×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 233 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Doživite izjemen užitek z Ovation™ Rave, utripajočim dražljajem, premišljeno oblikovanim z ergonomskimi oblinami, ki zagotavljajo natančno stimulacijo vseh vaših erogenih con. Uživajte v senzacionalnem utripanju, ki ponuja 10 poživljajočih hitrosti, ki bodo pošiljale valove užitka skozi vaše telo in vam omogočile, da odkrijete nove ravni blaženega zadovoljstva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cloneboy Dildo & Harness Strap

    Novi komplet Cloneboy vam ne bo omogočil le ustvarjanja pristnega penisa za vašega partnerja, temveč vam bo omogočil, da mu s priloženim trakom privoščite penetracijo brez konkurence! V kompletu boste med drugim našli tudi erekcijski prstan, ki bo podpiral erekcijo in olajšal delo pri izdelavi odlitka. Uživajte v čutnem castingu in si zagotovite ta komplet, kjer boste našli vse, kar potrebujete za izdelavo silikonskega odlitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet poln užitka! Razveselite sebe in svojega nasprotnika z njo, saj vsebuje igrače, na katere bosta znorela on in ona. 12 erotičnih pripomočkov iz tega kompleta bo popestrilo vaše posteljne igre, uživalo v raznolikosti, novih izkušnjah in edinstvenih občutkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Iščete elegantno igračo za evforični užitek in užitek? Pridite in spoznajte čarobno paličico Oriel svetovno priljubljene blagovne znamke Rocks Off. Očarali vas bodo njegova žametno mehka površina, prožna glava in njene intenzivne vibracije, v katerih boste uživali sami in v paru. Pridite in se navdušite in razvajajte, kjer koli je to potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Ember Licking and Vibrating Mouth Shape Massager Red

    Kako bi bilo, če bi se vaše erotične fantazije uresničile? Z Emberjem boste izvedeli! Je meringue, ki se nikoli ne zapre in ima en sam cilj – vaše zadovoljstvo. Zagotovil vam bo neprimerljivo stimulacijo in enostavno boste navdušeni nad njegovim mehkim silikonskim materialom. Pustite se razvajati 2 zmogljivima motorjema in uživajte v pravih užitkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Dark Red

    Njegov zgornji del deluje kot vibrator s pritiskom in razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska v 11 prednastavljenih intenzivnostih.Ovalna konica na spodnjem koncu ozkega stebla je idealna za ciljno stimulacijo celotnega telesa - s krožno stimulacijsko konico lahko stimulirate vsa erogena območja, kot so kroglice užitka, bradavice ali anus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Doživite vrhunski užitek z masažnim aparatom in vibratorjem Evermore 2 v 1 podjetja TOYJOY Fame. Izdelana iz super mehkega tekočega silikona, ta polnilna igrača za veselje ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti za izjemne občutke.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Hrepenite po vznemirljivem užitku? Vibrator Forespace poskrbi za G-točko in klitoris. Vsebuje 3 močne motorje in se lahko premika gor in dol v 7 načinih na vrhuncu in tudi vibrira v 7 načinih za neverjetno prijetno notranjo stimulacijo. Poleg tega je opremljen s 7 vrtljivimi funkcijami za užitek klitorisa, ki vas bo verjetno spomnil na oralni seks. Uživajte in resno si privoščite kakovostno igračo za neskončne noči!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Doživite nekaj povsem novega, edinstvenega in dih jemajočega! To je Satisfyer Tri Ball 2, priročen multivibrator za prijetno stimulacijo več mest hkrati. Z njim hkrati uživajte v stimulaciji klitorisa, vagine in anala, zahvaljujoč njegovemu prožnemu in prožnemu telesu. Raziščite svoj užitek, zabavno in razburljivo bo!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya je okusno oblikovan osebni masažni aparat, ki je naravno ukrivljen za zunanjo in notranjo stimulacijo. Z intuitivnim upravljanjem z vmesnikom s tremi gumbi, ki ga je mogoče zakleniti, so močne vibracije šepetajoče tihe za popolno diskretnost. Vsak masažni aparat je vodoodporen za popolno higieno in užitek v kadi ali prhanju.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Massager

    Elegantna masažna glava kompaktnih dimenzij iz kolekcije Hype ne bo razveselila le vaših intimnih delov, temveč tudi utrujene mišice po napornem dnevu. Narejen je iz mehkega silikona, njegova upogljiva glava pa se vam bo razširila v 10 močnih načinih vibracij. Uživajte v temeljiti stimulaciji sami ali s svojim partnerjem, ki ga boste lahko nagajali tudi z bojno glavo Hype.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojni užitek za največji užitek na vaših občutljivih mestih. Sestavljen je iz dela v obliki penisa, ki sedi v vaši nožnici, in dela, ki bo božal klitoris od zunaj. Izbirate lahko med 9 različnimi načini vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Razveselite se z igračo, ki vam bo zagotovo koristila!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova razvije klitoris z močnimi pritiski, G-točko pa z možnimi vibracijami. Ta silikonski vibrator se prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo, ki spodbuja živahno kontrolo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Ali želite doživeti nezemeljske užitke v spodnjicah? Ta punca vam bo dala čuten užitek! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Je anatomsko oblikovan in ugaja tako notranjemu delu nožnice kot klitorisu. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini tresenja in 10 načini vibriranja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Predstavljamo utelešenje glamurja in užitka: veličasten Glam Dual Wand Vibe! Sprostite moč vsestranskosti z dvema uporabnima koncema, od katerih je vsak zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega zadovoljstva. Na eni strani se prepustite nežnemu božanju glave palice, ki sedi na gibljivem vratu, ki se upogne vašim željam. Na drugi strani pa raziščite globine užitka z ukrivljenim vibratorjem G-točke, ki je izdelan tako, da natančno in z veseljem cilja na vaše najbolj intimne predele. Obe strani je mogoče nastaviti neodvisno.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Ima ergonomsko obliko in tridelni stimulator klitorisa, ki se bo popolnoma prilegal vaši anatomiji in oblinam. Glava je gladka, popolna za hitro in prijetno vstavljanje, stimulator v treh pa vam bo zahvaljujoč 3 super zmogljivim motorjem in 10 funkcijam vibriranja poskrbel za neverjetne orgazme.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Ali želite popolnoma vse od svojega novega vibratorja? No Štiri ti dam! Zna vibrirati, prijetno suniti in ne bo pozabila na klitoris, ki bo navduševal z mehkimi jeziki. Kaj bo od tega največ? Predstavimo funkcije podrobneje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Vroča točka! Kot vedno zvest in zaželen spremljevalec vam kozmopolitski vibrator z gorečim navdušenjem in funkcijo aplikacije stoji ob strani tako doma kot v metropolah in hotelskih sobah tega sveta. Njegova upognjena, stimulativno voluminozna konica z veliko občutka boža vašo točko G in poleg intenzivnih vibracij poskrbi tudi za topel občutek v srcu - hm, pardon, mislimo seveda v spodnjicah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 96 od 233 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.