimulacija in popolna masaža G-točke in klitorisa hkrati, to obljublja ta osupljivi Ares vibrator priljubljene blagovne znamke Adrien. Uživajte v njegovih ergonomskih oblikah in razveselite svoje intimne zabave na vse načine.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Živahen in s telesno temperaturo za intenzivno stimulacijo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 614 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.