×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Za občutljivo kožo

Elementi 33 do 64 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Obožujete analni seks in trpite zaradi naravnih izdelkov? Ta naravni analni lubrikant v ekološki embalaži ne sme uiti vaši pozornosti. Gel je na vodni osnovi in je bil posebej razvit za strastno analno igro. Je brez okusa, vonja in 100% veganski. Uživajte v analnem seksu z naravnim organskim mazivom Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvovrstni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja izjemno dolgo mazljivost – na osnovi čiste celuloze brez parabenov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Ali potrebujete slabše mazivo v vodnem sistemu? Brez skrbi, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki sprostijo kožo, dodan pantenol se nato učinkovito napolni, regenerira in navlaži. Uživajte v varnejšem seksu!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja zadnja vrata s hialuronsko kislino in pantenolom! Ta mazalni gel Just Glide Premium Anal je 100 % veganski in se zlahka spere. Vsebuje pantenol, ki pomirja kožo in ustvarja pregrado. Ima tudi regenerativni učinek. Hialuronska kislina pa je čudovito hidratantna, silikonsko olje pa zagotavlja neverjetno gladkost in poskrbi za najbolj prijetne izkušnje, ki si jih želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Natural glide 100ml

    Visoko združljiv lubrikant na vodni osnovi z naravnimi ali naravi enakimi sestavinami, primeren za vse vrste kože.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Safe s Karagenem 100ml

    BIOglide safe s karagenanom - varna različica, ki lahko ščiti pred okužbami s humanim papiloma virusom (HPV). Virus, ki se prenaša s spolnimi odnosi, lahko pri ženskah povzroči raka materničnega vratu in genitalne bradavice. Visokokakovostna sestavina karagenan lahko prepreči, da bi se virus priklopil na človeške celice. Karagenan deluje kot naravna ovira.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubili se boste v 100 % naravno ter mazalno in masažno olje v enem že ob prvi uporabi. Med masažo kožo globoko navlaži in na varen način naredi ljubezen prijetnejše za telo. Njegova naravna sestava bo razvajala vaše telo in predvsem njegove intimne dele. Svoj užitek zaupajte kakovostnemu naravnemu izdelku, ki vas ne bo razočaral.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Naravni lubrikant z izvlečki morskih alg blagovne znamke Sliquid. Najnovejši dodatek v liniji izdelkov Sliquid Organics, ki je obogaten z organskimi izvlečki morskih alg in karagenanom. Zaradi tega je zelo učinkovit in celo preprečuje širjenje HPV (genitalne bradavice). Vsebuje tudi izvleček morskih alg Wakame, ki je naravni vir vitaminov A, B, C, E in pomaga obnavljati tkiva. Obstaja tudi izvleček zelene alge Nori, znane po vsebnosti vitaminov B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 240ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga pri zaščiti pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Lube 120ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga zaščititi pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulacijski lubrikant na osnovi aloe vere. Sliquid Organics Sensation je naravni intimni lubrikant, napolnjen z organskimi rastlinskimi izvlečki in aktivnimi sestavinami, kot je mentol. Zasnovan je tako, da poveča občutljivost in vam da globok in prijeten občutek vznemirjenja. Sprva je rahlo hladen, tretjič pa se ogreje in prinese res vesele in intenzivne občutke.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadsko podjetje Intimate Earth ™ lansira brezkompromisen stimulacijski gel za ženske, ki poveča velikost točke G in poveča njeno občutljivost, kar olajša iskanje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Soothe Anal Lubricant 240ml

    Antibakterijsko mazivo za analni seks. Edini mazalni gel na vodni osnovi z ovojom iz guave za naravni antibakterijski učinek. Vrhunska sestava, brez parabenov in z rastlinskim glicerinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamenjajte zadnja vrata s hialuronsko kislino in pantenolom! Ta mazalni gel Just Glide Premium Anal je 100 % veganski in ga je enostavno oprati. Vsebuje pantenol, ki meri kožo in oblikuje kožo. Ima tudi regenerativni učinek. Hialuronska kislina je čudovito hidratantna, silikonska olja zagotavljajo neverjetno grenkobo in pokopljejo najboljšo izkušnjo, ki si jo želite!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    BIOglide Cherry - z naravnim vonjem češnje, ki je zares očarljiv, bodo vaše brbončice spodbujene z aromo češnje, ki je primerna za živila. Različica z vonjem in okusom naravne češnje združuje dolgotrajno mazanje s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    BIOglide jagoda - z zapeljivo sladko noto jagode bo zaradi arome jagode, primerne za živila, spodbudil vaše brbončice. Različica z naravnim vonjem in okusom jagode združuje dolgotrajne drsne lastnosti s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth ADVENTURE Anal Relaxing Serum 3ml

    Analni seks postaja vse bolj priljubljen, a varnih izdelkov na trgu ni veliko. Za razliko od drugih analnih razpršil ali gelov ta zeliščni serum nima anestetičnega učinka, ki bi omrtvičil anus in lahko povzroči poškodbe.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 240ml

    Prvoslojni mazalni gel na vodni osnovi zagotavlja zelo nizko mazljivost - na osnovi čista celuloza brez parabenov.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatek k Cannabis Oh! Svete Marijine družine! Je nov inovativen lubrikant, posebej zasnovan za analni seks. Te igre zahtevajo posebno mazanje, da preprečite kakršno koli nelagodje, ta gel pa je čudovito obstojen, pomaga pri sprostitvi in vsebuje naravne sestavine brez nepotrebnih silikonov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Iščete lubrikant na naravni osnovi, ki ne bo dražil niti najbolj občutljivih intimnih mest? EasyGlide Natural je popolnoma nežen do kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Kupite vodeno mazivo za vodni sistem, če lahko izberete Just Glide Premium! Oba je obogatena s hialuronsko kislino in pantenolom. Ta sestava vam bo zagotovila nežno vlago in tudi zmanjšala kožo. Uživajte v polni ljubezni s Top Glimple Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Zelo učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Iščete nekaj boljšega od navadnega maziva na vodni osnovi? Nehajte iskati, Pjur Aqua Panthenol bo izpolnil vaše želje nad pričakovanji. Njegovi dolgotrajni mazalni učinki pustijo na koži prijeten občutek, dodan pantenol pa jo nato učinkovito nahrani, regenerira in vlaži. Uživajte v še boljšem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite doživeti še več izkušenj z analnim seksom? Prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki mu daje intenzivne hidratantne učinke, ter kamilico, ki prijetno pomiri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega edinstvenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Natural 100ml

    Obožujete fisting in naravne izdelke? Ta lubrikant na vodni osnovi je narejen iz kakovostnih naravnih sestavin! Je vegansko in ne vsebuje sintetičnih dišav, barvil ali konzervansov. Embalaža je izdelana iz reciklirane in biorazgradljive plastike. Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše in najprijaznejše za planet!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.