×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna silikona

Elementi 65 do 96 od 371 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Naughty Finger Prostate Vibe Black

    Priročen prst (ne samo) za vaša zadnja vrata! Ta prilagodljiv stimulator prostate, podoben prstu, je idealen za stimulacijo prostate in maternice, lahko pa ga uporabite za stimulacijo točke G in klitorisa. Ima odstranljiv mini vibrator in z njim boste uživali v najbolj občutljivih trenutkih svojega življenja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    S to mini vibrirajočo glavo uživajte v pomirjujočih vibracijah, kamor koli greste. Ima manjše razpone in je idealen ne samo za potovanja! Poganja ga tih motor in bo razveselila ne le vaše intimne kraje, ampak tudi mišice po celem telesu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alston Black

    Ta zadovoljujoča vibracija deluje kot čarovnija! Konica se nagne naprej in usmeri 12 močnih stopenj vibracij naravnost proti vašemu vročemu območju. Zaradi svilnato gladkega silikona in prožne gredi je vsak trenutek popolna blaženost. Ta izdelek je vodoodporen, zato lahko uživate med tuširanjem ali kopanjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Bruno Black

    Bruno je zasnovan posebej za moške, ki želijo odkriti nove dimenzije užitka z draženjem svoje prostate. Narejen je iz medicinskega silikona in je popolnoma anatomsko oblikovan za stimulacijo prostate in pregrade med anusom in modi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Uživajte v moči gibanja in vibracij! Ta analna igrača za popolno dinamično stimulacijo vaših zadnjih vrat lahko naredi popolnoma vse! Ogrel se bo na prijetnih 41 °C, prišel vam bo z močnimi udarci, hkrati pa bo vznemirljivo vibriral na končnem vrhuncu. Prepustite se vznemirjenju, analni strasti in popolnemu zadovoljstvu z vsem tem.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Njegova 21-centimetrska palica je ULTRAFLEXIBILNA in vam omogoča, da izdelek uporabljate v vsakem položaju, samostojno ali v paru. Njegova ovalna oblika omogoča enostavno vstavljanje. DEEP EXPLORER je hkrati analni stimulator, stimulator prostate, vaginalen stimulator, stimulator točke G in klitorisa. DEEP EXPLORER, razkrivalec globokih užitkov!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavek za masažno glavo Le Wand za ponovno polnjenje. S tem nastavkom dodajte novo dimenzijo svoji najljubši napravi in uživajte v očarljivih občutkih, ki vam jih bo prinesla stimulacija tako občutljive točke G ali P.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Bodite pozorni na svojo točko G s tem elegantnim luksuznim mini vibratorjem G-Spot iz kolekcije Petdeset odtenkov sive. Je čudovito mehak in prijeten na dotik, njegove vibracije pa so tihe, a močne in intenzivne. Ima tudi domiselno ukrivljeno konico, s katero se lahko udobno dotaknete svojega kraja užitka in uživate v neponovljivem čutnem vznemirjenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte v popolni analni stimulaciji z Elite Vibrating Ass Thruster, skritim v diskretnem paketu. Odvijte pokrov in na eni strani povežite vibrator, na drugi pa močan prisesek. Ste pripravljeni na divjo vožnjo? Če je tako, ne preostane drugega, kot da začnete uživati ne le v genialnem gibanju gor in dol, ampak tudi v neverjetni moči vibrirajoče krogle, skrite v končni konici, in prijetni toplini, saj se vibrator lahko segreje do 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kdaj drugače kot zdaj odkriti dvojno stimulacijo orgazma! Ta stimulator vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 vibracijskimi funkcijami, ki zagotavljata vznemirljivo stimulacijo prostate in jezu, tretji motor pa poganja vrtljive kroglice s 3 hitrostmi. Uporabite daljinski upravljalnik in izberite čutno kombinacijo funkcij samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je izjemno pameten dvojni stimulator P-Spot, ki ga je preprosto uporabljati. Rude-Boyjev srednje velik obseg zagotavlja čvrsto in prilegajočo se stimulacijo skupaj z masažo perineja.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Če želite v svojih analnih igrah doživeti bolj intenzivne občutke, ne smete zamuditi tega edinstveno zmogljivega stimulatorja prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Narejen je iz higienskega in visokokakovostnega silikona (Elite Silicone), je polnilni in predvsem ergonomsko oblikovan tako, da vam zagotavlja ne le udobje, ampak predvsem zadovoljstvo. Prepustite se dih jemajočim funkcijam, neverjetnemu vznemirjenju in eksplozivnim orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov in 12 programov vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 371 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.