×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji brezžično

Elementi 65 do 96 od 436 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Inya Symphony Purple

    Hočeš vse ali nič? Ta igralec je neverjetno vsestranski, osupljiv je! Vsebuje 3 motorčke, ki s pomočjo vznemirljive zračne tehnologije z vibracijami senzualno masirajo gz točko in hkrati božajo klitoris! Sympony je preprosto simfonija uporabnosti, zato uživajte!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Chika App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Naj vaš intimni užitek dobi vsakokrat novo obliko s Chika, prilagodljivim zajčjim vibratorjem SVAKOM, ki ga upravlja aplikacija. Chika ima oblazinjeno glavo, oblikovano tako, da pritisne na točko G, in neodvisen stimulator klitorisa, vse pa je narejeno iz na dotik mehkega tekočega silikona.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Osrečite se! Kadarkoli in kjerkoli. Doma ali na poti. Sam ali v paru. Erica je nova inovativna igrača luksuzne znamke Svakom, ki vsebuje dva močna motorčka za zunanjo in notranjo stimulacijo. Popolnoma je nadzorovan preko aplikacije, v kateri boste našli veliko možnosti in navdiha v svoje zadovoljstvo. Naredite si uslugo ali pa prepustite nasprotniku nadzor nad vašim užitkom.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratorja C-Shape za iskalce užitka, ki iščejo popolno prileganje. Zunanja roka je naslonjena na klitoris, medtem ko se prožna notranja roka v obliki črke O udobno prilega nožnici in zagotavlja, da vibracije ostanejo tam, kjer jih želite. Edinstvena inovacija We-Vibe v obliki črke C omogoča enostavno, prostoročno stimulacijo, ki nudi varne, okusne vibracije, v katerih lahko uživata oba partnerja.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 v 1 vibrator Coup!es Choice z daljinskim upravljalnikom. Vibrator za točko G je mogoče sneti z obroča za vibriranje petelina, tako da lahko obe igrači uporabljate ločeno za dodaten užitek. Sestavljeni tvorijo fleksibilen vibrator s klitorisnim stimulatorjem, ki ga lahko nosite tudi v spodnjicah. Večnamenska igrača za raznoliko igro sam ali s partnerjem!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Flexer Insertable Dual Panty Vibrator

    Vaša nova najljubša vznemirljiva igrača, v kateri lahko uživate v udobju svojega doma ali na prostem! Spoznajte Lovense Flexer, ki ga lahko tako kot ostale igrače Lovense upravljate prek aplikacije in z njim boste odkrili povsem novo raven erotične stimulacije. Njegov dizajn je čudovito prilagodljiv in premišljen tako, da ustreza vašemu telesu. Hkrati se bo dotaknila G-točke in klitorisa, njena neverjetna moč pa bo razveselila še tako zahtevne ljubitelje!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije in nove možnosti. Popoln užitek in najnovejša tehnologija. Pametna aplikacija in osupljiva stimulacija klitorisa. Ves svet se je veselil tega! Obstaja nov Satisfyer Curvy, ki ga nadzirate prek aplikacije! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, da se zbližate s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako to storiti v ritmu vaše najljubše pesmi.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA017-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Green-Blue

    Ali sanjate o pošastnem dvojnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Gre za premišljen oblikovalski kos za dvojno penetracijo, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, zagotovo izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA022-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Pink-Green

    Sanjate o prijetnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim vibratorjem Hismith Vibrating Fantasy Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je priročen dizajnerski kos realistične oblike in nežnih barv, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Ocean Blue

    Odkrijte nova erotična obzorja z razkošno igračo TIANI Duo. Njene globoke in čutne vibracije boste delili s svojo kolegico in skupaj boste doživeli največji užitek in zadovoljstvo. Njegova popolna gladka oblika se popolnoma prilega vašim telesnim oblinam in prvovrstni silikon vas bo očaral na prvi dotik. Intenzivnost boste narekovali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom z edinstveno tehnologijo, občutljivo na gibanje. TIANI Duo je najboljše za vaše spolno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    HUGO™ 2 Remote je izboljšan daljinsko voden masažer prostate z 20 % večjo močjo in dvema motorjema v dnu in konico za stimulacijo presredka in prostate. Njegov značilni švedski dizajn se popolnoma prilega vsem anatomijam, medtem ko širši razpon nastavitev vibriranja zagotavlja več igralnega prostora za intimno raziskovanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Air Pulse Satysfierja! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite igračo z močjo razburljivih sunkov! Ta vibrator iz svilnato gladkega silikona vam ponuja 7 načinov potiska za popolno prodorno izkušnjo. Njen uporabni del je povezan s končnim okroglim delom, na katerem boste igračo ugašali in prižigali ter jo tudi polnili. Podlezite udarcem in tresljajem ter preklapljajte med načini prek krmilnika.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ta eleganten analni vibrator s penisnim obročkom iz kolekcije Hueman je obvezen za vsakega moškega. Gred vibratorja in perinealni stimulator sta okrogle oblike in imata stimulativne izbokline. Falični obroček zagotavlja močnejšo in daljšo erekcijo ter intenzivne orgazme. Mehak silikonski material vibratorja je zelo udoben. Igrača ima 10 različnih načinov vibriranja, vključno s 4 hitrostmi in 6 vzorci. Z brezžičnim daljinskim upravljalnikom jih je enostavno nastaviti. Po uporabi vibrator vedno temeljito očistite s čistilom za igrače in mlačno vodo.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA015-M Wildolo Glow in the Dark Fantasy Dildo Vibrator with App 24cm Green

    Sanjate o pošastnem spolnem užitku? Zagotovite si večno zadovoljstvo z vrhunskim Hismith vibrating Monster Dildo, ki omogoča tudi upravljanje preko aplikacije za pametni telefon. Je premeten dizajnerski kos, ki se sveti v temi, ki bo prisluhnil vašim željam in jih takoj izpolnil, pridite in izvedite več o njem!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Up&Down Rotating Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Poleg tega lahko vibrira in se čutno vrti. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zasluži močne vibracije, vaša igra si zasluži božanje, vaš penis si zasluži trdnejšo erekcijo, vi pa si zaslužite popolno stimulacijo in nepozaben vrhunec! To orodje vsebuje dva zmogljiva motorja in ga taktično upravljate z daljinskim upravljalnikom, tako da se lahko z njim odpravite na ulice. Končni obroč, ki ga pritrdite okoli penisa in mod, bo dodatno izboljšal vašo celotno izkušnjo. Dajte si popolnost!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 436 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.