×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 161 do 192 od 325 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Rotating Beads Vibrating Remote Dildo Skin

    Vrhunska kakovost in funkcije, zaradi katerih bo res popoln! Želite izvedeti več? Pridite in spoznajte tega čednega moškega! Narejen je iz zelo udobnega, izgleda zelo realistično in ima večinoma vrtljive in vibrirajoče kroglice. Zahvaljujoč močni priseski se bo prilepil na katero koli ravno površino. ga hočeš? Nismo presenečeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Se sprašujete, kako narediti vaše intimne trenutke nepozabne? Vzemite ta osupljivi vibrator za pomoč! Je dvojna, zato ugaja notranji del nožnice in klitoris hkrati. Najboljša stvar pri njem je funkcija udarca gor in dol ter mehke vrtljive kroglice! Prepustite se mu in uživajte v najboljših orgazmih!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Ossia je revolucionaren daljinsko voden vibrator za naboje. Njegovo super tanko podnožje je bilo zasnovano za maksimalno udobje, zaradi česar ga je prijetno nositi tudi za daljša obdobja.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Dylan 7 Inch Vibrating Dildo with Remote Control Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če poskusite s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Všeč vam bo neverjetno mehak revolucionarni silikonski material kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Dylan za intimen ogled vašega doma!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Travel Purple

    Toda ali želite doživeti norijo na svojih pustolovskih potovanjih? Predstavljamo vam vašega novega sopotnika z imenom SONA 2 Travel prestižne znamke Lelo. To je majhna potovalna ugodnost za takojšnjo pomoč pri orgazmu, kjer koli ste. Uživajte v intenzivni stimulaciji klitorisa, doživite poln užitek in užitek ter se zaženite v popolno sprostitev zahvaljujoč legendarnim zvočnim valovom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Sčasoma nam najmanjša bitja prinesejo največjo srečo v življenju. Kot Womanizer Starlet 3! S tehnologijo Pleasure Air bo vaš klitoris zagorel v raju in vam v nekaj minutah pokazal opojni orgazem urina. Pokažejo vam najbolj vsestranske prednosti, v katerih uživate, in uživajte v vizualnih prednostih čudovito barvite zasnove.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Iščete večnamenski vibrator, ki ga je mogoče upogniti? Vibrator Harmony iz Maia Toys je prav tak! Je elegantno nebeško modre barve, ima neverjetno mehko silikonsko površino in jo lahko enostavno upognete, da ustreza vašim potrebam. Poleg tresljajev je opremljen tudi s premično kroglico za stimulacijo klitorisa in z njo boste uživali v številnih orgazmičnih izkušnjah tudi v paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Viotec Loyte Prostate Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Vas privlači kombinacija inovativnosti in čutnosti? Predstavljamo Viotecovo kolekcijo luksuznih spolnih igrač z edinstveno tehnologijo, ki vam omogoča, da brez težav povečate ali zmanjšate intenzivnost s preprostim potegom prsta po zaslonu telefona. To vključuje ta prijetno mehak stimulator prostate Loyte z 9 + 5 stopnjami vibracij. Povežite ga z aplikacijo v telefonu in odkrijte priročno interaktivno okolje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Laya III Pro Soft Violet

    Hrepenite po koristih po vsem telesu? To je Laya, podrgnila si je kožo in se te dotaknila s prodornimi vibracijami. Začutite njene utripajoče gibe globoko pod površjem vaše kože in pustite, da vznemirjenje narašča, dokler niste pripravljeni, da eksplodirate.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Ta eleganten analni vibrator iz kolekcije Hueman je obvezen za vse ljubitelje analne stimulacije! Izdelana je iz mehkega silikonskega materiala, ki je zelo udoben in higienski ter ima genialno očarljivo obliko. Izbirajte med 4 hitrostmi vibriranja in 6 načini z daljinskim upravljalnikom!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Deep Purple

    Nekako kot najboljši oboževalec v fantazijskem bendu. Nekaj podobne naravne gobavosti. Ne jejte več. Mystim Terrific Truman vibrator je močvirje, vlečeno, diskretno in pepelasto. Uporabljajo se za organizacijo orgazmične opreme za vas z dvema motorjema, različnih oblik in materialov. Sprejmite zabavo na orgazmičnem balu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Orgasme Blue

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na nobeno vaše občutljivo mesto? Potem je tukaj za vas Trojni orgazem. To je trojni vibrator, ki bo pomislil na G-točko, klitoris in anus ter vsakemu od teh mest razveselil neverjetne vibracije. Doživite užitek kot še nikoli!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Spoznajte Duet, razmeroma majhen vibrator, ki ima na eni strani drobne stimulacijske grebene, na drugi pa popolnoma gladko površino. Služile vam bodo za razburljivo draženje zunanjih občutljivih mest, kot so klitoris ali bradavice, pa tudi za plitke penetracije. Pustite se navdušiti nad intenzivnimi vibracijami in uživajte v dotiku svileno mehkega medicinskega silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson The Realistic Cock ULTRASKYN Vibrating 6" 15 cm Vanilla

    Še vedno niste našli pravega in popolnoma popolnega realističnega dilda zase? Tukaj je! Izdelana je iz izjemno kakovostnega Ultraskyn materiala, na površini je neverjetno mehka, v notranjosti pa ima trdo jedro, ki pristno spominja na čvrsto erekcijo. Njegovi ročno izklesani detajli vas bodo prevzeli na prvi pogled, z odstranljivim vibratorjem pa mi lahko dodate močne vznemirljive vibracije. Končni prisesek zagotavlja stabilnost in varnost za telo, kar je samoumevno za znamko Doc Johnson.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Tap and Trust Vibrator Light Blue

    Vse, kar potrebujete za najbolj prijetno G-točko in stimulacijo klitorisa! Ta vibrator skriva 2 motorja in vam ponuja neverjetnih 7 načinov vibriranja. In če se raje igrate sami s seboj v kopalnici, se lahko veselite, vibrator je vodoodporen!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy 2 Violet

    Sanjate o lepem in kakovostnem užitku, ki bo poskrbel za vašo točko g? Vibrator Amy 2 luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik pa neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Pustite se zaslepiti s 5 strastnimi načini 5 intenzivnosti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Sanjate o ekstremni stimulaciji? Samo z Ride Extreme prestižne znamke Nexus! Njegova dva močna motorja prinašata popolno zadovoljstvo in skrbita za vašo prostato in igro. Zato zgrabite krmilnik in narekujte svoje zadovoljstvo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Imate radi razkošje in želite le najboljše zase in za svoje občutljive predele? To je tisto, kar želite Nexus! To je najbolj luksuzna znamka, ko gre za erotične izdelke za stimulacijo prostate, in dali bomo roke v ogenj zanjo. Družina Nexus vključuje tudi ta dvojni masažni aparat za užitek prostate in presredka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ombré Hombre XL Vibrating Dildo Pink-Purple

    Imate radi lepe stvari? Ta vibrator te bo dobil! Je prijetno mehak in realističen, z osupljivim bleščečim zaključkom in 10 funkcijami intenzivnega vibriranja, ki jih boste občutili znotraj in zunaj. Trdna podlaga v kombinaciji s prožnim silikonom spodbuja erotično igro, zato sprejmite povabilo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 325 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.