×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji vibracijski

Elementi 129 do 160 od 2519 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Brighty

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn in res močna masažna glava znamke Adrien bo izpolnila vse vaše želje. Zasnovan je bil posebej za diskretno tiho in hkrati močno pomoč, zasnovano ne le za intimne užitke, ampak tudi za masaže celega telesa. Ima natančno ergonomsko obliko, je enostaven za uporabo in je izdelan iz varnega in kakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest je vaš vodnik v svetu čutnih odkritij. Poiščite samozavest in nadzor na poti do novih užitkov.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Arthur čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Odkrijte The Vibe 2, petelinji obroč in stimulator prostate v enem! Vibe 2 je idealen za samostojno avanturo ali s partnerjem. Preprosto namestite raztegljiv silikonski obroč na mošnjo in penis ter uživajte v 10 čudovitih vibracijah okoli presredka, medtem ko vibrator hkrati zagotavlja analno stimulacijo. Ta vsestranski vibrator je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, tako da lahko vi ali vaš partner prevzamete nadzor.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje z elegantno biserno belo barvo vam bo zagotovila resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Kjer se strast sreča z zadovoljstvom. Ročni stroker Arcwave Voy s sistemom za prilagajanje tesnosti in nastavljivim vibratorjem za pare We-Vibe Sync 2 s povezljivostjo z aplikacijo.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo mesto za nekaj neomejenih orgazmov! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta, samo obrnite, da se zažene, ustavi ali odpre za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion združuje močne vibracije z inovativno stimulacijsko kroglico v notranjosti. Inovativna tehnologija v kombinaciji z elegantnim dizajnom stimulira točko G z natančno ergonomijo in ustvarja dih jemajoče orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ta čutni, spolno nevtralni pripomoček omogoča ustvarjalno igro v trenutku, zlasti za pare, ki želijo razviti svojo domišljijo. Ta večnamenska igrača se vrti za 180° in ima glavo iz mehkega silikona, zato je udobna za vse položaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Z ljubimcem delite intimno skrivnost doma ali v javnosti, ko vklopite Bnaughty Classic Unleashed. Biti poreden še nikoli ni bilo tako dobro!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ta novi pripomoček z omejenimi stroški Rocks-Off vas bo stal čiste 7-stopinjske intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovni uspeh Rocks-Offa, polja strašnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo postavile na kolena.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti resničnost? Ta čudovit dildo je popolna kopija penisa in morda je še boljši, ker lahko vibrira! Ima dvojno gostoto, kar pomeni, da je v notranjosti čvrsta kot kamnita erekcija, na površini pa svilnato mehka in mehka. Uživajte v njegovem hiperrealističnem videzu penisa in izpolnite svoje skrivne fantazije.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    SilexD ponuja vrsto dildov z izjemno mehko visokokakovostno silikonsko kožo s polnilom SILEXPLAN dvojne gostote in notranjim trdim jedrom za izjemno realističen občutek in neprimerljivo izkušnjo užitka. Revolucionarna patentirana formula materiala SILEXPLAN, ki se uporablja za polnjenje naših izdelkov, omogoča boljšo gostoto in večjo prožnost dilda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave Black

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Tritočkovni stimulator z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je največja masažna glava na svetu, ki ima sedež v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Vaš popolni vibrator je prispel v obliki Mora Neo, SVAKOM interaktivnega zajčjega vibratorja s perlicami. Mora Neo je narejen iz tekočega silikona, mehkega na dotik, in ima obroček s kroglicami, ki se potisne v njegovo poltogo steblo, in neodvisen stimulator klitorisa.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ženski stimulator, s katerim se počutite kot kraljica, ne da bi bili odvisni od kogar koli, da bi uživali v svoji spolnosti in svojih najglobljih občutkih.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je vibrator s palico za moške, ki se lahko spremeni v masažni aparat s palico za stimulacijo klitorisa vašega partnerja. Vibrator s palico ponuja 3 jakosti in 5 načinov vibriranja. Poleg tega je opremljen z 2 nastavkoma, ki zagotavljata še več možnosti. Njegova prilagodljiva glava in ultra močan motor bosta ponudila edinstvene občutke.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. Ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njo vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cloneboy Personal Vibrator

    Po uspehu prve serije je ekipa Cloneboy razvila popolnoma novo serijo Cloneboy, ki vključuje penisni obroč in dodaten material za oblikovanje za dodatno reprodukcijo, ki vam zagotavlja visokokakovostno silikonsko 3D-replikacijo vašega penisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate o pošastni komunalni koristi? Zagotovite si večni užitek z visokokakovostnim Hismith vibrirajočim Monster Dildom, ki ga lahko upravljate tudi preko aplikacije za pametni telefon. Je pameten dizajnerski kos, ki bo ustrezal vašim željam in takoj izpolnil vaše sanje, pridite in izvedite več o njem!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodje, pridite in doživite pravi užitek! Ta stimulator prostate vam ga bo dal. Ima gibljivo glavo in eden od njegovih motorjev poganja masažne kroglice s premikanjem gor in dol. Drugi motor je zadolžen za vrtljive kroglice, tretji pa jezu. Boleča oblika obljublja enostavno in prijetno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 2519 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.