×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Za občutljivo kožo

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Mazivni gel na vodni osnovi, razvit posebej za ženske in vsebuje naravno aloe vero. Z njim uživajte v več užitka in pustite, da gel poskrbi za vaša občutljiva področja, zahvaljujoč sestavi, ki ustreza zahtevam za intimne zabave žensk. Vsebnost aloe vere nato poskrbi za še intenzivnejše mazanje, hkrati pa neguje kožo in pripomore k temu, da ne izgubi elastičnosti.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist it Natural 500ml

    Obožujete fisting v naravnih izdelkih? Ta lubrikant na vodni osnovi je narejen iz kakovostnih naravnih sestavin! Je veganska in ne vsebuje sintetičnih barvil, barvil in konzervansov. Embalaža je izdelana iz reciklirane in biorazgradljive plastike. Ne zadovoljite se z ničemer, želite najboljše in najprijaznejše na planetu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Ali obožujete analni seks in trpite zaradi naravnih izdelkov? Na ta naravni analni lubrikant v ekološki embalaži ne vzamemo vaše pozornosti. Gel je na vodni površini in je bil posebej razvit za strašno analno igro. Je brez okusa, dišeče in 100% veganske. Uživajte v analnem seksu z naravnim organskim mazivom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    So vaši intimni deli nekoliko preobčutljivi in vam kakšen lubrikant preprosto ne odgovarja? Durex Naturals Sensitive postane idealna blagovna znamka za vas! Vsebuje 100% naravne sestavine in je zelo nežne sestave brez barvil in dišav. Zato je zelo nežen, vlaži in hkrati pomirja razdraženost in nelagodje zahvaljujoč aloe veri. Uživajte v prijetnem in gladkem ljubljenju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čist urin narave! Just Glide Bio Lubricant je naravna organska gel vodna osnova v ekološki embalaži. Je brez okusa, dišeče, 100% veganske, kuhane v kombinaciji s kondomi iz zapaha in popolnoma primerne za vsakodnevno uporabo. Uživajte v svojem najdražjem z naravnim organskim mazivom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    BIOglide plus Ginseng - z mravljinčasto svežim ginsengom. Različica z naravnim ginsengom združuje dolgotrajno mazanje in učinek spodbujanja cirkulacije s certificiranimi naravnimi sestavinami.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uživajte v popolnem užitku z lubrikantom, razvitim posebej za ženske, katerega pH se prilagaja ženski sluznici. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost svojega spolnega življenja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant Anal 150ml

    EasyGlide Sensitive Anal je posebej razvit za občutljivo kožo in popoln za analni seks. Ta gostejši lubrikant ima formulo na vodni osnovi in je na voljo v priročni steklenički. Izboljša udobje spolnih aktivnosti in obnovi naravno mazanje telesa. To mazivo je združljivo s kondomi iz lateksa iz naravne gume in vsemi vrstami igrač. Formula je pH-prijazna, veganska in dermatološko testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide mazalni gel na vodni osnovi je prvo 100 % naravno mazivo na svetu. Vse komponente BIO glide so proizvedene na naravni ali biotehnološki osnovi. Gel se zelo dobro prenaša, je nežen do kože in podpira uravnotežen pH naravnega vaginalnega okolja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal z aloe vero, v katere vlažilne in zdravilne učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegansko mazivo, sestavljeno samo iz naravnih sestavin in ni testirano na živalih. Uporabite v največji možni meri z lubrikantom, ki se razvija predvsem za ženske, katerih pH se prilagaja ženskemu telesu. Ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina, sintetičnih parfumov ali barvil. Izboljšajte kakovost vašega skupnega življenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 3ml

    Obožujete vonj in okus svežih jagod. V tem primeru vam bo všeč oralni seks z uporabo tega lubrikanta znamke Intimate Earth. Narejena je iz ekološke stevije in vam zagotavlja nežno sladek užitek, ki povzroča nevarno odvisnost.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Melt Warming Glide 3ml

    Grelni lubrikant z izvlečkom cimeta znamke Intimate Earth. Prepustite se vznemirljivemu segrevanju in ne skrbite za svoje zdravje, saj je zaradi naravne sestave ta izdelek primeren tudi za bolj občutljive posameznike. Praktično 3 ml pakiranje ni primerno samo za potovanja.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Human Lube 150ml

    Iščete lubrikant, ki je videti, kot da ni lubrikant? Orgie's Human Lube je prozoren in izjemno gladek intimni gel, ki zvesto posnema teksturo in viskoznost spolnih lubrikantov in sline. Njegova sestava naravnih izvlečkov rjavih morskih alg in sivke v kombinaciji z drugimi sestavinami spodbuja glajenje kože ter pomaga pri lajšanju suhosti nožnice in manjših poškodb zaradi trenja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Edinstveno mazivo na vodni osnovi z lastnostmi olja. Zelo spolzek vlažilni gel preprečuje odrgnine in odrgnine. Primerno tudi za masažo.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vam bo zagotovil neskončne ure predanosti in fuzije. Obožujejo ga milijoni povezanih strank po vsem svetu, ker je kristalno čist in izjemno nežen do občutljive kože.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Antibakterijsko mazivo za analni seks. Edini mazalni gel na vodni osnovi z tulcem iz guave za naravni antibakterijski učinek. Vrhunska sestava, brez parabenov in z rastlinskim glicerinom.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    Čistilo za igrače EasyGlide Sensitive je posebej zasnovano za temeljito čiščenje in zaščito vaših igrač, tako da lahko uživate brez skrbi. Močna formula je hitra in učinkovita; samo popršite, obrišite in končano! Čistilo za igrače ne vsebuje alkohola in je varno za vse materiale, zato je primerno za vsakodnevno uporabo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    S tem lubrikantom znamke Intimate Earth uživajte v pravi spolzkosti, a tudi v omamnem okusu slane karamele. Ustne igre dobijo nov, sladko kremast okus z rahlo slanim koncem. Narejena je iz ekološke stevije in ni dvoma, da se boste vanjo zaljubili.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    EasyGlide Sensitive je posebej oblikovan za občutljivo kožo. Ta lubrikant ima formulo na vodni osnovi in je na voljo v priročni steklenički. Izboljša udobje spolnih aktivnosti in obnovi naravno mazanje telesa. Ta lubrikant je združljiv s kondomi iz naravnega kavčuka iz lateksa in vsemi vrstami igrač. Formula je pH-prijazna, veganska in dermatološko testirana.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dih jemajoče vznemirjenje in hkrati potrebno mazanje s pridihom konoplje? Oh! Sveta Marija da da! Ta mazalni gel z učinkom segrevanja, ki vsebuje Cannabis Sativa, je bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami in vam bo zagotovil vlago na naraven način. Holy Mary Gel deluje izjemno spolzko, poleg tega pa poskrbi za stimulativno segrevanje za še večjo občutljivost vaših intimnih krajev.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede skrbi za ženske in tiste vrste, ki jih potrebujejo za analni seks. Vsebuje obilo učinkov, ki delujejo drzno in hitro pomagajo preprečiti dražbo in zadrego. Znebite se in prinesite kakovosten gel Swede v analno korist!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Sliquid Organics Natural Gel Aloe Based Personal Lubricant je izjemno gost naravni lubrikant na osnovi aloe, prepojen z organskimi botaničnimi izvlečki. Formulirano z enakimi sestavinami kot Sliquid Organics Natural, dodamo dvojno količino rastlinske celuloze, da ustvarimo gost, razkošen gel.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede posluša ženske in razume, kaj potrebujejo za uživanje v analnem seksu. Vsebuje naravne učinkovine, ki delujejo hranilno in hkrati pomagajo preprečevati draženje in nelagodje. Sprostite se in v svoj analni užitek prinesite kakovosten gel Swede!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Obožujete soundig? V tem primeru zagotovo veste, da potrebujete takšno kakovostno mazivo na vodni osnovi. Je dermatološko testiran, brez maščobe, brez barve in brez vonja ali okusa. Njegova praktična šoba vam omogoča udobno nanašanje in draženje sečnice bo še prijetnejše!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Obožujete okus in okus svežih jagod. V tem primeru boste imeli oralni seks z uporabo tega maziva Intimate Earth. Narejen je iz ekološkega okolja in vam zagotavlja nežno sladkobo, ki ustvarja nevarno odvisnost.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Vrhunsko medicinsko mazivo na vodi kurikulum. Vaša koža bo, njena sestava pa je obogatena z hidratizirano hialuronsko kislino in regenerirajočim pantenolom. Torej ne bi bilo učinkovito, ampak bi vas tudi opraskalo in razvijalo. Uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B LUBE Sensitive 250ml

    Imate udobno kožo? V tem primeru potrebuje lubrikant, ki se ne bo prilegal vaši vitalni koži. Mister B LUBE Sensitive ima vse lastnosti običajnega maziva na vodni osnovi in je tudi zelo težko. Ima intenzivne socialne lastnosti in je bogat z regenerativnimi sestavinami, kot sta aloe vera ali vitamin E. Uživajte v kuhinji in prijetno izkušnjo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Bio Intimate Gel Chamomile 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal s kamilico, v katere antibakterijske in antiseptične učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakterijsko mazivo, ki pomaga pri zaščiti pred glivičnimi okužbami in virusi HPV.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 136 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.