×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 337 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Vklopite ga in začutite energijo Big Bunny sami. Ta energični trojni zajčji vibrator, ki stimulira tri erogene cone hkrati, vas bo pustil brez sape. Dva vrtinčasta kroglasta obroča znotraj glavne potisne gredi zagotavljata vznemirljivo notranjo masažo, ki se začne pri realistično oblikovani konici. Raziščite trigastično izkušnjo z nežno ukrivljenimi analnimi kroglicami, močnimi vibracijami v gredi in zunanjim stimulatorjem v obliki zajčka.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pripravite se na deset neverjetnih dni spolnih spletk in užitkov s to zapeljivo darilno škatlo. Vsak dan s svojim ljubimcem odkrijte skrivnostna vrata in odkrijte čutno ali bondage poslastico, v kateri boste našli predmete zanj, zanjo in za oba.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Še nikoli ni bil silikonski zaključek tako realističen, prilagodljiv, termičen in z neumornimi funkcijami, o katerih ste vedno sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izražena kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki hkrati zagotavlja stalen stik s klitorisom. pa omogoča vašo idealno globino in kot penetracijo.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Purple

    Držite se klobukov, to bo najbolj razburljiva vožnja doslej! Ogledate si resnično močan vibrirajoči silikonski stimulator s 3 načini vrtenja in potiska. Prodrla bo v vas še globlje, kot so zmožne druge igrače, in vam bo ponudila širok spekter edinstvenih občutkov. Še več, vaše roke se lahko sprostijo!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Snail Vibe Gizi je opremljen z naprednim stimulacijskim sistemom, ki združuje ergonomsko ukrivljeno, prilagodljivo obliko stebla, ki omogoča, da je vaša točka G-izejša kot kdaj koli prej, in teksturirano spiralno glavo za stimulacijo klitorisa, ki zagotavlja stalen stik s klitorisom, hkrati pa omogoča vaš idealen globina in kot penetracije.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Privoščite svoji zadnjici trojno skušnjavo. 17x P-Trigasm ima močno brenčeče  steblo s 3 hitrostmi in 4 vzorci zunanjih vibracij. Vsebuje tudi več vrst vrtečih se kroglic pod površino osnove gredi, ki se s 5 nastavitvami zapeljivo vrtijo okoli vašega sfinktra. Nazadnje se kroglice pod površino konice premikajo navzgor in navzdol ter z dodatnimi 5 načini gibanja dovajajo mleko v vašo sladko točko.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razumem, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Thru Thumper Thrusting Silicone Vibrator with Remote Purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite igračo z močjo razburljivih sunkov! Ta vibrator iz svilnato gladkega silikona vam ponuja 7 načinov potiska za popolno prodorno izkušnjo. Njen uporabni del je povezan s končnim okroglim delom, na katerem boste igračo ugašali in prižigali ter jo tudi polnili. Podlezite udarcem in tresljajem ter preklapljajte med načini prek krmilnika.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 6.5" Skin

    Klasični vibrator z vrhunsko tehnologijo za realistične občutke!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Inmi Sex Shaker Shaking Silicone Stimulator Black

    Držite se za klobuke, zabavno bo! Videli boste res močan vibrirajoči silikonski stimulator s 3 načini vrtenja in tiskanja. Prodrla bo v vas globlje kot druge igrače in vam ponudila široko paleto edinstvenih občutkov. Še več, vaša leta se lahko sprostijo!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavajte se, odkrijte in kar je najpomembneje okrepite svoje mišice medeničnega dna z Bloom iz We-Vibe. Zahvaljujoč vibracijam ta krepitev ne bo le učinkovita, ampak tudi prijetna in vznemirljiva. Poleg tega je z We-Connect raven vibracij lahko v rokah vašega partnerja, ki je zlahka na drugem koncu sveta. Ste pripravljeni na močnejše orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Ditto+ je najpomembnejši analni čep, majhen, zmogljiv vibrator z gladko, zoženo glavo in prilagodljivo podlago za enostavno uporabo in ciljno usmerjen užitek. Prevlečen z mehkim silikonom, vodoodporen in z možnostjo polnjenja, Ditto+ naredi vse, kar potrebujete – in doda še en plast užitka za vsako konico postave.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Helix Syn V

    HELIX SYN V združuje večkrat nagrajeno obliko in anatomsko oblikovane konture najbolj priljubljenega moškega stimulatorja točke G na svetu z dodatno intenzivnostjo vibracij. Rezultat so orgazmi izjemne moči in globine, tako intenzivna doživetja, da bodo za vedno spremenila vaš pogled na spolne užitke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih vod, kar jih je jug kdaj videl na svetu. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja številne načine za uporabo njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoj erogeni stožec in jih nahranite z orgazmom, z njimi lahko tudi masirate nadloge ali vneto grlo, lajšate pa lahko tudi napetost in bolečine. To bo v veliko pomoč ženskam, pa tudi moškim.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate o močnih vibracijah? To vibrirajočo glavo prestižne blagovne znamke Bodywand vam jo bodo z veseljem podarili! Je močan, natančen in njegova glava je super gladka, zato je na otip videti čudovito razkošno. Zelo dolga vtičnica vas ne bo razočarala, tako kot fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Kaj se bo zgodilo, ko se osredotočite na svoje najbolj občutljivo mesto z vibracijami? Eksplodirate zelo hitro! Toda za tako natančno stimulacijo, logično, potrebujete natančno igračo. In točno to je Hyphy, visokofrekvenčni vibrator za takojšnje orgazme! Pridite in izveste več o njem, vključno z dejstvom, da ga lahko nadzirate prek aplikacije, spremenite njegove razširitve ali uporabite njegov drugi konec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 337 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.