×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen

Elementi 97 do 128 od 1268 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love P-Pleaser with Erection Enhancer Black

    Ta P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Z najdaljšim koncem v moškem zadku bo najkrajši konec stimuliral presredek, dva raztegljiva obročka pa se lahko uporabljata za povečanje erekcije in delujeta kot obročka za penis in kroglice.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Uživajte v razkošno vznemirljivi izkušnji z vibratorjem Luxe Touch-Sensitive. Gre za leglo podobne tehnologije, v njegovem telesu sta dva senzorja, ki se aktivirata s silo pasti. Nosite jih z orgazmom in izbirajte med 10 vibrirajočimi in pulzirajočimi funkcijami, ki vam jih ponuja ta inovativna igra.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Pepe čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti. Elegantno telo vsebuje dve stimulacijski točki, ena je na konici nežno oblikovane gredi, druga pa v grudičastem dražilniku klitorisa. Ta zasnova zagotavlja, da sta obe vaši ključni erogeni coni enako intenzivno deležni pozornosti, ki si jo zaslužita.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 poteši vaš libido s posebno obliko, s tremi zmogljivimi motorji v notranjosti, ki jih lahko spretno vključite v vaše ljubljenje: Medtem ko je eden od njih v voluminoznem, zgornjem delu glavnega telesa, vsak od ostalih v spodnjem delu dveh ukrivljenih rok užitka zagotavlja vznemirljive vibracije. To pomeni: rožnati vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot potrebujete! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od zgornje glave, tako da lahko oba dela vibratorja ponujata 10 različnih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motorji so nekateri kot 3 oreščki za Pepelko, ki bi vlili točko G, točko P in klitoris! Te nastavitve pomenijo v zgodnji fazi, kar pomeni človeška anatomija, ima premikajoča se vrata, je četrtina in je bila skrajšana, njene vibracije pa so bile odstranjene skozi podajalnik. Našli ste isto stvar!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Te polnilne RC Duo Love Balls imajo 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da vam prepusti izbiro jakosti vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za vse, ki imajo radi veliko dolžino. Še posebej samozavestne ženske in pari, ki vedo, kaj hočejo, in imajo radi intenzivne užitke, bodo z BIG BOSS-om našli pravega sparing partnerja v ringu.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Ta polnilna RC Single Love Ball ima 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani ali z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da izbere intenzivnost vibracij.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave se vam šele odpirajo, zato se ne bojte in pridite pogledat, kaj je za njimi. To je neverjeten vibrirajoči brezžični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gladys Pink

    Ta silikonska palica s 30 funkcijami vibracij je gladka in zaobljena masažna igrača, ki bo razkošna za vas in vašega partnerja. Oblika je brez šivov, gladka, s čudovito silikonsko prevleko in zaobljenimi konturami, ki bodo čudovito masirale kožo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Big Shot

    Ali želite doživeti globoko ljubezen s srečnim koncem, kot sta Adam in Eva? Ta realističen dildo vas ne bo navdušil le s svojim čudovitim videzom, temveč predvsem s svojo sposobnostjo ejakulacije. Škropilo bo po želji in bo tudi vibriralo! Nobena druga igrača ne bi mogla biti bolj realistična, zaljubite se!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samomasažni: spolzek, ko je moker. Samo dodajte malo vode in zdrsnite. Teksturiran: uživajte v erotičnih občutkih, ko grebeni masirajo vašo gred. Imejte vse: lepo oblikovane ustnice za analne in vaginalna spolovila ter ustnice za fafanje. Vibrira: odstranljiv vodoodporen vibrator s kroglo binglja vašo gred za eksplozivne orgazme. Samo najboljše: oblikovano, načrtovano, razvito, preizkušeno, ljubljeno in odgovorno izdelano By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1268 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.