×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna silikona

Elementi 129 do 160 od 371 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Vibrator Better Than Your Ex Better Than You

    Samo zato, ker tvoj bivši nikoli ni našel tvojega klitorisa, še ne pomeni, da ga ni. Ta prstni vibrator ga bo igrivo odkril, pobožal in popeljal v nebesa, saj je zagotovo boljši od tvojega bivšega. Narejen je iz mehkega silikona in ima popolno obliko za natančno stimulacijo najbolj občutljivega mesta na vašem telesu, ki ima do 10 načinov vibriranja.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Sprostite se, sprostite in morda eksplodirajte. Samo ta masažna glava znamke XR Brands vam bo zagotovila popolno izkušnjo masaže ali stimulacije. Njegova diamantna tekstura vam bo omogočila intenzivno masažo in na ročaju, ki se udobno prilega vaši roki, boste zlahka preklapljali med 8 vzorci 3 stopnjami moči. Poiščite zadovoljstvo in olajšanje. končno …

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša majhna živahna skrivnost v spodnjicah vas bo vsak dan spremenila v razburljivo izkušnjo. Snežno bele hlačke lahko stresete s posebnim žepom za mini vibrator s "čarobnim" obročkom, ki bi mu zavidali tako vi kot Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate o elegantni masažni glavi z osupljivimi močnimi vibracijami? Nad to očarljivo igračo boste navdušeni! Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in intenzivno utripajočo funkcijo. Njegova ergonomsko ukrivljena oblika bo prisluhnila vašemu telesu, visokokakovosten ABS v kombinaciji s finim silikonom pa vam bo zagotovil maksimalno udobje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Mobilni telefon, denarnica, ključi in mini vibrator! Preden odidete od doma, mora izpasti vaš ček. Ne veste, kaj se bo zgodilo, a če ste pripravljeni, boste to tudi storili. Ta mala čarobna palčka je vaše zagotovilo za orgazem. V vaše ljubezensko življenje bo prinesel razburljivo raznolikost! To je majhen in izjemno močan vibrator, ki ga boste vzljubili sami ali v paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte v popolnem vzdušju z novim Club Vibe 3.OH, ki se odziva na glasbo! Zahvaljujoč diskretni velikosti ga lahko kadar koli in kjer koli nosite v spodnjicah. Je tih, lahek in opremljen s 3 načini užitka. Omeniti velja še polnilno vgrajeno baterijo in brezžični daljinski upravljalnik z vgrajenim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Mat, gladke in kar je najpomembneje, vibrirajoče sponke za bradavice so na prvi pogled videti res okusne, saj so narejene iz najkakovostnejšega silikona.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Napihljiv silikonski vibrator, ki vam bo pokazal nove višine užitka! Prilagodili ga boste s svojo domišljijo in z daljinskim upravljalnikom preklapljali med 7 načini napihovanja in vibriranja. Z užitkom napolnite svojo nožnico ali danko in pustite, da se Ultimate Expand spopade tudi s klitorisom ali nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napihnite navdušenje do samega vrhunca! Ta elegantni črno-zlat vibrator napolni vašo vagino ali anal in vibrira namesto vas. Narejen je iz čudovito mehkega in gladkega silikona z elegantnimi zlatimi plastičnimi detajli. Uživajte v 10 načinih vibriranja napihljivega vibratorja za zadnjimi vrati ali v trebuhu, oba bosta super!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Boste sprejeli izziv in izkusili razkošen užitek z novo generacijo legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vsem, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte z njim solo ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Imate v javnosti razburljivo opustošenje? Nosite te dele zapletov, kjer ste slišali polna goriva in v njih poiščite vibrator. Potem bodo vagoni uničeni! Ali ga želite dati svojemu partnerju in ga pustiti izpod nadzora tistega elegantnega črnega glasbenika v vašem spodnjem perilu?

    87,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Black

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Ali hrepeniš po popolnem zadovoljstvu? S Sono 2 boste lebdeli na valovih neskončnih orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Življenje je prekratko, da bi doživljali le povprečne orgazme. S Stronic Surfom boste zadeli vse občutljive živčne končiče, doživeli boste zadovoljiv občutek polnosti in stimulacije najvišje ravni. Lezite in pustite, da vam Stronic Surf pokaže vaše sposobnosti in moč v 10 različnih načinih. Stronic Surf deluje prostoročno, tako da vaše roke ostanejo proste, njegovo tiho motorno kolo pa zagotavlja popolno diskretnost.

    169 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 371 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.