×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 337 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Uživajte v popolni analni stimulaciji z Elite Vibrating Ass Thruster, skritim v diskretnem paketu. Odvijte pokrov in na eni strani povežite vibrator, na drugi pa močan prisesek. Ste pripravljeni na divjo vožnjo? Če je tako, ne preostane drugega, kot da začnete uživati ne le v genialnem gibanju gor in dol, ampak tudi v neverjetni moči vibrirajoče krogle, skrite v končni konici, in prijetni toplini, saj se vibrator lahko segreje do 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Nora Vibrator

    Izvirni vibrator Bluetooth Rabbit.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 8" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Prepustite se črpanju, lizanju in vibriranju kot še nikoli! Ta mini prisesek je opremljen z 2 skodelicama različnih velikosti, ki se prilegata klitorisu ali bradavici. Prozorna skodelica ima gladek silikonski obroč, ki ohranja tesnost in pritisk, ko samodejno sesa. Igrača ima tudi jezik za lizanje in vibrira z 10 načini lizanja in vibriranja na izbiro! Popolnoma polnilna, prihaja s kablom USB za polnjenje med uporabami. Izdelano iz vrhunskega silikona brez ftalatov.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus Triple Threat 7.5" Brown

    Želite okusiti razburljive lastnosti, se skriti v čudnem realističnem dildu? Pridružite se in spoznajte tega oboževalca King Cock Plus! Ima primerno obliko in pogled na penis ter je izdelan iz kakovostnega materiala Fanta Flesh. Ponudil vam bo funkcijo ogrevanja, tresljajev in udarcev, prav vse, kar potrebuje, da vašo avtomobilsko izkušnjo postavite v polje realne bolečine. Jebi se, potisni žvečilko in avto!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Gyro Vibe Pink

    Želite na vrsti? Gyro Vibe vas bo presenetil z visoko intenzivnostjo vrtenja, kar seveda prinaša visoko intenzivnost užitka. Nežno usločeno teksturirano ohišje in vrtljiva kroglasta podlaga obljubljata izjemno gibanje za popolno zadovoljstvo. Uporabite prisesek in pritrdite igračo na gladko površino.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo gumboo bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Želite odkriti svojo spolnost in poglobiti ljubezen do sebe? Ta Dual Rider je popoln za to! Razvaja vaše čute z 12 funkcijami intenzivnega vibriranja, 3 hitrostmi potiska in genialno nazobčanim dizajnom za zunanjo stimulacijo. Zgrabi krmilnik in pelji!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Wildolo je vrhunska blagovna znamka, ki se v glavnem posveča novostim, visokokakovostnim in visoko tehničnim dildom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Classic 2 Bordeaux

    Womanizer Classic je majhen "črnček" z erotičnimi igrami, vendar nismo leni v vaši zbirki komentarjev. Ima vgrajeno tehnologijo tlačnega valjanja, ki ustvarja nesorazmeren učinek na rezanje klitorisa. Zberite med 8 čevljev intenzivnosti in uživajte v žarečem začetku in absolutnem orgazmu. Womanizer Classic je vodoodporen in bo vaš igralec pri igranju v kopalnici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pameten užitek za moške, ki poskrbi tako za penis kot za prostato. Ta analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite bo ugajal vsem občutljivim predelom. Njegova učinkovito ukrivljena konica s svojo gibalno funkcijo iznajdljivo dotakne prostato, erekcijski obroč pa to izkušnjo še poveča. 2 motorja z 10 načini vibriranja sta tu samo za vas in vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Sync Go je lahek vibrator za pare za pare, ki želijo raziskati svet – in drug drugega. V priročni potovalni torbici vam Sync Go omogoča prostoročno deljenje vibriranja, kjer koli že ste.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajoče bojne glave, ki jih navdihujejo močni egipčanski faraoni! Oddaja močne vibracije, skoncentrirane v glavi, zato vam zagotavlja intenzivno in neposredno stimulacijo. Njegove funkcije bodo vzljubile ne le vaša občutljiva področja, ampak tudi utrujene in boleče mišice po vsem telesu. Znebite se stresa, sprostite se in se dobro počutite s to razkošno masažno glavo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite vznemirjenje elektrostimulacije s tem šokantnim in vibrirajočim stimulatorjem prostate, ki vam bo pokazal vrhunec moškega užitka. Je neverjetno igriv, narejen iz visokokakovostnega silikona in opremljen s funkcijo elektrostimulacije, za katero ne boste potrebovali nobenega vira energije, saj bosta dva močna notranja motorja poskrbela za vse. Zato pograbite krmilnik in se pustite "žgečkati".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nobena ženska se ne bo več upirala tigru! Zajame pomemben rez in skrito leglo, ki prinaša intenzivne vibracije, saj bo vaša točka G zlahka slišana. Potrebujete divjo izkušnjo? S Turbo Gumbom bo Tiger prikrajšan za živo energijo, ki vas bo postavila na vrh. Ste vsi le ljubitelji ljubezni? Uporabite pri nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopno vadbo – z vsakim tigrovim rezom bo rak bližje koristi.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Thruster Baller Nude

    Realističen potisnik G-točke. Kolekcija FemmeFunn THRUST na novo definira realizem z združevanjem inovativne tehnologije potiska z neverjetno realističnim občutkom FemmeFunnovega značilnega tekočega silikona LIQUISILK™. Potopite se v novo dimenzijo občutkov in občutkov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nobena ženska se ne more upreti Tigru! Zahvaljujoč značilnim zarezom in ukrivljenemu vrhu, ki prinašajo intenzivne vibracije, bo vaša točka G polna dobrega počutja. Ali hrepeniš po divji izkušnji? S Turbo gumbom boste Tigra oskrbeli z živo energijo, ki vas bo popeljala na vrh. Vam je všeč nežen hišni ljubljenček? Uživajte v nepričakovano intenzivni stimulaciji s postopnim uvajanjem – z vsako zarezo Tiger boste korak bližje užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Vibrato Opal

    Z vibratom dosežete visoke tone užitka. Ta vibrirajoča palica z dvojnim koncem ima zaobljeno, teksturirano glavo s super prilagodljivim vratom, ki se z lahkoto vrti po telesu za poživljajočo zunanjo stimulacijo. Teksturirano podnožje palice, ki dokazuje svojo zvezdniško moč, se lahko uporablja za vibriranje in vrtenje notranje stimulacije. Raziščite različne nastavitve in načine igranja, s katerimi boste peti z zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabniku daje možnost, da uživa v kamorkoli gredo. Ta diskretni igralec ima polno moč z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty 2 Dark Petrol

    Liberty 2 je ultimativni spremljevalec na potovanjih, ki ponuja Womanizerjevo originalno tehnologijo Pleasure Air v kompaktni velikosti, ki uporabnikom daje možnost, da uživajo kamorkoli gredo. Ta diskretna igrača je polna moči z 8 vznemirljivimi in izboljšanimi stopnjami intenzivnosti. Liberty 2 ima higiensko prevleko in varno potovalno ključavnico, zaradi česar je priročna in varna možnost za tiste, ki so na poti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 337 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.