×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G vaginalni

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    Kako doseči najbolj prijeten orgazem? Z igračo za natančno stimulacijo z vseh koncev! Sway je naprava s premišljeno obliko in bučečimi vibracijami na obeh koncih. Idealen je za raziskovanje in odkrivanje G-točke, prostate, klitorisa, samo draženje popolnoma kjerkoli! Dodajte funkcijo ogrevanja, sprostite se in lebdite od navdušenja.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    Dame, iščete kvaliteten vibrator, ki vas ne bo razočaral? Blagovna znamka Svakom je ena izmed najboljših na erotičnem trgu, vrh pa je tudi vibrator Iris. Njegov ovalni teksturiran zaključek bo kot nalašč za stimulacijo točke g, tudi če še vedno mislite, da nimate točke G. Iris je mehka, močna, lepa in močna, zato ga ne pustite čakati in ga naredite za svojega spremljevalca!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s Candy vibratorjem z obliko in teksturo za popolno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je LiLie in je prijetno tanek in prožen. Zaradi svoje tankosti bo prišel povsod in ne bo motil niti med seksom, ko bo lahko z vibracijami dražil klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Kurve G-Spot Vibe with Treble and Bass Technology

    Poiščite svojo frekvenco navdušenja s FUCK! Je prvi na svetu prilagodljiv vibrator za točko G. Opremljen je s patentirano dvomotorno bas in bas tehnologijo, ki jo lahko maksimalno prilagodite svojim potrebam. Zaljubite se v mehko konico gela in ergonomske konture, ki vam omogočajo, da ciljate točno tja, kamor jo potrebujete.

    249 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Poiščite svojo G-točko in uživajte v neskončnem užitku in zadovoljstvu s tem popolnoma ukrivljenim vibratorjem. Narejen je iz vrhunskega silikona, ima 5 neverjetnih lastnosti, je vodoodporen in komaj čaka, da postane vaš najboljši prijatelj. Če ste ena izmed nas manj srečnežev in ne verjamete, da je v vaši nožnici skrivnostna G-točka, imamo zdaj edinstveno priložnost, da s tem vibratorjem vidimo nasprotno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row pink

    Najbolj elegantna oseba bo izpolnila vznemirljive želje vaše G točke. Njena očarljivost bo ogrela eleganten vhod v vašem načinu, ki vam bo s svojimi 7 vibrirajočimi vzorci postregel na neverjetno intenziven način. Mehki silikonski material je ljubkovan na prvi dotik, impresivne zlate komponente so nato ljubeče v očeh ženske.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ta vibrator ima velik potencial, da postane vaš najboljši prijatelj! Vas zanima zakaj in kako? Poglejte torej njegovo obliko – popolna je za stimulacijo točke G ali celo prostate. Poleg tega vam ponuja 15 načinov vibriranja, med katerimi boste enostavno in hitro preklapljali. Obožujete kopeli? Vibrator vzemite s seboj v kad ali prho, saj je vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Hrepenite po neskončno neizmernem užitku? Spoznajte Cvelyn, vijoličastega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušil le s svojimi 30 intenzivnimi načini vibriranja, temveč tudi s svojo osupljivo obliko za ciljanje na točko G ter čudovito mehkim in gladkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljni!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    »Ne glej me preveč in se me tako dotikaj!« Vibrator Gjack 2 je narejen iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga na človeški koži ne bi smeli prepoznati, hkrati pa je ekološki, hipoalergenski, koheziven, pepelast in čudovit. Vibrator, ki je zelo zmogljiv, vam ponuja 6 različnih načinov vibriranja z zelo težkim delovanjem, je poln, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enotno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Iščete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, fleksibilnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so kombinacija, v katero se boste preprosto zaljubili. Uživajte v njegovem poslanstvu s seboj ali s svojim partnerjem.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Zbirka Pillow Talk p​r​o​i​n je v kratkem času, odkar je na voljo, postala mednarodna uspešnica! Ta linija izdelkov izraža lepoto, zabavo in moč, Sassy pa je vrhunec teh idealov. Mehko, prožno telo vam pomaga odkriti vsako željo, medtem ko je velika konica ukrivljena za optimalen užitek v točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMyG G-Spot Vibrator White

    Iščete nekaj neverjetnega za svojo G-točko? OhMyG je erotični opomnik, ki bo vašo državo predstavil ugodnosti na novi in nedavni osnovi. Ne uporablja vibracije, globokega gibanja "bisera", ki je otipljiva, neposredna in sodobna masa točke G. Uspe "dodati" gibanje v 3 čevljih intenzivnosti. Dodaj Več!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Navdušenje je včasih tako čarobno! Palica ali vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands je prav tako čaroben. Zgrabite ga in pojdite na nove višine uporabnosti! Ponuja vam 10 hitrosti vibriranja, tanko in prilagodljivo ohišje ter dizajn z dvema uporabnima koncema. S to igračo zadeni pravo mesto, saj je vse mogoče!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sprostite svoje telo in duha ter si privoščite užitek, ki ga potrebuje vsak od nas. Ne boste sami, vašemu partnerju bodo naredili to očarljivo vijolično elegantno, ki se bo osredotočila predvsem na vašo g-točko. Ima funkcijo točenja, je genialno ukrivljen in čudovito prilagodljiv. Konica, ki sega do točke g, je prijetno mehka in opremljena s stimulativno teksturo. Odkrijte moč 2 motorjev, zaljubite se v 7 načinov vibriranja in tudi 3 načine pulzirajočega tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 200 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.