×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 297 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intome Anal Whitening Cream 30ml - SALE exp. 10/2024

    Vas moti temna koža okoli anusa in zadnje čase ne razmišljate o ničemer drugem, kot o tem, kako posvetliti to mesto? Vaš problem je skoraj rešen! Ta posebna krema ima učinkovit učinek osvetlitve in kožo tudi neguje. Privoščite si analno luknjo, ki vam jo bodo vsi zavidali!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Stavite vse na eno kapljico! Ta gel za orgazem bo v vas prebudil čudovit čuten občutek in vam omogočil še intenzivnejše orgazme. Ali se umivate, kako je to mogoče? Ker podpira krvni obtok in veliko lažje dosežete orgazem, ga morate poskusiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Samo ena kapljica na klitoris in tla bodo padla pod vami! AquaGlide Stimulating Gel blagovne znamke Joy Division je stimulacijski gel, razvit posebej za povečanje užitka pri ženskah. Prinaša takojšnje rezultate v podobno intenzivno vznemirljivih občutkih. Je na vodni osnovi, ne pušča madežev, je brez maščob in ima uravnotežen PH, primeren za ženske intimne zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost med lubrikanti združuje mazalni gel z naravnim kokosovim oljem, da doseže izjemen izdelek, ki združuje najboljše iz obeh svetov.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube Vaginalno vlažilno sredstvo se lahko kosa z naravo, ko začutite potrebo po dodatnem vaginalnem vlaženju, ki bi vam olajšalo nelagodje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ali vam včasih niso všeč ustne igre ali pa želite, da so malo slajše in zabavnejše? Poskusite s System Jo Oral gelom z okusom jagode. Poleg čudovitega vonja deluje tudi hladilno, ki bo razveselila njega in njene genitalije. Zato pridite in uživajte ob dobrem kadilcu ali lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Iščete univerzalen in kakovosten lubrikant, ki bi ga lahko uporabili tudi za masaže? Z Joydivision Aquaglide 2v1 s svežim vonjem limonine trave boste lahko uživali v čutnih doživetjih na vseh delih telesa! Zaradi uravnoteženega pH je idealen ne samo za ljubezenske igre, temveč tudi za masaže. Svoj užitek in zadovoljstvo zaupajte priljubljenemu in kakovostnemu nemškemu izdelku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je mazalni gel na vodni osnovi z nizko vsebnostjo maščob, obogaten z drugimi sestavinami, ki delujejo preventivno in ščitijo vaginalno okolje.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Penis XXL Cream 100ml

    Uživajte v dodatnem užitku s kremo Boners Penis XXL. Ta hranilna krema za penis zmehča njegovo kožno tkivo in spodbudi pretok krvi, tako da vam daje občutek večjega penisa, predvsem po volumnu. Uživajte v nepozabnih spolnih izkušnjah in intenzivnem vrhuncu s svojim partnerjem zahvaljujoč Penis XXL Stream.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Edinstvena tekoča konsistenca Joy Division AquaGlide bo naredila vašo ljubezen še bolj prijetno. Učinkovito blaži suhost nožnice in tako zmanjša intimno nelagodje. Poleg tega je izdelek kristalno čist in zelo prijazen tudi do občutljive kože. Naj vas odnese prijeten slap užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Viagel For Men 30ml

    Stimulacijski gel za moške intimne zabave. Ta gel prijetno poveča željo in poželenje ter tako zagotavlja najbolj intenzivne trenutke strasti, ki si jih želite.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Rhino Long Power Cream 30ml

    RHINO Delay Cream deluje preventivno in učinkovito ob prezgodnji kulminaciji. Več spolne vztrajnosti, več užitka. Krema je bila narejena iz posebne mešanice kitajskih zelišč.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate kompleks majhnih prsi in hrepenite po večjih? Ne obupajte in preizkusite kremo, ki po redni uporabi obljublja naravno povečanje vaših prsi. Primeren je za vse tipe kože in ima tudi negovalni učinek. Privoščite si večje prsi brez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

    Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in tem igram dodajte okus šampanjca in jagod.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Peppermint 50ml

    Spodbujevalni gel za oralne užitke! Blowjob Gel daje osvežujoč občutek v okusu poprove mete. Razvajajte svojega partnerja z intenzivnim, stimulativnim oralnim užitkom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je medicinski lubrikant na silikonski osnovi, ki je posebej zasnovan za izboljšanje lubrikacije med analnimi igrami.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab The Lube Shooter

    Lubrikant bo odslej samo tam, kjer mora biti, ne na blazinah, ne na rjuhah, samo v zadnjici.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Ta edinstveni lubrikant je tukaj, da naredi vašo samozadovoljevanje bolj prijetno! Njegova silikonska podlaga je svilnato mehka, zato bo penis prijetno drsel v vaši roki in vašega zapestja ne bo stalo nepotrebnega napora. Uživajte v svoji novi in predvsem boljši samozadovoljevanju s to kremo znamke Boners, ki v največji možni meri razume potrebe moških.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Uživajte v dodatni strasti med svojimi intimnimi trenutki s slastnim vonjem pasijonke! S tem lubrikom na vodni osnovi si boste želeli okusiti drug drugega in vzbudili še večjo željo drug po drugem! Lubrikant ima hidratantni in vlažilni učinek, ki bo dopolnil naravno vlažnost telesa med ljubljenjem. Uživajte v popolni drsnosti in čutnem intenzivnem užitku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Lube Bottle 1000ml

    Kako popolnoma nanesti lubrikant na anus? Morda s to praktično steklenico Mister B! Zahvaljujoč njemu boste imeli tam, kjer ga potrebujete, lubrikant, ki pa zagotovo ni za posteljnino. Prostornina steklenice je 1000 ml, praktična končna gumijasta šoba pa zagotavlja enostavno vstavljanje. Podmazujte samo po potrebi!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fist It Sperm 100ml

    Ali imate zahtevne zahteve za maziva? Želite, da je močan, prijeten, dolgotrajen in spominja na spermo ter ga lahko uporabljate v kombinaciji s kondomi? Fist It Sperm je tukaj za vas, lahko se začnete veseliti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Blueberry Muffin Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Salted Caramel Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S tem stimulativnim gelom bodo vaše ustne izkušnje dobile nov sladek jagodni okus in ne boste imeli druge izbire, kot da kadite, kadite in kadite... Ali ližete in ližete in ližete... Popeljite svojega kolega na vrh z okusnim oralnim seksom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Ali hrepenite po daljšem in intenzivnejšem ljubljenju, ne da bi pri tem izgubili vse prijetne izkušnje, povezane s tem, in ohranili svojo erekcijo trdo kot kamen? S8 Prolong Penis Gel bo podprl vašo erekcijo, vam pomagal odložiti ejakulacijo in zahvaljujoč svoji vrhunski sestavi in dermatološko testiranim sestavinam ne boste izgubili občutljivosti. Pridite in uživajte v dolgem in kvalitetnem seksu, o katerem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    So vaše analne igre včasih malo boleče? To ni nenormalno in ta analni sprej, na primer, vam lahko pomaga pri bolečinah. Ne le vlaži, ampak tudi prijetno sprošča, zato poskrbi, da analne mišice niso napete in lahko uživate v popolnem analnem užitku. Uničite vse, kar vam preprečuje, da bi v celoti uživali v analni igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 120ml

    Dodatna gladkost, dolgotrajno drsenje in občutek mokre svetlobe brez silikona. Vse dobite z Gun Oil H2O.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Zelo učinkovit intimni lubrikant na vodni osnovi brez konzervansov in s čisto veganskimi sestavinami brez testiranja na živalih.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite še bolj intenzivno in udobno uživati v analnih igrah? Ta lubrikant na vodni osnovi je bil posebej oblikovan za analni seks in je prijeten in nežen za občutljivo kožo. Je učinkovit, močan in vzdržljiv, zato bo čudovito podaljšal vaše razburljive izkušnje. Uživajte v popolnoma novih izkušnjah in vrhuncih užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power pršilo je sredstvo za upočasnitev ejakulacije pri moških. Je izdelek, ki vsebuje učinkovite zeliščne izvlečke iz kitajske medicine.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 297 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.