×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 129 do 160 od 320 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Nekaj kot najlepši fant v fantovskem bendu. Nekaj podobnega naravni lepoti. Nekaj več. Mystim Terrific Truman vibrator je močan, privlačen, diskreten in popoln. Le z njim v vas eksplodirajo orgazmična čustva zaradi dveh motorjev, iznajdljive oblike in svilenega materiala. Sprejmite povabilo na orgazmični ples.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Največjo trojno stimulacijo boste doživeli samo s Happy Rabbit Triple Curve! Tega veselega zajca so profesionalci zasnovali tako, da s svojimi 3 zmogljivimi motorji boža točko g, klitoris in anal. Sledite skupno 21 različnim načinom in uživajte s svojim novim najboljšim prijateljem v kadi ali pod tušem, ker je vodoodporen.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Sage Green

    Hrepenite po užitku po vsem telesu? To je Laya, zdrsela bo po vaši koži in se vas dotaknila z zapeljivimi vibracijami. Začutite njene utripajoče gibe globoko pod površjem vaše kože in pustite, da vznemirjenje narašča, dokler niste pripravljeni, da eksplodirate.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Sync Lite Aqua

    Sta s partnerjem res radovedna in nagnjena k odkrivanju novih vznemirljivih možnosti v postelji? No, We-Vibe Sync Lite je samo za vas. Je prijetno gladka in mehka, enostavna za uporabo, predvsem pa zahvaljujoč še tesnejši povezavi s svojim dvojnikom. Prepustite se vibracijam, v katerih bosta uživala oba!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Se vam kdaj zdi, da Julie išče svojega Romea? Pravkar ste ga našli! In to ni kar koli Romeo, ima veliko osupljivih funkcij in tudi inovativen sistem, ki bo igral vašo celotno vagino, vključno s klitorisom. Njegov sodoben videz vas očara, pa tudi 10 intenzivnih načinov. Pridite se sprostite in se zadovoljite z anatomsko oblikovanim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je vaš anal pripravljen na pravo navdušenje? Ta igrača ga bo pretresla! Njegov vrat vsebuje kroglice, ki bodo skupaj z vibracijami izpolnile vse vaše notranje želje. Zaobljena konica olajša vstavljanje in tudi udobno cilja na občutljivo prostato. Odkrijte veselje in uživajte na polno!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil ti je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnih intenzivnosti, s katerimi bi obračali tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavajte se doma ali v javnosti s tem vznemirljivim in diskretnim vibrirajočim jajcem vrhunske kakovosti blagovne znamke Bswish. Predajte krmilnik svojemu partnerju in mu dajte vso kontrolo nad svojim vznemirjenjem, divje jajce bo raztrgalo vaša občutljiva mesta in zaradi tihih vibracij bo intimna skrivnost med vami in vašim dragim, ki vas bo ogrel v večer, da ta ogenj strasti kasneje pustim doma.prižgemo do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reese Vibrator with Rotating Beads and Thrusting White

    Želite nekaj več kot le preproste vibracije? S tem mehkim belim vibratorjem bo vaša želja uslišana! Odlikuje jo neverjetna funkcija potiskov in tudi rotacije, kar skupaj predstavlja dih jemajočo stimulacijo nožnice in klitorisa hkrati. Privoščite si popolno stimulacijo s tem šarmerjem iz mehkega žametnega silikona, ki se prilagaja anatomiji vašega telesa.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Arthur Thrusting Gyrating Vibrating Dildo Tan

    Vaš novi recept dr. Arthurja, popolnega spremljevalca užitkov, zasnovanega za revolucijo vaših intimnih trenutkov. Z našo ekskluzivno tehnologijo SmartThrust™ boste izkusili realističen užitek pri potisku z motorji z visokim navorom, ki se ne ustavi, medtem ko med igro zategnete.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Čudovito oblikovan VIVE049 poganjajo tri motorje nove generacije F1 z 10 hitrostmi/funkcijo. Na voljo je motorna funkcija klitorisa s pulznim valom in vibrirajoči dvojni zobci (z 2 neodvisnima motorjema), ki vam bodo pomagali doseči osupljiv uživak.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The General

    Pripravljamo založbo Pazi, prihaja generalka! Pa ne katerikoli general, on je general! Ponaša se z 2 močnima motorjema, robustnimi oblikami in čutnimi oblinami. Ima debelo okroglo glavo, ki se ziblje naprej in nazaj, središče telesa pa intenzivno vibrira in draži s svojo gosto teksturo. Vse je zasidrano s trdno harmoniko vratu. Odkrijte moč dveh motorjev in še posebej 10 načinov za popoln užitek!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o razburljivem potovanju s tem močnim vibratorjem! Je prijetne oblike, ki se bo posvetila tako G-točki, ne pozabimo pa niti na klitoris, ki bo navdušil s svojo neverjetno sesalno funkcijo. Zgrabite elegantno zlato podlago in uresničite svoje erotične sanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Ali želite na svojih avanturističnih potovanjih doživeti dih jemajoče razburjenje? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. Je majhen potovalni užitek za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Privoščite si dih jemajočo stimulacijo klitorisa, doživetje polno ugodja in ugodja ter pobeg v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ali vidiš zmaja? Ta dobro premišljena, boljša in inovativna igra bo vašemu telesu pokazala novo in cenovno ugodno življenje in življenje. Inovacija Twitch bo imela ogromen klitoris, povečal pretok krvi in vam bo zlahka pomagal pri suhosti škarij. Ima dva naravna jezika in velike stimulativne utore, ki se prilepijo na klitoris, ustvarijo nežno setev in se nato dotaknejo najboljših legl. Je samo po sebi umevno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Believer Iridescent Turquoise

    Believer vam bo dal krila, da si drznete, eksperimentirate in v celoti doživite dih jemajoče izkušnje sami ali z ljubljeno osebo. Z ekskluzivnim Flapping dizajnom je simbioza med telesom in vernikom resnična.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Beckham 8 Inch Thumping Dildo with Remote Control Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Všeč vam bo neverjetno mehak revolucionarni silikonski material kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Odejte Beckhama za intimen ogled vašega doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na vaše občutljive točke? Potem je Triple Euphoria prav za vas. Gre za trojni vibrator, ki bo zarinil v nožnico, zavibriral zadnja vrata in sesal klitoris. Doživite užitek kot še nikoli!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Ossia je revolucionaren daljinsko voden vibrator za naboje. Njegovo super tanko podnožje je bilo zasnovano za maksimalno udobje, zaradi česar ga je prijetno nositi tudi za daljša obdobja.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 320 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.