×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vibracijski

Elementi 65 do 96 od 2519 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Next Dark Purple

    Womanizer Next je nova dimenzija užitka – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Skin

    Izkusite vrhunsko zadovoljstvo s Squirting Fuck Stick™, polnilno točko, ki ima realistično in za uporabo preprosto funkcijo squirtinga. Ta dong lahko drži do .34 fl. oz./10 ml vaše najljubše tekočine za resnično izkušnjo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi te vrste: Sizzling Simon je brez primere, saj so E-Stim Vibes prve in edine igrače, pri katerih lahko hkrati uživate v vibracijah in električni stimulaciji - in za to sploh ne potrebujejo kompleta za stimulacijo živcev.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bradley

    Gladek vibrator v obliki jajca z 12-stopenjsko funkcijo. Uporablja gumbno baterijo 3x LR44. Daljinski upravljalnik 3x LR44 baterije. Silikonska prevleka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Predstavljamo vam TWIST, klitoralni vibrator v obliki črke C, zasnovan za popoln užitek. Doživite utripajočo stimulacijo, saj natančno cilja na klitoris. Z ergonomskim ročajem je doseganje popolnega zadovoljstva preprosto. Izboljšajte svojo igro užitka s TWIST – kjer se inovacija sreča z natančnim užitkom in odklene svet razvajanja.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Napenjalni obroč lahko raztegnete za 1,5 cm, da izpolnite vaše najgloblje želje. Kombinacija cock ring in čepa hkrati stimulira , testise, perineum in masira prostato, izboljša erektilno funkcijo. Seks igračo za moške lahko uporabite tudi za stimulacijo G-točke, tako da boste imeli največji užitek, ki ga še niste doživeli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ta zmogljiva silikonska krogla z 10 hitrostmi ima poševno konico v obliki šminke, ki je kot nalašč za ciljno stimulacijo in se lahko prilega v razpoke ali leži poravnano in ravno. Ravna gred se zaključi z elegantno osnovo iz rožnatega zlata, kjer je nadzorna plošča z 1 gumbom enostavna za uporabo, ki sveti med uporabo. To klasično nočno omarico prinesite s seboj v kad ali prho, saj je popolnoma potopna v vodo – in se priročno polni prek USB-ja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Ta analni vibrator ima 3 različne načine potiska z največjo razdaljo potiska do 0,4 palca. Doda tudi 10 načinov vibriranja za popestritev vašega prijetnega časa. In ta spolna igrača ima tudi povezan obroček za penis, ki lahko učinkovito trenira penis, zaklene spermo in podaljša prijeten čas. 10M daljinski upravljalnik lahko doda več interaktivne zabave za par.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    V enem priročnem vijoličnem kompletu dobite vse igrače, ki jih potrebujete za užitek, ki razburja um in to za manj denarja!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini vodoodporni vibrator iz plastike ABS s 7 funkcijami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator s paličico z daljšo življenjsko dobo baterije, učinkovitim čipom Bluetooth 5.0 in nadgrajeno anteno.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Ta pridni narednik pritegne pozornost z dvema zmogljivima 10-stopenjskima motorjema in gibljivo gredjo, ki jo je mogoče vstaviti do 3 palcev. Izdelan iz kremasto gladkega silikona, njegov daljinski upravljalnik z dosegom 30' omogoča prostoročno igranje, tudi pod vodo, saj je popolnoma potopljiv.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Dame, spravite se v ekstazo s to neverjetno igračo za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, žepna velikost in ena močna hitrost.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Top Secret Pink

    Zahvaljujoč široki ravni podlagi lahko model Top Secret iz finega silikona diskretno in udobno nosite tudi zunaj doma. Poleg tega lahko preko aplikacije intuitivno in individualno nadzorujete globoke in močne vibracije njegove obsežne gredi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s 3 motorčki razvaja vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator s tlačnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, medtem ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Ali sanjate o čutnem analnem suvanju? S Paloqueth Thrusting Massager se vam bo želja uresničila. Poganjata ga dva močna motorja in vam ponuja 3 različne načine giba. Poleg tega lahko vibrira tudi v 12 vzorcih in vam tako zagotovi nežno predigro ali celo super močno stimulacijo. Uživajte v novi ravni užitka v zadnjici!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Skinny G Black

    Dobrodošli pri stimulaciji G-točke za suhe! Vsakdo s točko G si ne želi debele, izbočene glave – včasih je le manj kot centimeter dovolj obsega, da doseže to blaženo območje. Ta nežno izbočena teksturirana konica vibrira z točno želeno hitrostjo, od blage do divje, stimulira tisto legendarno žlezo, ki lahko vodi do najmočnejših orgazmov, kar ste jih kdaj doživeli! Vzemite vaš tanki G pod vodo, saj je popolnoma potopljiv, in pustite, da se gibljiva gred premika z vašim telesom, s čimer dvignete svoj užitek višje kot kdaj koli prej.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Odkrijte vibrator, ki vam bo vzel dih! Imenuje se Gravity in na trg prihaja iz svetovno priljubljene znamke Lovense! Gravity vas bo naravnost navdušila s svojimi samodejnimi udarci in tresljaji, ki jih lahko nadzirate prek aplikacije. Zahvaljujoč močnemu končnemu prisesku se oprime vsake gladke površine in se vam prilagodi za popolno izkušnjo med samostojnimi igrami, odličen pa bo tudi kot partner v trojčku!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Ta vibrator Lavender Lover ponuja močne vibracije z več hitrostmi, ima izbočeno glavo in žile za dodatno stimulacijo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X True Blue

    Ta izjemno gladka silikonska igrača potiska in vibrira z dvema 10-stopenjskima motorjema, ki delujeta skupaj za resnično izjemno izkušnjo. Teksturirana, potisna dolga gred se zoži v zaobljeno rahlo nagnjeno glavo, medtem ko ima ročaj vibrirajočo mini potisno konico na enem koncu in drzno plavutjo na drugem.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Blue Crush Blue

    Ta kremasto gladek silikonski utrip je majhen in močan z nežno usločenim upogljivim steblom in izbočeno konico, ki je zasnovana tako, da doseže vaše najljubše erogene cone, vključno s točko G. Zakrivljena oblika se udobno prilega vaši roki za enostavno navigacijo, tudi pod vodo, saj je popolnoma potopljiva. Upogibna in prožna, ta igrača se premika z ritmom vašega telesa, tako da lahko prepustite svojim fantazijam, ko raziskujete 10 hitrosti in funkcij vibriranja, da bi našli svoj končni užitek! Polnilna in enostavna za čiščenje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next je nova dimenzija uporabe – združuje revolucionarno 3D Pleasure Air stimulacijo klitorisa z novim Climax Controlom, kar daje dodatno globino in bogastvo vašemu orgazmičnemu potovanju. Zasnovan za intenzivne, intuitivne večkratne orgazme, Next zagotavlja neprekosljivo moč in vrhunske funkcije, vključno z novim naborom prilagodljivih vzorcev med tihim šepetanjem.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, namenjena predvsem novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ta prvovrstni vibrator za prstane ima široko, debelo steblo z ravno površino, ki je okroglega obsega, vendar nežno usmerjena proti konici za natančnost, kamor želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Real Deal Anal

    Vibrator naravnega videza iz mehkega materiala, ki zlahka drsi. Vibracije z več hitrostmi. Velikost: 19,5 cm, Ø 2,5 cm. Material: PVC, ABS, brez ftalatov v skladu z uredbo EU REACH.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE predstavlja edinstveno kolekcijo analne opreme, posebej zasnovane za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. ANAL POWER VIBRATOR je spretno izdelan za gladko vstavljanje in intenzivno, globoko penetracijo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvajal vse vaše erogene cone: uporabite ga kot vibrator za polaganje, vibrator tlačnih valov ali vibrator G-točke za največjo raznolikost v času, ko ste samski.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 2519 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.