×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 97 do 128 od 450 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Uživajte v 11 načinih tlačnih valov in 12 programih vibriranja!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls 25cm

    Naši novi vibracijski dildi King Cock so najbolj realistični vibracijski penisi ameriške izdelave na svetu! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so ročno izdelani z izjemno pozornostjo do podrobnosti, da vam omogočijo najbolj realistično izkušnjo, ki si jo lahko predstavljate. Gibljive gredi vam omogočajo, da vibrator upognete in ga prilagodite oblinam svojega telesa, medtem ko vas močan motor odnese v globino.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Obožujete presenečenja? Ko ta dildo pomočite v vročo barvo, spremeni barvo! Visoka temperatura spremeni njegovo barvo v vesoljsko vijolično, sobna temperatura pa v neonsko roza. Zaljubite se v njegov izjemno prijeten material in močne vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Ženske v roza so neločljiva kombinacija! Vrtnice so na sliki pričarale nasmeh in bile idealne za vsako priložnost. Kateri je najboljši? Imamo zasebni namig, da gre za slišno vrtnico iz Paloquethe. Vse obsedenosti z erotičnimi dodatki je konec, ta vrtnica žge romantiko in ljubezen. Poleg tega negira klitoris in notranji del vagine, zato se boste v njegov mehak silikonski material zaljubili na prvi dotik!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavljamo ultimativno G-točko ali užitek na prostati! S svojo dih jemajočo funkcijo premikanja navzgor in navzdol vas bo spravila na kolena, kar vam bo prineslo resnično čutne občutke, neprimerljive z ničemer drugim. Pravilno določite 7 gibalnih ritmov in dobili boste tudi vibracije 3 hitrosti in 4 ritmov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Ta hlačni stimulator ima 2 zelo različni funkciji. Ena izmed njih je vibracija, 5 načinov vibracije, ki potujejo po Donnyelovem telesu, njena 2. funkcija se nahaja na konici Donnyela.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ternence Purple

    So vaši večeri sami? Nehajte in si zagotovite ta neverjeten vibrator s čudovito funkcijo vrtenja! Zahvaljujoč 12 funkcijam vibriranja in 4 funkcijam vrtenja vam bo prineslo resnično intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, da udobno doseže točko g, a hkrati v predstavo popelje tako občutljiv klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite tega vrtečega se prijatelja v svojo spalnico.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    S svojim lahko berljivim digitalnim zaslonom ponuja masažna palica Pink Sunset iz You2Toys najboljši nadzor za sproščujoče masaže in ciljno stimulacijo. Vedno imate natančen pregled nad 10 načini vibriranja, njihovimi 4 jakostmi ter življenjsko dobo baterije in časom delovanja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Beta Rabbit Vibrator 3in1 Purple

    Kaj pa stimulacija 3 v 1 s to kakovostno in prijetno igračo? Mislimo, da bi bil to en velik ACH! Beta Rabbit je vibrator, ki skrbi za G-točko in klitoris hkrati. Ponudil vam bo 10 načinov zibanja, spremenljive vibracije in funkcije sesanja klitorisa. In rezultat? Dih jemajoč orgazem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Pink

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več poskusov živali kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret se s pomočjo praktičnega magneta lahko udobno zapne v spodnjice, kjer nato s pomočjo močnih tresljajev diskretno stimulira klitoris. To silikonsko orodje lahko upravljate prek aplikacije ali s priloženim daljinskim upravljalnikom.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Front Row purple

    Naj vas zapelje klasična eleganca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Silikonski analni stimulator Bad-Boy je posebej oblikovan tako, da draži analni nasip in pri moških doseže njihovo občutljivo točko na zadnji strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo popolnoma čudovito in kakovostno OG spolno igračo z neverjetnimi funkcijami! Zmasiral bo vašo točko G in sesal vaš klitoris na ravni, ki jo izberete. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Natasha iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopal po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Poleg tega je na sredini rahlo upogljiv, tako da lahko z njim udobno pridete do vseh občutljivih mest. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Queen Thrusting Rabbit Purple

    Se želite počutiti kot kraljica? Zato izberite kralja med vibratorji! Ta skriva 2 zmogljiva motorja, ljubi klitoris z tresljaji in hkrati čutno dodaja. Pustite se, da vas boža svilnato gladek silikon in odkrijte 10 vznemirljivih nastavitev udarcev in tresljajev!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Priya Vibe with Flipping Movement Tongue Purple

    3 zmogljivi motorji, ki bodo kot 3 orehi za Pepelko izpolnili vaše najskrivnejše sanje! To je Priya, močan vibrator z neverjetno prijetnimi funkcijami. Lahko vibrira s 7 funkcijami in se osredotoči na notranji del nožnice in klitoris. Najboljši del pa je "notranji jezik", ki s svojim gibanjem poskrbi za impresivno in dih jemajočo stimulacijo, saj je na konici čudovito prožen, mehak in teksturiran.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley Pink Stimulator prostate odlično razume obrise vašega telesa. Prijetno ga bo kopirati, prilegal vam bo v rit kot rokavica in vas bo dražil z tresljaji. Njegov prilagodljiv dizajn ima rahlo ukrivljeno realistično glavo, enostaven za vstavljanje in prijetno stimulira. Odkrijte njegov čar in uživajte v funkciji ogrevanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog G-spot Clitoral Vibrator Purple

    Kaj pa dih jemajoči orgazem večkrat na dan? Če je vaš odgovor pritrdilen, spoznajte to igračo, ki vam bo to dala! Ponuja vam 3 močne motorje in 3 opojne funkcije: pulziranje (potrkanje) po klitorisu, tapkanje po G-točki in 7 vzorcev vibriranja. Podajte se na potovanje čistega užitka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Naša aplikacija Air Pump Booty 5 Connect vas razvaja z vibracijami in napihljivo gredjo. Združite obe čutni funkciji po želji. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Six-In-One Vibrating Bullet & 6 Silicone Accessories Kit Black

    Si želite v spalnici doživeti nekaj novega, pa ne veste kaj? Komplet šest v enem je odlična rešitev.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomsko popolno oblikovan stimulator prostate s 3 motorji proizvajalca ANOS s 3 rokami za intenzivne analne užitke. Njegovo valovito osrednje steblo z navzgor razširjeno glavo zagotavlja doseganje P-točke. A globoko vibriranje ne razveseljuje samo prostate in analnega kanala, ampak tudi anus in presredek stimulira vibrirajoči zamašek v obliki sidra.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    Aplikacija Air Pump Bunny 5 Connect je neverjetno vsestranska: prepustite se razvajanju z vibracijami dveh zmogljivih motorjev in čutnemu napolnjevanju z napihljivim koncem gredi. Za ekskluzivna doživetja upravljajte vibrator z aplikacijo Satisfyer Connect.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    Zlomljeno srce je lahko včasih zelo lepo, ne verjameš? Ta edinstven užitek v obliki srca ni primeren samo za tiste, ki imajo trenutno srce iz dveh polovic. Odprite ga in odkrijte zapeljive mikrovibracije in neprekosljivo funkcijo lizanja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Double Penetration Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Ali hrepenite po dvojnem vibracijskem veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd s funkcijo intenzivnih tresljajev, od katerega bosta znoreli obe vaši luknjici. Material je neverjetno udoben, saj je visokokakovosten silikon. Pridite divje ljubiti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 450 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.