×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 226 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    S svojim globokim silikonskim ročajem je Big Heat resnično vznemirljiva igrača. Toplotna stimulacija zagotavlja realistične občutke blaženosti, ki bodo zagotovo zadovoljili vašo domišljijo. Globoko prodorne vibracije bodo segrele vašo točko G in vam pomagale doseči zadovoljstvo, ki si ga želite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Potopite se v blaženost z našo Penguin Holiday Edition! Ta priljubljeni vibrator Satisfyer s tlačnimi valovi, ki je vedno pripravljen na priložnost, je oblekel svojo praznično obleko, da vam dvigne razpoloženje. Bodisi kot poslastica zase ali kot darilo za koga drugega – Satisfyer Penguin Holiday Edition je tukaj, da izpolni vse vaše želje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Skrivnost, ki je ne bi smeli več prejeti ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravna, ergonomska tla, ki omogočajo maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Naš ljubezenski trikotnik združuje preverjeno tehnologijo Air-Pulse z globokimi vibracijami in gladko silikonsko glavo. Praktična kapica zagotavlja higienično in diskretno shranjevanje, tudi na poti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Toda ali morate biti zadovoljni s svojo družino? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ, četrtina pa je kot pokončna erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Clit Pocket Stimulator Necklace 12 Vibration Modes Golden

    Predstavljamo polnilni žepni stimulator klitorisa z ovratnico znamke IBIZA, zlati dragulj užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Toda ali morate biti srečni in srečni? Izkusite neverjetno lepilo in realističen dildo Silexd z možnostjo vibriranja. Na površini je dildo sprejemljiv mehak in avtomobilski ključ po udarcu, v predelu je četrtina kot najtrša erekcija. Izpolnite svoje najgloblje zaničenosti, žalosti in želje z realističnim dildom na sani!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Ali trpite za neodločnostjo (kot večina ljudi) in se ne morete odločiti, ali bi izbrali vibrator ali igračo z možnostjo stimulacije z zračnimi valovi pod pritiskom? Satisfyer Curvy Trinity 1 zmore oboje, zato ga izberite, saj le z njim lahko uživate v slastnem sesanju klitorisa s pritiskajočimi valovi, božate klitoris z tresljaji in zdrsnete v notranjost, kjer bodo tresljaji dražili G-točko. .

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + s svojim ukrivljenim stimulatorjem stimulira prostato in občutljivo perinealno tkivo. Dva motorja aktivirata močne vibracije, funkcija silikonskega ogrevanja pa zagotavlja realistične občutke.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" with Remote Flesh

    Hrepenite po neponarejenem in resničnem veselju? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd z zmogljivo funkcijo vibriranja, ki se upravlja preko daljinskega upravljalnika. Izpolnite svoje najgloblje sanje, strasti in želje z realističnim sanjskim vibratorjem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte v novih valovih užitka s tem intenzivnim maserjem! Zahvaljujoč svoji posebni obliki in zmogljivemu motorju v notranjosti je to orožje Super Power idealno za tiste, ki imajo radi močnejše vibracije. Naj globoka sila udari na pravo mesto, ko se prožna glava ukrivi glede na obliko vašega telesa. Maser lahko učinkovito zmanjša togost in bolečino mišic, poveča pretok krvi in izboljša zdravje mehkih tkiv telesa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo vibrator Satisfyer Heated Affair in zagotavljamo, da vas bo spravil v norost! Doživite neobvladljive orgazme s tem zmogljivim vibratorjem, ki zagotavlja hkratno stimulacijo znotraj nožnice, zlasti na točki G in zunaj nje na klitorisu. Ima 12 različnih funkcij vibriranja in posebno funkcijo segrevanja, ki se dvigne do 40 stopinj Celzija, za bolj realistično uporabniško izkušnjo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Doživite nekaj povsem novega, edinstvenega in dih jemajočega! To je Satisfyer Tri Ball 1, priročen multivibrator za prijetno stimulacijo več mest hkrati. Z njim hkrati uživajte v stimulaciji klitorisa, vagine in anala, zahvaljujoč njegovemu prožnemu in prožnemu telesu. Raziščite svoje telo, zabavno in razburljivo bo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Elegantna in očarljiva igrača, s katero boste odkrili najbolj čutne občutke, ki jih vaše telo zmore. Samo namestite odprtino na klitoris in izberite eno od 3 stopenj sesanja. Kar naenkrat vas čaka občutek, podoben oralnemu seksu, a še boljši. Živčni končiči v in okoli klitorisa bodo blaženo zaskeleli in doživeli boste najboljše orgazme. Sprejmite povabilo na prijetno in sproščujočo spolno izkušnjo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Skrivnost, ki je ne boste želeli obdržati zase ... Prenosni vibrator Top Secret + ima ravno, ergonomsko podlago, ki omogoča maksimalno udobje in tudi rebrasto površino za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženske imajo radi rože in v to vrtnico se bodo zaljubile! Zahvaljujoč dih jemajočemu, močnemu sesanju razvije njihov popek užitka v neverjeten orgazem. Vsaka ženska si zasluži rožo in vsaka si zasluži tudi užitek. Naredi tistega, ki ti je res mar, ali pa v sebi prebudi ljubezen do sebe in si podari to vrtnico in zacveti od sreče.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 226 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.