×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji za točko G vaginalni

Elementi 129 do 160 od 200 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasičen vibrator s čudnimi lastnostmi, ki ga nihče ne bi uporabljal. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je briljantno zasnovan tako, da vam pomaga ciljati na G-točko in vam s svojo stimulacijo pokaže sedem ali nebesa. Narejen je iz ABS plastike s sprejemljivo silikonsko površino, ki se kuha za telo, ponuja 7 stopinj razpok in je vodoodporen. Napaja ga 2 AA bateriji, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Sugar vibratorjem z zaobljeno obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Natančna stimulacija točke G še nikoli ni bila lažja! Nila vibrator je bil posebej zasnovan tako, da draži to občutljivo področje in zahvaljujoč trdni okrogli glavi ga zlahka dosežete. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih ter uživajte v svoji točki G vedno znova zahvaljujoč možnosti polnjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S tako lahkoto, kot metulj pristane na roži, se ta vibrator dotakne vaše g-točke in jo zavibrira do norosti. Narejen je iz čudovito mehkega silikona, polni se preko USB kabla, moč tresljajev pa lahko izbirate z gumbom med krilci. Poletite v svet strasti, sreče in orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasičen vibrator s čudnimi lastnostmi, ki ga nihče ne bi uporabljal. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je briljantno zasnovan tako, da vam pomaga ciljati na G-točko in vam s svojo stimulacijo pokaže sedem ali nebesa. Narejen je iz ABS plastike s sprejemljivo silikonsko površino, ki se kuha za telo, ponuja 7 stopinj razpok in je vodoodporen. Napaja ga 2 AA bateriji, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Gili bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Sprejemljivo je in bo služilo vašim potrebam in zahtevam. Končne površine božje točke g lahko zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Prekinite svoje žalosti in uresničite svoje sani!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Še vedno iščete svojo g-točko ali jo že imate? Kakor koli že, ta vibrator vam bo služil za najboljšo stimulacijo tega čudežnega kraja. Ima popolno obliko, hkrati pa je čudovito prilagodljiv. Vibracije so koncentrirane na vrhuncu in so zasnovane v 10 različnih načinih. Doživite vrhunec g-penja!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima močan motor, mehko bučko z grebenom, ki stimulira klitoris in ukrivljen ročaj, ki ga lahko dosežete, kar vam pomaga pri raziskovanju in odkrivanju popolne točke.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    »Ne glej me premočno in se me takoj dotakni!« Vibrator Gjack 2 je izdelan iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga ne boste prepoznali na človeški koži, poleg tega pa je tudi ekološki, hipoalergen, puhast, popolno in razkošno. Vibrator kot tak je zelo zmogljiv, ponuja vam 6 različnih načinov vibriranja z zelo tihim delovanjem, je polnilni, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Shell Stimulator with Remote Control Pink

    Elegantna školjka za vašo školjko! Ta popolno oblikovan luksuzni školjkasti vibrator vam bo dal intenziven notranji užitek, usmerjen v vedno tako občutljivo G-točko. Narejena je iz visokokakovostnega medicinskega silikona in je neverjetno mehka ter prijetna na dotik. Izbirajte med 30 funkcijami opojnega vibriranja in med njimi preklapljajte z daljinskim upravljalnikom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se sprostite z dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski zajčji vibrator s priseskom in vodoodpornim daljinskim upravljalnikom z dosegom 10 metrov. Želite posodobiti svojo kopalnico? Spoznajte vibrator Whir-Pulse z daljinskim upravljalnikom, ki je zasnovan predvsem za uporabo v kopeli, tušu, whirlpoolu, bazenu ali kjerkoli drugje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Je kdo, ki ne bi maral orgazma? Zagotovo ne! Vsi ljubitelji orgazma bodo oboževali tudi vibrator Rewocurvy Rewolution. Je vsestranska igrača, ki bo spodbudila vsa vaša občutljiva področja. V njem se skriva motor z 10 načini vibracij in 5 stopnjami intenzivnosti, najboljše pa je, da je popolnoma prilagodljiv in se celo prilagaja obrisom vašega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Gee je tukaj in nikoli ne bo lažje! Je polnilna in osredotočena natančno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila globoko zadovoljujoče občutke. Njegova popolna ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov ukrivljen konec je idealen za natančno ciljanje točke G, nova generacija motorja F-1 pa vas bo navdušila s svojo neverjetno močjo nihanja. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys High Speed Good Times Pink

    Vam je všeč stimulacija G točke? Ta vibrator bo pravi spremljevalec! Prinesla vam bo briljantne orgazme, saj z njim zelo enostavno dosežete G-točko, saj ima ukrivljeno konico v obliki jajca. Zdaj odkrijte 10 načinov vibriranja in preklapljajte med njimi z gumbom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Cotton vibratorjem z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta čudovito ukrivljen vibrator s premikajočo se masažno glavo se bo pametno osredotočil na vašo točko G, lahko pa ga uvedete tudi v prostato. Odkrijte njegovih 10 vibracijskih funkcij za vznemirljivo raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 200 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.