×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji brezžično

Elementi 129 do 160 od 436 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • HiSmith SQ-WBD10066R Thrusting Dildo Vibrator with 3 Powerful Thrusting Speeds & 10 Vibrations Remote Skin

    Ta nadgrajen vibrirajoči dildo poveča moč motorja s teleskopsko dolžino 3 cm. Visokohitrostni teleskopski penis lahko udari v točko G in se nikoli ne utrudi. Ko hrepenite po pravem, ta realistični vibrator resnično zadovolji, pridite in ga potisnite globoko za divji in mokri užitek.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Purple

    Ta neverjeten nosljivi vibrator 3 v 1 vzbudi vaše najbolj nore sanje! Ko si enkrat nadenete ta vibrator in ga vklopite, se vam lahko dogajajo tri stvari hkrati: stimulacija klitorisa, stimulacija točke G in masaža presredka. Vibrator v obliki vibratorja ve, kako napolniti vaše vroče točke za eksploziven užitek. In naj vam povem, vaše celotno telo se počuti, KOT da se bo stopilo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go je lahek vibrator za pare za pare, ki želijo raziskati svet – in drug drugega. V priročni potovalni torbici vam Sync Go omogoča prostoročno deljenje vibriranja, kjer koli že ste.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem, ki se odziva na dotik, in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubezenski trikotnik združuje preverjeno tehnologijo Air-Pulse z globokimi vibracijami in gladko silikonsko glavo. Praktična kapica zagotavlja higienično in diskretno shranjevanje, tudi na poti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Realistic Dildo Fuck Machine with Vibrations & Remote Control Skin

    Močan erotični pripomoček, ob katerem boste ječali od blaženosti! Paloqueth prihaja z edinstvenim prekletim strojem, ki vas bo navdušil s svojimi funkcijami in osupljivo realistično zmogljivostjo. Prepustite se čutnim sunkom in tresljajem ter prilagodite dildo tako, da vam bo kar se da udobno, prisesek na dnu ga bo brez skrbi držal na mestu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Spoznajte Magnetick! Narejen je iz visokokakovostnega silikona, izgleda zelo realistično, predvsem pa ima funkcijo magnetnih udarcev, kar zagotavlja resnično realistično izkušnjo. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice RC Couple's Vibrator 2 Purple

    Skupaj do vrhunca! Ta igrača za pare združuje obroček za penis in testise s prožnim vibratorjem in stimulatorjem klitorisa. Po namestitvi obročkov na penis in moda se bo ploščati vibrator s stimulativno teksturo usedel na penis in naredil penetracijo bolj prijetno. Dame, brez skrbi, zahvaljujoč valovitemu stimulatorju bo na svoj račun prišel tudi klitoris. Bistvo – to bo omamna stimulacija za vse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima udarcema vas bo obnorela in segrela s funkcijo gretja do 55 °C. Vagino in anus bo stimuliral s 7 načini vibriranja ter pametnim integriranim vibro jezikom s 7 načini lizanja, med katerimi lahko izbirate z daljinskim upravljalnikom. Zato položite podlogo na stol in se usedite.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s tem zatičem boste uživali v super močnih sunkih za zadnjimi vrati! Obnoreli vas bodo, verjemite nam. Izbirali boste lahko med 10 različnimi ritmi in hitrostmi, zato uživajte in raziskujte svoj užitek prostoročno s preprostim daljinskim upravljalnikom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija in vibracije – v eni vrhunski igrači!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživajte v glasbi. Da, prav ste slišali, igrača vibrira v ritmu glasbe in daje vašim najljubšim pesmim popolnoma novo in predvsem vznemirljivo dimenzijo. Samo priključite kabel na predvajalnik ali mobilni telefon. Toda uživajte brez glasbe in izbirajte med 7 prednastavljenimi vzorci vibriranja.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravljeni na nov val užitkov? Tu je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Izstopa z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek čutnega navala vode. Veselite se 11 načinov tlačnih valov, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja preko aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Black

    Vaša majhna živahna skrivnost v spodnjicah vas bo vsak dan spremenila v razburljivo izkušnjo. Snežno bele hlačke lahko stresete s posebnim žepom za mini vibrator s "čarobnim" obročkom, ki bi mu zavidali tako vi kot Arabela.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 436 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.