×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 451 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Rabbit Vibrator with G-Spot Stimulation Red

    Popolno oblikovan zajčji vibrator s stimulacijo točke G podjetja Sweet Smile cilja na območje G s svojo novo razvito funkcijo trkanja. Poleg tega vsestranske vibracije globoko razvajajo nožnico in hkrati klitoris.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažna glava in biserni vibrator v enem! Wand & Pearl Vibrator znamke Javida je kombinacija klasične masažne glave na eni strani in vibratorja z vrtljivimi kroglicami na drugi strani. Glava je domiselno ukrivljena in prožna, tako da zlahka dosežete vsa pomembna mesta. Uživajte v 7 načinih vibriranja in 3 načinih vrtenja kroglic!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyTwo Massager with Suction, Pulsation and Thrusting Purple

    Masažne glave ni, kot je masažna glava! Ta je res poseben, saj vam ponuja 3 neverjetne lastnosti! Okrogla glava iz prijetnega materiala lahko na eni strani čutno sesa klitoris, na drugi strani pa je stimulator z 10 funkcijami intenzivnega pulziranja. In to še ni vse! Oprijem bojne glave nadzoruje zmožnost udarca, in to tudi z neverjetnimi 10 načini.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Ali želite uživati v čutno toplih vibracijah in realističnem polnjenju noč za nočjo? RoMAX je sodoben in priročen vibrator s funkcijo ogrevanja, v katero se boste zaljubili, in funkcijo stiskanja, ki ustvarja resnično realistične izkušnje. Seveda je na voljo tudi vibracija 10 seksi načinov. In počakajte, da na svojih intimnih mestih začutite mehak dotik prijetnega silikona, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Murly Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Massaging Ball 3 Motors Tuquoise

    Ena izmed Murlyjevih najbolj inovativnih funkcij je njena najsodobnejša tehnologija, "mehka masažna žoga" 360º, zasnovana za povečanje užitka žensk: ta funkcija je ena najbolj inovativnih na erotičnem trgu, verjemite mi, ko rečem, da ste Presenečeni boste, ko ga odkrijete, presenetili vas bodo. Inovativna "mehka masažna žoga" se nahaja v Murlyjevem vstavljivem predelu in je popolna za stimulacijo točke G na nov in spektakularen način.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Niza Vibe with Heating and Clitoris Triple Tongue Black

    Hočeš vse ali nič? Potem si verjetno želite ta vibrator! Vsebuje 2 močna motorja, lahko se čutno igra, njegov trojni stimulacijski jezik pa bo razvajal vaš klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja, 7 funkcijami jezika in ne pozabite na ognjeno toploto!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

    Z našim kompletom za domači dildo lahko izdelate natančno vibrirajočo silikonsko repliko kateregakoli penisa. Komplet za odlivanje Clone-A-Willy zajame neverjetno realistične podrobnosti, zato je najbolj personalizirana spolna igrača na svetu!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najboljše orgazme boste doživeli samo z vibratorjem Eternal Love. Je čutno igriv in vam ponuja 3 osupljive lastnosti, ki se jim ne boste mogli upreti. Vibracije bodo zmasirale vaginalno steno, pulzirajoči del bo posebej stimuliral točko G, popolne mikrovibracije pa božale klitoris. Skupaj bo največji užitek!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rabbit Vibrator with 3 Moving Rings Red

    Kompaktni zajčji vibrator s 3 premikajočimi se obročki iz You2Toys navduši dve vroči točki hkrati! Na notranji strani vagine z intenzivnimi vibracijami in 3 diametralno premikajočimi se obroči. Na zunanji strani pa klitoris z dinamičnimi vibracijami. Dvakrat več užitka za dvakrat vrhunce!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Živahen in s telesno temperaturo za intenzivno stimulacijo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Predstavljamo Admiral® 8” Vibrating Captain, neverjetno mehak in realističen dong, ki je vedno pripravljen na akcijo. Njegovo trdno in prilagodljivo konstrukcijo izboljša vrhunsko podnožje s priseskom, ki zagotavlja stabilnost in prostoročno uživanje med igranjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Thrusting G-Spot and Clitoris Vibrator with Remote Purple

    Iščete nekaj, kar vam bo ponudilo popolno pozornost vam in vašim občutljivim predelom? Ta ljubki vibrator iz Paloquetha je tukaj, da vam zagotovi popolno zadovoljstvo in dih jemajoč užitek. Lahko vibrira z 9 načini vibriranja v domiselno oblikovani podlagi, ki bo stimulirala klitoris. A to še ni vse, saj lahko suva tudi v 3 načinih, suski pa se bodo osredotočali na G-točko. Ste pripravljeni na vznemirljive občutke?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarljiv stimulator prostate s popolno premišljeno obliko. Ne bojte se, da mu zaupate najbolj občutljivo mesto na vašem telesu in se pustite, da vas ponese v najbolj intenzivno orgazmično nebo. Izberite enega od 9 načinov vibriranja in udobno napolnite svojo igračo prek kabla USB. Rebel stimulator je izdelan iz visokokakovostnega silikona in ABS, ne vsebuje ftalatov, skladen z EU REACH in je zato popolnoma varen za telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Sunflower Yellow

    Dva močna motorja v enem elegantnem dvojnem vzdušju! Privoščite si ta "dvolični" robusten stroj s teksturirano okroglo glavo palice na enem koncu - in dolgo, tanko ovalno glavo na drugem.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Vam je malo dolgčas? Z Rush Nova vam bo dolgčas! Je priročna erotična igrača, ki vas bo dvojno razveselila, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja. Eden je zadolžen za vibracije, drugi pa sesa klitoris. Ali veste, kako doseči popoln užitek? Naj obe funkciji delujeta skupaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 11x4cm Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o vznemirljivem potovanju s tem stimulatorjem prostate in presredka! Ima lepo obliko za udobno ciljanje na točko P in teksturiran del na zunanji strani ramena za draženje presredka. Njegove funkcije so priročno izbrane z daljinskim upravljalnikom, ki ga lahko obdržite ali zaupate svojemu sodelavcu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator, ki zagotavlja tisto, kar obljublja! Z njim se boste zabavali v dvoje in sami. Veselite se inovacij, novih izkušenj, veselja in vznemirjenja. In če se zadnje čase niste imeli dobro v postelji, ne skrbite, ta vibrator bo ponovno prebudil vašo strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Doživite očarljiv užitek French Kiss™ Elite Siren in dvignite svoja intimna srečanja na nove višine. Ta očarljiva utripajoča dražilna misel je zasnovana tako, da podžge vaše čute in odklene kraljestvo čutnega užitka. S svojo teksturirano vibrirajočo kroglo navdušuje in draži ter ponuja 10 izvrstnih funkcij vibriranja, utripanja in stopnjevanja za izpolnitev vaših najglobljih želja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddess Collection Ares

    Igre v paru in solo za vse vaše občutljive točke! Ta prilagodljivi vibrator se prilagodi vašim željam in vam vsakič ponudi drugačen užitek. Opremljen je tudi z daljinskim upravljalnikom, ki vam omogoča izbiro med 7 vzorci vibriranja in 3 hitrostmi v 2 motorjih, enega v konici in drugega v dnu. Igrajte se z njim kot dvojnim stimulacijskim vibratorjem ali ga povabite k ljubljenju in ne bo vam žal!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Angel Black

    Stimulator domiselno in premeteno zasnovan za stimulacijo najbolj občutljivih mest moškega. 2 močna motorja z 10 funkcijami vibriranja in tapkanja zagotavljata vznemirljivo stimulacijo penisa, testisov in presredka

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Martinella Double Tongue Cliris Stimulator and Thrusting Egg Pink

    Se želite počutiti kot kraljica in uživati v lastni spolnosti in globoko prijetnih občutkih? Z Martinello za to ne boste potrebovali nikogar drugega! Njegova ljubka vrtnica bo božala vaš klitoris, medtem ko bo vibrirajoče jajčece z druge strani raslo v vaši nožnici. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 10 razburljivih načinih potiska!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 451 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.