×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji roza polnilna

Elementi 65 do 96 od 247 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise prestižne blagovne znamke Lelo. Je idealna izbira ne samo za začetnike, ko gre za spolne pripomočke in čutno raziskovanje. Vrh boste dosegli po zaslugi nežnih tlačnih valov, ki jih boste občutili od glave do pet. Sprejmite ponudbo novega načina uživanja v predigri in trenutkih ljubezni do sebe.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vam vibracije niso dovolj? Poleg tega vam bo vibrator Homunculus ponudil tudi vznemirljivo elektrostimulacijo. Zanj ni potreben vir, vsa moč seva neposredno iz njega. Opremljen je z 12 načini vibriranja in 5 stopnjami elektrostimulacije. In kaj več? Njegove funkcije lahko upravljate prek Bluetootha prek aplikacije na telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To jajce vsebuje super močan motor, ki svoje vibracije usmerja na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti svojih prednosti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša razburljiva skrivnost v spodnjicah! Oblecite si čutne rožnate čipkaste tangice, vanje skrijte močan mini vibrator in prepustite krmilnik svojemu kolegu. Ali že izvajate določen scenarij? Ja! S tem kompletom boste vsako priložnost spremenili v vznemirljivo seksi izkušnjo, ki se ne konča nikjer drugače kot v postelji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Obožujete ljubke stvari? V tem primeru se boste zaljubili tudi v ta mali sladko roza vibrator impresivne oblike. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja, polnili pa ga boste lahko preko USB kabla, ki je vključen v paket. Naredite to s stilom za prikupnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološko najnaprednejši vibrator za G-točko, kar jih je svet kdaj videl, je dobil še eno nadgradnjo in zdaj lahko s Kiiroo Pearl 3 izpolnite vse svoje intimne želje! Ima tehnologijo občutljivo na dotik in močan motor. Ta sodobna igrača prisluhne vaši vagini in njenim potrebam, nato pa stimulira, draži in sproži najmočnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in uživate s svojim partnerjem na daljavo ali pa lahko Pearl 3 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako majhen in tako močan! Valencia je mini vibrirajoča glava z resnično močjo. Ponuja vam 10 različnih načinov vibriranja in zahvaljujoč tihemu motorju boste imeli občutek največje diskretnosti. Valencia vam bo pomagala doseči orgazem in sprostila mišice pred napetostjo. Je zelo prijeten na otip, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona. Naj se te dotakne, kjerkoli mora.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nova We-Vibe Sync je zasnovana za skupno uživanje za vse. Prijetne in močne vibracije stimulirajo klitoris in točko G, zahvaljujoč novi obliki pa boste uživali tako v vibracijah kot vznemirjenju.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Privoščite svoji G točki masažo, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba niti premakniti prsta, da dosežete orgazem – je prostoročno!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 247 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.