×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen silikona

Elementi 33 do 64 od 1035 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Kletka Extreme Silicone Power Cage je najboljši pripomoček za izboljšanje erekcije! S to kletko, ki tesno obdaja vsak centimeter vaše moškosti, boste ohranili trdno erekcijo in podaljšali zabavo, medtem ko boste stimulirali svojo partnerko.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic G Grape

    Prinesite svojo masažo G-točke, ki si jo resnično želite! Z novim Stronic G vam ni treba namakati prsta, da dosežete orgazem – prostoren je!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvajal vse vaše erogene cone: uporabite ga kot vibrator za polaganje, vibrator tlačnih valov ali vibrator G-točke za največjo raznolikost v času, ko ste samski.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Zelo vam bo všeč vključena funkcija brezžičnega daljinskega upravljalnika. Njegove vibracije boste zlahka prilagodili svojim potrebam. Daljinski upravljalnik posodite svojemu posebnemu partnerju, ki vas bo spodbudil k uživanju v sočnih vibracijah.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave Black

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Zahvaljujoč 3 zmogljivim motorjem je Satisfyer Curvy Trinity 4 izdelan iz silikona z vsestransko erotično igračo. To igračo za užitek lahko uporabite kot vibrator tlačnih valov za polaganje in za G-točko, ki vas bo presenetila z intenzivnimi vibracijami in pulzirajočimi tlačnimi valovi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Number One

    Najnovejša različica Satisfyer 1! Za intenzivnejše, hitrejše in večkratne orgazme.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna je prav to Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Tritočkovni stimulator z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen ter narejen iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ta čutni, spolno nevtralni pripomoček omogoča ustvarjalno igro v trenutku, zlasti za pare, ki želijo razviti svojo domišljijo. Ta večnamenska igrača se vrti za 180° in ima glavo iz mehkega silikona, zato je udobna za vse položaje.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite okusiti resničnost? Ta čudovit dildo je popolna kopija penisa in morda je še boljši, ker lahko vibrira! Ima dvojno gostoto, kar pomeni, da je v notranjosti čvrsta kot kamnita erekcija, na površini pa svilnato mehka in mehka. Uživajte v njegovem hiperrealističnem videzu penisa in izpolnite svoje skrivne fantazije.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Indy Red

    Zdi se, da najbolje prodajana serija Fun Factory SRONIC izhaja iz revolucionarne inovacije, ki poleg inovativnega dizajna in najmočnejšega motorja ponuja tudi funkcije, ki združujejo gibe, impulze in razpoke.

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CalExotics Silicone Dilator Kit 5pcs

    Komplet nežno roza luksuznih dilatatorjev, ki ženskam pomagajo obnoviti moč, udobje in udobje vagine.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Z našim kraljevskim pripomočkom Royal One nadgradite svojo moškost s čutnostjo. Prijetno prilagodljiv obroček se prilagodi vsem velikostim in objame vaš penis ter ustvari učinek zastajanja krvi za daljši užitek in čutno vzdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Pustite se zapeljati z dvojno stimulacijo tega očarljivega Satisfyerja. Zunanje ukrivljeno ramo se naslanja na vaš klitoris in ji daje vznemirljivo vibracijsko masažo. Drugi motor skrbi za notranjost nožnice, če želite, pa lahko povežete Hug Me z aplikacijo na telefonu in pustite, da vibrira v ritmu vaše najljubše glasbe ali tako intenzivno kot vaš partner z druge strani svet določa.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Ta analni masažni pripomoček, ki je ukrivljen tako, da doseže točko P, pri ženskah pa točko G, ima tudi izbočeno bučko za vaš notranji užitek! Ta revolucionarna spolna igrača, ki je boljša od povprečnega čepka, bo z vrtečimi se kroglicami vzdolž svojega stebla dejansko masirala odprtino vaše luknjice, kar zagotavlja podoben občutek kot obročkanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debela, prožna in dovolj močna, da boste od te silikonske igrače kričali od veselja. Ponuja vam 8 funkcij vibriranja, vključno z 10 sekundami intenzivnih turbo vibracij. Da bo vaše navdušenje resnično neomejeno, je Joy Ride With Power Boost možnost polnjenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Plus

    Bi radi malce popestrili svojo ljubezensko zvezo s svojim dragim? Satisfyer Partner Plus je tu, da izpolni vaše želje. V njem se skrivata 2 zmogljiva motorja in med stikom bo razveselila oba partnerja. Vstavite ga v nožnico in uživajte v vibracijah na vseh občutljivih mestih, nove izkušnje bodo nepozabno vznemirljive!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Ali želite živeti v vznemirljivi zabavi, povezani z analno stimulacijo, novem in boljšem? Spoznavanje Plug-ilicious 2 pin, ki se ne razlikuje le zaradi zelo zmogljivih urselov, je pomembno tudi zato, ker ga lahko upravljate prek aplikacij na telefonu, tablici ali Apple Watch. In to ni vse, kar moramo vedeti o njem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er je zasnovan tako, da vam pomaga raziskati možnosti svojega telesa z lastno drznostjo. Opremljen je z dvema zamenljivima glavama: nastavek za klasično okroglo masažo in nastavek za stimulacijo točke G. Združljivo z brezplačno aplikacijo Satisfyer – na voljo za iOS in Android Vključuje 2 zamenljivi glavi. Zahvaljujoč vodoodporni obdelavi (IPX7) lahko to igračo varno uporabljate v vodi in jo je enostavno očistiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 1035 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.