×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 297 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Ali menite, da dobro naravno mazivo ne more obstajati? Res je nasprotno! Ta čudež na vodni osnovi iz kolekcije Orgie Bio vas bo razvajal z aloe vero, v katere vlažilne in zdravilne učinke boste vzljubili. Ljubite naravo in svoje intimno življenje in uživajte v njeni moči v tem dolgotrajnem mazivu.

    18,90 €

    11,80 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

    Ali hrepeniš po ožji in močnejši nožnici? Pravijo, da močnejše mišice medeničnega dna prinašajo intenzivnejše orgazme in jih lahko dosežete ne le s krepitvijo, ampak vam lahko pomaga tudi ta gel. Vsak dan ga vmasirajte v kožo nožnice in se veselite njegovega učinka, ki naj bi se pojavil kmalu po redni uporabi. Ne odrekajte si boljših orgazmov!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta hladilni balzam za oralni seks, ki bo v nasprotju z naravno toplino v vaših ustih. Uživajte v še večjem vznemirjenju zaradi oralnega seksa z okusom in aromo kokosa!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 50 pack

    Ali obstaja univerzalno in kakovostno mazivo, ki vas ne bo motilo? Razumemo se, tudi oni so jih sprožili, na koncu pa smo oblikovali svojega, da tudi ti lažeš. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, natrijevo mazivo v e-trgovini e-kondomy.cz, spoznajte in izvedite več o tem!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Delay Gel 100ml

    Poiščite neskončne užitke z gelom Boners Delay. Gel odloži vaš orgazem, da lahko zdržite dlje. Pomaga pri preobčutljivosti in lahko prepreči razočaranje v spalnici.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Iščete intimno mazivo z izjemno gosto in spolzko teksturo? Male Cobeco Anal Lubricant je zaradi svojih izjemnih lastnosti še posebej primeren za analno uporabo. Ima dih jemajoč vlažilni učinek in bo naravno napolnil z vlago v telesu. Uživajte v večjem udobju med analnim ali vaginalnim ljubljenjem!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Higiena vam mora biti vedno na prvem mestu, zato morate biti pozorni ne le na čistočo svojih erotičnih pripomočkov, temveč tudi na čistočo in svežino vašega penisa. S tem izdelkom si boste zagotovili čisto lilijo kot lilija. Poleg tega Boners Penis Cleaner kožo neguje. Je zelo enostaven za uporabo, nanesite ga na penis in ga vtrite, lahko ga uporabite tudi namesto intimnega mila.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Human Lube 150ml

    Iščete lubrikant, ki je videti, kot da ni lubrikant? Orgie's Human Lube je prozoren in izjemno gladek intimni gel, ki zvesto posnema teksturo in viskoznost spolnih lubrikantov in sline. Njegova sestava naravnih izvlečkov rjavih morskih alg in sivke v kombinaciji z drugimi sestavinami spodbuja glajenje kože ter pomaga pri lajšanju suhosti nožnice in manjših poškodb zaradi trenja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Ali veste, kaj pomeni "nor" v prevodu? Je "močan" in prav to je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu vzbujalo prijetno tople občutke, ampak bo tudi občutek, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Ja, tako divje bo, zato pridite in uživajte v vročem plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Clitoris Gel 100ml

    Zakaj bi imeli le normalne orgazme, če pa lahko uživate tudi v orgazmih, ki bodo super intenzivni? Majhna kapljica neposredno na klitoris bo zadostovala in vaše telo bo preplavilo vznemirljiv oklep. Gel učinkovito poveča pretok krvi v intimnih predelih in jih tako naredi bolj občutljive. To moraš poskusiti!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, ta naravno delujoči gel na vodni osnovi, zasnovan za stimulacijo prstov. Vsebnost aloe vere zagotavlja prehrano in hidracijo, zahvaljujoč kateri boste dosegli orgazem na še prijetnejši način. Uživajte v dotikih klitorisa, vagine ali penisa s kokosovim gelom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Ali hrepeniš po popolni strasti? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta analni gel na vodni osnovi, ki vsebuje arniko, kamilico in aloe vero. Čudovito vlaži, podpira prožnost anusa in pomaga, da ga ne drgnete preveč. Uživajte v analnem seksi in kokosovem vonju tega gela!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Watermelon Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer ta gel, s katerim se vaše bradavice tresejo ob vznemirljivem prehladu. Poljubi jih, liži, igraj se!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybrid mazivo System JO vam bo zagotovilo prvovrstno mazanje! 50 % je na vodni osnovi, preostalih 50 % pa na osnovi silikona. Je gladka, prijetna in dolgo obstojna, se nikoli ne lepi in se udobno spere z vodo. Združljiv je z erotičnimi igračami in kondomi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Združite svoje erotične izkušnje s prijetnim vonjem vanilije lubrikanta nemške blagovne znamke Joy divizije. Je na vodni osnovi in je zahvaljujoč okusu vanilije užitek tudi za vaše brbončice. Čeprav se morda zdi, da je predvsem za oralni seks, vam bo dobro služil tudi za vaginalno ali analno penetracijo ali samozadovoljevanje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Popolna kombinacija s tvojim klitorisom! Ta tekoči vibrator vam bo pokazal novo vesolje kesanja in užitka. Že majhna kapljica bo dovolj, da takoj začutite vznemirljivo mravljinčenje, ki bo povečalo pretok krvi v klitoris. Pozabite na svet okoli sebe in uživajte v tem trenutku s sabo in okusnim balzamom za klitoris z izvlečkom cvetov Acmella.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Orgasm gel 100ml

    Želite doživeti več občutljivosti in tudi bolj vznemirljive izkušnje, povezane z njo? Izkusili boste seks, kot ga ne poznate, in orgazem, o katerem lahko samo sanjate z Ouch gelom! Gel za orgazem, zaradi katerega bosta oba divja. Nanesite ga na penis, klitoris, bradavice ali druge erogene cone in vstopite v nov svet užitka.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dih jemajoče vznemirjenje in hkrati potrebno mazanje s pridihom konoplje? Oh! Sveta Marija da da! Ta mazalni gel z učinkom segrevanja, ki vsebuje Cannabis Sativa, je bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami in vam bo zagotovil vlago na naraven način. Holy Mary Gel deluje izjemno spolzko, poleg tega pa poskrbi za stimulativno segrevanje za še večjo občutljivost vaših intimnih krajev.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus robide vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako se bo nadaljevalo, pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intimno pršilo za podporo erekcije zahvaljujoč vsebnosti aktivnih naravnih snovi. Diskreten pomočnik pri erekciji.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    Dvojna moč v eni vaginalni kremi! Vaša roža si to zasluži, saj jo učinkovito krepi in tudi upočasnjuje njeno staranje ter ji tako zagotavlja večno mladost. Vsebuje kofein, a tudi lipopeptide, ki spodbujajo krvni obtok in povečajo občutljivost genitalij.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Ali veste, kaj je analni seks res pomemben? Na mazanje! Zato je pomembno, da izberete gel, ki bo popolnoma ustrezal vašim zahtevam. Za razliko od nožnice se analna ne zmoči naravno, zato je pomembno, da izberete gost in obstojen gel, ki bo ustvaril nekakšno plast in poskrbel za vaše udobje. In prav to je Bathmate Anal Lube z udobno črpalko, poskusite ga v kombinaciji s kondomi ali erotičnimi pripomočki, njegova vodna osnova je kompatibilna skoraj z vsem!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Iščete nekaj, kar bo primerno za dišeči seks in prijetno toplo masažo? Preizkusite to novico iz Secret Play. Okus jagod in smetane vas bo spravil na kolena, topla masaža vas bo ogrela, kako bo naprej pa je odvisno od vas! Če na nočni omarici pogrešate podoben izdelek, je čas, da ga kupite in začnete uživati v čutnih in strastnih igrah.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CleanStream XL Lubricant Launcher

    Zajemite in razpršite točno tam, kjer ga potrebujete! Kako preprosto in učinkovito! S tem razpršilnikom lahko z eno roko spravite lubrikant točno na mesta, kjer je običajno precej težko dosegljiv. Ima praktične zanke za prste in lahko zadrži poljubno tekočino, ki jo nato z enim potegom izbrizgate.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikonski lubrikant, ki izvleče tudi najbolj suho nožnico! S starostjo se pojavijo simptomi, ki so lahko neprijetni za naše intimno življenje. Vaginalna suhost in občutljiva tkiva so pogosta težava mnogih žensk. Toda rešitev je lažja, kot si mislite. Silikonska švicarska mornarica vam bo kot otroku zagotovila popolno mazanje in vaše vznemirljive spolne izkušnje so lahko nenadoma takšne kot prej in morda celo boljše.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros 2in1 Lube & Toy 250ml

    Noč gorja: vi v svojih igračah! Potrebujete nekaj več? Pravimo DA, potrebujete edinstven lubrikant Eros na vodni osnovi z vlažilnim pantenolom! Seks igračke ga obožujejo, vi pa boste navdušeni nad popolno gladkostjo in dolgotrajnim mazanjem, ki ju zagotavlja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Handipop Cotton Candy Hand Job Massage Gel 125ml

    S Sensuva gelom z okusom sladkorne vate lahko zvečer naredite svojega nasprotnika prijetnejše s popolnoma čutno in dišečo masažo genitalij, ki ga na koncu spremeni v okusno liziko, ki je ne boste želeli dati iz ust.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Ali hrepeniš po daljši ljubezni, ne da bi izgubili vse prijetne izkušnje, povezane z njo? S8 Delay Gel vam bo pomagal upočasniti ejakulacijo in zahvaljujoč svoji vrhunski sestavi in dermatološko testiranim sestavinam ne boste izgubili občutljivosti. Pridite in uživajte v dolgem seksu, o katerem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    A pri prenosu misliš "ni"? Je "urin" in je stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. To je najbolj intenziven vznemirljiv gel na trgu! Ne samo, da bo v vašem klitorisu prijetna toplina, ampak bo tudi veličastnost, ko bodo končnice živine v teh mestih začele plesati. Tako se čudim, a dodajam in uživaj v letnem balu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Želite, da so vaše uverture še slajše in bolj mazljive? Obnoreli boste z užitnimi lubrikanti Secret Play Sweet Love z omamnimi okusi. Na primer, izberite okus po ananasu in mangu ter pobožajte celotno telo svojega nasprotnika, vključno z erogenimi conami, nato pa to strastno obljubite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Lic-o-licious Cotton Candy Oral Delight Cream 50ml

    Njegova korist bo vaša korist, na vaš okus in jezik pa bo vplival prijeten okus, ki vam bo omogočil slavo in intenzivnejši ustni izpit.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 297 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.