×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji roza polnilna

Elementi 33 do 64 od 246 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Majhen vibrator z delom v obliki klina, ki razširi sramne ustnice in gredjo v obliki penisa z izbočenim spolovilom. Z 10 močnimi načini vibriranja hkrati stimulira klitoris, vagino in točko G. Lahko se diskretno nosi v spodnjem perilu. Upravljate ga lahko s pritiskom na gumb ali z daljinskim upravljalnikom. Lahko se polni s priloženim kablom USB.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Najboljši užitek prinaša stimulacija klitorisa, se strinjate? Če je tako, ne smete zamuditi tega stimulatorja klitorisa Infinite Love. Zajame vaš klitoris s svojo osupljivo funkcijo, ki intimno posnema oralni seks. Pripravite se, da ponorite od užitka in preprosto in preprosto bo lepo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Satisfyer Pro To Go 3 iz silikona je s svojim elegantnim kompaktnim dizajnom in zanimivo kombinacijo pritisnih kolesc in vibracij idealen sopotnik na potovanju. Prinesel vam bo nebeški orgazem kjerkoli in kjer koli, njegova dva močna motorja vam bosta pokazala vrhunec blaženosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Njegovo ime je Aura in njegov čar je v tem, da bo vaši točki G dal močne vibracije, medtem ko bo stimuliral klitoris s sesanjem pritiska. Poleg tega je prilagodljiv, idealen za potovanja in ima svilnato mehko silikonsko površino. Veselite se, zaslužite si!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Želite doživeti pravo navdušenje? Zato bodite pozorni! Prestižna in svetovno priljubljena blagovna znamka Svakom prihaja s svojo najnovejšo patentirano tehnologijo, ki jo predstavlja ta igrača. In kaj vam bo Pulse Pure pokazal? To bo globok užitek, ki ga povzroči ciljno sesanje, med katerim ne boste mogli preprečiti globokega stokanja.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Happiness Too Hot To Handle Pulse Stim Pink

    Stimulator klitorisa s primernim imenom Too Hot To Handle! A ne skrbite, uživate lahko, kolikor želite. Samo s to očarljivo vrtnico boste doživeli popolno intimno zadovoljstvo in nagajivo veselje! Vaš klitoris zajame z mehkimi, a močnimi utripajočimi vibracijami, zaradi katerih boste zadihali. Znova in znova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Svetlo roza vibrator svetovno priljubljene blagovne znamke Evolved. Ima edinstveno funkcijo povečanja moči, kar pomeni, da vam zagotovi 10-sekundni izbruh največjega vibriranja v trenutku, ko o tem spregovorite sami. Poleg tega ima popolnoma spodbuden realistično oblikovan želod in 8 edinstvenih hitrosti. Konča se z učinkovitim priseskom, zahvaljujoč kateremu lahko uživate tudi v svojih najljubših prostoročnih igrah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Lush 3 Wearable Bullet Vibrator

    Lush 3 - je najnovejša različica našega svetovno znanega daljinsko vodenega vibratorja z jajčkom z nekaj pomembnimi izboljšavami, kot so fiksni rep, ki "objame" telo in poskrbi, da igrača ostane na pravem mestu ter zagotavlja globlje vibracije na točki G, izboljšana baterija in preoblikovana antena Bluetooth.

    229 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Gladka in zaobljena glava tega vibratorja je ergonomsko nagnjena, da z lahkoto doseže vaše nedosegljivo območje užitka, medtem ko je par zajčjih ušes v najboljšem položaju za stimulacijo klitorisa s sijajnimi vibracijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Osupljiv vibrator z dvema uporabnima koncema! Po eni strani bo okrogla glava razveselila tako vaša zunanja občutljiva mesta kot tudi utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo božala od znotraj prav tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba ponujata 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je LiLie in je prijetno tanek in prožen. Zaradi svoje tankosti bo prišel povsod in ne bo motil niti med seksom, ko bo lahko z vibracijami dražil klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Ombra Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Polnilna Vive Ombra spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina z elegantnim videzom in dinamično obliko, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, točno tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pustite se, da vas odnesejo valovi užitka z vibratorjem California Dreaming. Vašo G-točko skrije do najbolj divjega orgazma! 3 stopnje utripanja bodo neverjetno prijetne, kot tudi 10 vibrirajočih vzorcev. Poseben plapolajoč konec te igrače je tukaj samo za neskončno strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Amour Silicone Wand

    V Jopen Amour Wand se boste zaljubili na prvi pogled. Je sladko roza vibrator s 35 nastavitvami vibracij in svilnato mehko površino. Poleg tega je tudi vodoodporen, zelo učinkovit in ima čudovito prožno telo, tako da se prilagaja ne le vašim razmerjem, ampak tudi vašim potrebam. Zabavajte se s to čudovito igračo s čudovitim koncem srca in podležite neskončno prijetnim orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Shiny Rechargeable ABS Bullet Pink

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov rahlo zašiljen konec je idealen za natančno ciljanje klitorisa, nova generacija F-1 motorja pa vas bo navdušila z neverjetno močjo tresljajev. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Light Pink

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak Vibrator Pink

    Klasika z neverjetnimi vibracijami. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar je pomembno. Je zmogljiv in hkrati zelo tih, zaradi svoje vodoodpornosti bo z veseljem vaš spremljevalec tudi pri vas ali pod tušem in vam ponuja 8 programov vibriranja in 5 jakosti vibriranja. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 246 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.