×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 65 do 96 od 320 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Vitkejša, boljša in bolj diskretna je samo Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zmečkan v raju in v hipu vam bo pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam večino najbolj priljubljenih prednosti in uživajo v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Uživajte v vseh intimnih trenutkih sami ali skupaj s partnerjem. Ta vibracijska paličica Rosy Gold je idealna igrača za zunanjo stimulacijo. Vibracijska glava ima 10 nastavitev, s katerimi lahko poleg klitorisa stimulirate tudi druge občutljive dele, kot so bradavičke. Bodite ustvarjalni in z različnimi vzorci stimulirajte vse občutljive dele pri različnih hitrostih.

    119 €

    89,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Odkrijte uporabo izven tega sveta s Pulse Galaxie. Za razliko od drugih stimulatorjev klitorisa potiska in vleče zrak, da ustvari sezalni učinek, medtem ko polnilna postaja projicira zaslon v svetlobi zvezd. Raziščite 5 načinov in 5 intenzivnosti sesanja ter 3 načine prikaza zvezdne svetlobe. Uporabite Pulse Galaxie z aplikacijo SVAKOM za prilagodljivo igro na dolgi razdalje.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? S Pro 7x P Milker vam bo prav prišel tudi jez, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 8.0" Flesh

    Želite nekaj več od običajnega dilda? Zdaj pa bodite pozorni - ta čudovit in neverjetno realističen vibrator je izdelan iz vrhunskega dvoslojnega silikona (trd na notranji strani in mehak na zunaj), ima neverjetne realistične podrobnosti in vam ponuja 10 načinov vibriranja in vibriranja! Dajte priložnost in ne bo vam žal!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno v vseh pogledih! Preživite razčlenitev, odklenite zabavo in stojalo za seks v živo s tem čudovito oblikovanim mini vibratorjem Doxy Bullet. To je minimalna diskrecija in neverjetna moč. Uporabite v teh in močvirnih vibracijah, poleg tega pa bi morali biti koža in šale!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate o elegantni masažni glavi z osupljivimi močnimi vibracijami? Nad to očarljivo igračo boste navdušeni! Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in intenzivno utripajočo funkcijo. Njegova ergonomsko ukrivljena oblika bo prisluhnila vašemu telesu, visokokakovosten ABS v kombinaciji s finim silikonom pa vam bo zagotovil maksimalno udobje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Purple

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi vibracijami je skrit v svetlo mehkem silikonskem grelniku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 9.0" Flesh

    Želite nekaj več od običajnega dilda? Zdaj pa bodite pozorni - ta čudovit in neverjetno realističen vibrator je izdelan iz vrhunskega dvoslojnega silikona (trd na notranji strani in mehak na zunaj), ima neverjetne realistične podrobnosti in vam ponuja 10 načinov vibriranja in vibriranja! Dajte priložnost in ne bo vam žal!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s tem zatičem boste uživali v super močnih sunkih za zadnjimi vrati! Obnoreli vas bodo, verjemite nam. Izbirali boste lahko med 10 različnimi ritmi in hitrostmi, zato uživajte in raziskujte svoj užitek prostoročno s preprostim daljinskim upravljalnikom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Striker Black

    Ta močan sunek analnega vzdušja ima falično oblikovano kronsko glavo in rebrasto steblo za ustvarjanje okusnih notranjih občutkov, medtem ko je osnova zasnovana tako, da istočasno tapka po presredku za divji dvig užitka tam, kjer si ga najbolj želite. Naj vam daljinski upravljalnik doda zabavne možnosti za igranje.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Sprostite se, sprostite in morda eksplodirajte. Samo ta masažna glava znamke XR Brands vam bo zagotovila popolno izkušnjo masaže ali stimulacije. Njegova diamantna tekstura vam bo omogočila intenzivno masažo in na ročaju, ki se udobno prilega vaši roki, boste zlahka preklapljali med 8 vzorci 3 stopnjami moči. Poiščite zadovoljstvo in olajšanje. končno …

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z gibljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Če hočeš vse, hočeš Turbo glavo z 2 nastavkoma! Je najmočnejša vibrirajoča glava na svetu in vam bo zaradi izjemno močnega vibracijskega motorja prinesla orgazme kot nobena druga. Privoščite si masaže celega telesa, erotično stimulacijo in dih jemajoče izkušnje notranje stimulacije z nastavki!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Novi Womanizer STARLET 3 - to je izvirna tehnologija Womanizer Pleasure Air, združena s petimi novimi živahnimi barvami izdelka in dvema stopnjama intenzivnosti, še vedno pa je vodoodporen in ga je mogoče polniti prek USB - po razumni ceni.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimina Kalia Couples Massager

    Kalia je lepo oblikovana masažna naprava za pare, namenjena ženskam med seksom. Šepetajoče tihe vibracije, prevlečene z izjemno mehkim, prožnim silikonom, povečajo notranji in zunanji užitek za oba partnerja. Popoln dodatek za skupno raziskovanje večje intimnosti, Kalia bo vaša skupna intimna doživetja popeljala na povsem novo raven.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Iščete pravega? Lepa nežna in priročna? Ta zmogljiv zajčji vibrator vas razdeli na 10 načinov tapkanja in 10 načinov vibriranja. Funkcija tapkanja povzroča premike od leve proti desni in z njimi občutno stimulira točko G. Manjša roka nato zavibrira pri klitorisu in ga seže v sedmo nebo. Neodvisno upravljajte motorje in se dotaknite orgazmičnega neba.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 320 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.