×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen

Elementi 129 do 160 od 1268 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Strapless Strap-On

    Za dih jemajoče intenzivne trenutke užitka! Vibrator za divje igre s strap-on in vznemirljive igre vlog popolnoma brez motečega pasu. Krajši, odebeljeni konec se vstavi v nožnico in ga medenično dno drži na mestu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat sprosti z intenzivnimi vibracijami in premikanjem žogice v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G zaradi ukrivljene zasnove in strukture finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravite se na rokenrol z masažno napravo za prostato P-Rock™. Ta inovativna nova masažna naprava za prostato za moške je popolna spolna igrača, ki jo lahko uporabljate sami ali s soigralcem. Njegova edinstvena, ukrivljena oblika je idealna za hkratno stimulacijo prostate in testisov, zato se pripravite, da vas bo popolnoma razburila!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova razvaja klitoris s čutnimi valovi pritiska, G-točko pa z močnimi vibracijami. Zahvaljujoč gibljivemu verižnemu sklepu se ta silikonski vibrator prilagaja vašemu telesu in vam zagotavlja optimalno stimulacijo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 7" Vibrating Stiffy - Realistic Vibrator 18cm Body

    Ali želite nekaj realističnih resolucij, pripravljenih za akcijo v vsej svoji okolici? Odgovor je King Cock Vibrating Stiffy! Gre za realističen vibrator, izdelan v Ameriki, ki je eden najpomembnejših vibratorjev, ki je skrit v ognju, zelo moker in vas bo zadušil. Tako je tudi s patentiranim materialom, ki ga človeška koža ne pozna. Seveda je kuhan tudi za telo in ne vsebuje ftalatov.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro 7 Clear

    Hydro7 je bila prva hidropump črpalka, ki smo jo ustvarili, in je odlična izbira, če začenjate z izboljšanjem penisa. Hydro7 je nežna, a učinkovita možnost črpalke za penis, ki prinaša prave rezultate, saj omogoča resnično povečanje dolžine in obsega penisa, hkrati pa izboljša trdoto erekcije in dolgotrajno moč.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Za razliko od številnih drugih izdelkov za vadbo Keglovega počepa je naš komplet opremljen s celotnim kompletom 4 žogic različnih tež. Snemljiva zasnova vam omogoča, da različne uteži sestavite po želji ali v sistematičnem načrtu krepitve. Predlagamo, da uporabite naš priročnik in se naučite posodobljenih tehnik skozi celoten program vadbe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gplug Small Neon Pink

    Želite majhen kakovosten klin za svojo rit? Gplug Small je najmanjši analni vtič za polnjenje na trgu.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser uporablja stimulatorske blazinice iz cinkove zlitine, ki samodejno tonizirajo in krepijo medenične mišice, odgovorne za vzburjenje in vrhunec. Naša mravljinčasta Keglova utež ima 7 funkcij vibriranja, 5 elektrostimulacijskih blazinic in prilagodljivo vrvico za priklic. Tonizirajte, krepite in zategujte mišice medeničnega dna, medtem ko vi ali vaš ljubimec s priročnim daljinskim upravljalnikom izbirate močne občutke na razdalji do 10 m (32,5').

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavljamo HydroXtreme 11, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vendar na enem koncu, deluje pa tudi kot vibrator. Zaman niso samo mesta in mestna notranja mesta, temveč tudi žrtvena telesa telesa, ki potrebujejo pozornost.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1268 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.