×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • IntimateLine VIBROH... Liquid Vibrator Intense Orgasm 15ml

    Ali veste, da so lahko vaši orgazmi še bolj intenzivni? Samo podprite draženje s posebnim intimnim gelom z neverjetnim vibrirajočim učinkom! Njegova sestava bo na vaših občutljivih mestih ustvarila edinstven učinek, ki bo podprl vaše vznemirjenje in tudi vrhunec. Uživajte v samozadovoljevanju ali igri v paru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Bi ga želeli malo večjega, da bo vaša samozavest večja? XXL Vigor vsebuje učinkovite revolucionarne snovi z izjemnimi lastnostmi, ki vam bodo ob redni uporabi zagotovile bolj mesnato naravo. Njegovo naravno sestavo boste z užitkom masirali, zato vam bo pot do cilja zagotovo všeč. Izpolnite svoje sanje!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Hibridni lubrikant na vodni osnovi, sestavljen iz silikona in zelo hidratantnih sestavin za analni seks. Lube Tube Anal Sensitive je posebej zasnovano mazivo za analne začetnike ali zelo občutljive ljubitelje. Obogaten je s hialuronsko kislino, ki pomaga hidratizirati danko in jo narediti bolj prožno. Nasprotno, dodatek azijske centele ugodno vpliva na morebitne razpoke in preprečuje morebitno nelagodje med analnim seksom. Lubrikant je brez vonja ali vonja in ima zelo dolgotrajen učinek. Ne lepi in je enostaven za čiščenje.

    26,90 €

    16,08 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Izjemno močan lubrikant, v katerega se bodo zaljubile vaše erotične igrače! Zasnovan je posebej za dolgotrajno drsenje v vaših strastnih trenutkih z erotičnimi pomočniki. Gel je na osnovi silikona in ima praktičen odmerek. Igrajte in uživajte v izjemno močnih lastnostih kakovostnega Eros gela.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Ta vrhunski lubrikant Swede skrbi za ženske in tiste vrste, ki jih potrebujejo za analni seks. Vsebuje obilo učinkov, ki delujejo drzno in hitro pomagajo preprečiti dražbo in zadrego. Znebite se in prinesite kakovosten gel Swede v analno korist!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Gel za analno mazanje na vodni osnovi, ki bi bil posebej zasnovan za povečanje vašega udobja med analnimi norčijami. Narejen je iz kakovostnih sestavin, je svilnato gladek in ponuja res dolgotrajne učinke brez neprijetnega lepljenja. Združljiv je z erotičnimi igračami in se zlahka spere z vodo.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    Veste, kaj v prevodu pomeni "noro"? Je "močan" in prav takšen je ta stimulativni gel luksuzne znamke Sensuva. Je najintenzivnejši gel za vzburjenje na trgu! Ne samo, da bo ustvarila prijetno hladen občutek v klitorisu, ampak se vam bo zdelo tudi, kot da vam živčni končiči na teh mestih začnejo plesati. Da, tako divje bo, zato pridite uživati v strastno srhljivem plesu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva Vivify Tightening & Rejuvenation Gel 50ml

    Poživljajoč in pomlajevalni gel za ženske iz naravnih in zdravih sestavin, s katerim boste veliko bolj trdno in udobneje uživali v prodoru.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Actively Trying Personal Lubricant Fertility Friendly 120ml

    Ne moreš zanositi? S tem gelom ustvarite zdravo in idealno okolje za spermo z optimalno pH vrednostjo in alkalnostjo plodne cervikalne sluzi. Zahvaljujoč svoji gladki teksturi gel omogoča prosto mešanje elementov, kar spodbuja spermo, da svojo pot spočetja zaključi na naraven način. Usmerite spermo v pravo smer!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Ali hočeš igrati? Pridite in si zagotovite Orgasm Drops Intense! Z njimi boste doživeli izjemno vznemirjenje in osupljive orgazme. Všeč vam bo njihov bogat, sladek okus rdečega jabolka v kombinaciji z eteričnim oljem nageljnovih žbic, pa tudi občutek segrevanja, ki ga ustvari v vašem klitorisu. Svojemu biseru užitka dajte božansko, vznemirljivo in opojno kapljico in ne boste presenečeni, koliko vznemirjenja se skriva v vas.

    26,90 €

    17,25 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Cream 50ml

    Iščete način, kako podpreti svojo erekcijo? Ta krema Big Boy Goldem vam je pripravljena pomagati. Podpira dolgotrajen užitek, povečuje penis, krepi erekcijo, njegova edinstvena receptura pa temelji na naravnih rastlinskih izvlečkih.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Vas muči kratkotrajnost in prezgodnji vrhunec? Naredite temu konec s tem zmogljivim pršilom nove generacije znamke Orgie! Njegova močna sestava vam bo dala rahlo omrtvičen občutek, obogaten pa je tudi s sestavino Demaina, ki podpira boljše delovanje. Ne vsebuje anestetičnih sestavin, kot sta benzokain in lidokain, zato ji lahko brez strahu zaupate in računate, da boste na koncu doživeli lepo zadovoljstvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je naraven, visoko koncentriran izdelek za podporo zdravemu ženskemu spolnemu odzivu in želji. Zagotavlja energijo in pozitivno spolno razpoloženje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Znanstveno je dokazano, da se lahko velikost penisa trajno spremeni. Ni skrivnost, metode za povečanje penisa so znane že leta. S povečanjem penisa pozitivno vplivate na kakovost svojega življenja. V eno stvar morate biti prepričani. Velikost je pomembna.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje vodke z energijsko pijačo in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čutno segrevanje in pulziranje ter deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Želite nekaj več za svoj klitoris? Ta serum na oljni osnovi bo povečal vaš čutni užitek zaradi super seksi mravljinčenja, ki učinkovito poveča libido. Imejte še več izkušenj z vsemi dotiki med predigro ali med igrami s samim seboj in se ne zadovoljite z manj, zaželite več.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Excite Delay 20ml

    Ko slišite besedo erekcija, takoj pomislite na nezadovoljstvo? In tudi strah pred prezgodnjim vrhuncem, sram in še kaj? Prenehaj! Pri tem vam bo pomagal ta gel, saj povzroči delno anestezijo živčnih končičev na penisu, s čimer zmanjša občutljivost in odloži vrhunec. Začni živeti srečno spolno življenje, zaslužiš si ga!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Imamo nekaj za ljubitelje mentola in tudi vznemirljivih in intenzivnih občutkov. Ta stimulativni gel bo ugajal njemu in njej. Imenuje se tekoči vibrator, povzroča čuten ledeni oklep, pulziranje in deluje več kot 30 minut. Z njo uživajte v novi dimenziji z ljubljenjem, samozadovoljevanjem ali oralnim seksom!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Za večjo sprostitev med analnim seksom. Zelo mastne sestavine zagotavljajo posebno nego, prilagojeno vašim zahtevam.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Intimate Enhancements Plump 56g

    Ali v zadnjem času niste preveč zadovoljni s svojim penisom? Tudi to se dogaja in zagotovo ne samo vam. Super učinkovita rešitev za to nadlogo je gel Plump strokovnjaka Doca Johnsona. Ta gel vam bo pomagal povečati pretok krvi v vaš penis, zaradi česar bo videti debelejši in večji, pa tudi, da se boste bolje počutili. Vsebuje visokokakovostne naravne sestavine, je brez vonja in ga je treba le temeljito vmasirati v tkivo penisa. Pustite si pomagati in izkusite opojni občutek samozadovoljstva.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Penis Power Cream Japanese Mint & Bamboo 30ml

    Gospodje, ali morate okrepiti svojo erekcijo, da bo trdna kot skala? Čas je, da poskusite to edinstveno kremo z japonsko meto in bambusom. Povečal bo vaš krvni obtok, povzročil prijetno vznemirljivo segrevanje in tako podprl erekcijo. Prepričajte se sami o njegovih učinkih na vaš penis!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros-Art Studi 1001 Delayer Spray for Men 20ml

    To je nadležno, nadležno in lahko je težava. To je prezgodnja ejakulacija. Podaljšajte ljubljenje, pustite, da se vrhunec vzdrži in uživajte v boljših spolnih izkušnjah. Studi 1001 Delayer spray vsebuje naravne učinkovine in se nanese neposredno na penis pred spolnim odnosom. Nežno ga vmasirajte in počakajte, da se popolnoma vpije, nato pa skočite nanj!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Vagina Tightening Spray 30ml

    Če želite, da se vaša vagina v mladosti zoži, potrebujete malo pomoči. Idealno je na primer to praktično pršilo, ki vsebuje aktivne adstringentne sestavine za intenzivne občutke. Uživajte v še intenzivnejših izkušnjah z njim med svojo ljubečo avanturo.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Coconut Thrills 165ml

    Obožujete kokos? Toko je mazivo z neverjetnim okusom kokosa, ki bo vaše čute naredilo še bolj vznemirljivo in vznemirljivo. Je na vodni osnovi, zagotavlja dolgotrajne lastnosti in svilnato gladke občutke. Uživajte v okusnih izkušnjah z omamnim vonjem visokokakovostnega maziva Toko Aroma iz Shunga.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Božansko olje Olimpya s konopljinim pridihom za vaš klitoris in penis! Iščete res močan stimulans? Našli ste ga! Olimpya vsebuje velik delež olja iz semen Cannabis Sativa, njeni učinki so res intenzivni in kasnejši orgazmi so očitno nepozabni. Kaplja bo dovolj in tla bodo padla pod teboj!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Wow! Strawberry Ice Bucal Spray 10ml

    Si želiš postati kraljica oralnega seksa? Pri tem vam bo pomagal edinstveni Orgie Wow Spray z okusom jagode, katerega sestava vsebujeta tudi mentol in evkaliptus. Prav ti dve sestavini prijetno stimulirata in prinašata čudovite občutke hlajenja in mravljinčenja.

    22,90 €

    15,63 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Želite, da so vaše analne igre sproščene in udobne? Prinesi jim gel Eros Exit na osnovi silikona z jojobo in pantenolom. Jojoba deluje pomirjujoče, čudovito sprošča analne mišice, pantenol pa ščiti in neguje kožo. Čim bolj uživajte v analnih norčijah!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sensuva G, How I Adore You G-Spot Stimulant Cream 50ml

    Izboljšan vznemirljiv gel, ki bo ženskam (ali njihovim partnerjem) pomagal najti to sveto točko G in doživeti popolnoma edinstvene vznemirljive orgazme, povezane s stimulacijo tega čudežnega kraja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male Warm Lubricant 250ml

    Iščete intimni lubrikant s prijetnim ogrevalnim učinkom? Male Cobeco Warm je na vodni osnovi in vas bo navdušil s svojo neverjetno sposobnostjo segrevanja. Ta učinek stimulira občutljive predele telesa in spodbuja razburjenje. Tako se lubrikant zlahka razmaže in tudi naravno napolni vlago v telesu. Uživajte v večjem udobju pri ljubljenju in toplih seksi občutkih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Lovers Body Paints 3 pack

    Želite dobesedno okusiti ljubezen? Ta komplet vsebuje barve za telo s sladkim okusom! Narišite telo svojega ljubljenčka s srčki in jih nato obliznite. Sladka uvertura kot vezena!

    26,90 €

    14,90 €

    Ni na zalogi

  • Secret Play Delay Gel for Men Endless Pleasure 15ml

    Ali sanjate o čudovito dolgem ljubljenju? To zahteva tudi čudovito dolgo erekcijo! Podprite moč svoje moškosti s tem gelom, ki si bo prizadeval za še bolj intenziven in zadovoljiv orgazem. Navdušite svojo partnerko in jo ljubite še dolgo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Male White Lubricant 250ml

    Iščete intimni lubrikant na vodni osnovi z naravno belo barvo? Moški Cobeco White je prav tak! Ima realistično belo barvo, ki simulira spermo, hkrati pa jih ne zamenjate skupaj. Preprosto se širi in prinaša intenzivne in erotične občutke, zato uživajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.