×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 97 do 128 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • J-Jelly 237ml

    To neverjetno mazivo je varno za lateks, zelo spolzko in je še posebej dobro za vstavljanje velikih predmetov v telo. Za vaše udobje že zmešano.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Hybride Power Bodylube 200ml

    Prepustite se vznemirljivemu seksu, ki bo ta hibridni lubrikant svetovno priljubljene blagovne znamke Eros naredil bolj prijeten. Njegova osnova sta voda in silikon hkrati in ima super močne in predvsem dolgotrajne spolzke lastnosti. Eros Hybride Power Bodylube je točno tisto, kar vam je manjkalo, da bi izpopolnili svojo razgibanost.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Ali sanjate o nesmrtnosti svojih erotičnih igrač? Tega ne moremo zagotoviti, znamo pa jim podaljšati življenjsko dobo in jih ohranjati čim bolj čiste. Samo začnite uporabljati to posebno čistilo znamke Mister B. Varno je za vse materiale, čisti ostanke maziv in telesnih tekočin ter preprečuje nastanek bakterij in škodljivih kemičnih reakcij. Podarite svojim ljubljenčkom le najboljše!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Toko Aroma Lubricant Maple Delight 165ml

    Obožujete javor? Toko je mazivo z neverjetnim okusom javorja, ki bo vaše čute naredilo še bolj vznemirljivo in vznemirljivo. Je na vodni osnovi, zagotavlja dolgotrajne lastnosti in svilnato gladke občutke. Uživajte v okusnih izkušnjah z omamnim vonjem visokokakovostnega maziva Toko Aroma iz Shunga.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Kako uživati v še bolj čutni stimulaciji klitorisa? Samo v kombinaciji z gelom, ki učinkovito podpira njeno občutljivost! Ta grelni atomski gel iz System Jo bo poskrbel, da bo vaš klitoris mravljinčil od navdušenja in nato eksplodiral od intenzivne ekstaze. Ne verjameš? Ja, to morate poskusiti sami!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Hybrid Lubricant 150ml

    Popolna fuzija lubrikanta na vodni osnovi s sestavinami, ki negujejo kožo in imajo dolgotrajne učinke. Všeč vam bo to edinstveno luksuzno mazivo! Uporabljate ga lahko v kombinaciji s kondomi iz lateksa in z vašimi najljubšimi igračami. Uživajte v njegovi enostavni univerzalni uporabi in hkrati večji intenzivnosti vznemirjenja v vaših intimnih trenutkih.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 60ml

    Ste grozni ljubitelj analnega seksa ali bi želeli razkriti njene kože? Vedno so potrebovali analni mazalni gel. Če si želite oddahniti, priporočamo Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Oba sta narejena iz naravnega laka za nohte, je odličen in vam bo pomagal, da boste prijetno svobodni in da ne boste izgubili državljanstva. Kombinirajte to s svojimi najboljšimi silikonskimi igračami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Hyaluronic Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Hialuronska kislina vali svet in ne obljublja le večne mladosti! Prav tako je pomembna sestavina tega mazalnega gela na vodni osnovi. Tu je predvsem zaradi svojih visoko hidratantnih aktivnih učinkov, zahvaljujoč katerim ohranja vlažnost in elastičnost kože. Voda in hialuronska kislina sta popolna kombinacija, ki preprečuje nelagodje zaradi neprijetnega trenja in pomaga ohranjati naravno mazanje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Liquid Vibration Coconut 15ml

    Popoln užitek z okusom kokosa! Ta gel se ne zaman imenuje "tekoči vibrator", saj lahko povzroči vznemirljive valove segrevanja, utripanja in vibriranja več kot 30 minut. Primeren je zanj in zanjo.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Hybrid + CBD 100ml

    Sprostite se in uživajte v tem hibridnem mazivu z dodatkom konopljinega CBD-ja. Zahvaljujoč visoki kakovosti CBD-ja boste doživeli prijetne in sproščujoče izkušnje. Lubrikant bo vašo kožo ohranil prožno, vlažno in prožno, zato ne čakajte in preizkusite te čudovite učinke neposredno na sebi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Glee Aloe Vera Lubricant 150ml

    Univerzalni lubrikant na vodni osnovi z aloe vero, ki se bo ujemal z vašimi erotičnimi silikonskimi igračami. Je brez vonja in okusa in seks z njim bo neverjetno prijeten in se ne bo nikjer drgnil.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Ali želite, da vaše spolne igrače trajajo čim dlje? Zanje je potrebno skrbeti, predvsem pa jih po vsaki uporabi temeljito očistiti. Pri tem vam bo pomagalo to antibakterijsko in protiglivično čistilo za spolne igrače. Samo popršite, obrišete in to je to! Enostavno in učinkovito.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Potrebuje vaš klitoris malo okrepitve? Povečajte njegovo vzburjenje s tem edinstvenim pršilom z neverjetnim okusom rdečega sadja. Zagotavlja vam intenzivne vibrirajoče, utripajoče ter grelne in hladilne učinke, ki se jim ne boste mogli upreti. Vsebuje učinkovine iz amazonskih rastlin, ki dokazano povečujejo občutljivost klitorisa in imeli boste priložnost odkriti najbolj slastne orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Tingle Drops 3x30ml

    Za še boljši oralni seks! Ta komplet 3 potovalnih stekleničk bo okrepil in okusil vaše oralne igre. Gre za kapljice v posebnih stekleničkah, ki so enostavne za uporabo, vsaka pa ima drugačen okus. Jabolko, lubenica in jagoda, katera bo vaša najljubša?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sasmar Delay Gel 30ml

    Kaj ste pripravljeni storiti, da odložite vrhunec? Ne glede na to, kaj vam je šlo po glavi, rešitev poskusi, preden sploh pomislite, in to je Sasmar Gel! To je osvežujoč gel na vodni osnovi z negovalnimi sestavinami in je bil posebej oblikovan za rahlo hladilni učinek, ki vam pomaga naravno odložiti vrhunec in podaljšati užitek.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Trije najbolje prodajani geli iz linije Woman v enem praktičnem in očarljivem paketu! Vsi geli iz seta so namenjeni ženskam, odlikuje jih prvovrstna kakovost in tudi udobje, ki ga bo ustvarila njihova uporaba. Podarite jih kot darilo, tako boste dali užitek in ljubezen do sebe.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Lube Tube Semen Lube 100ml

    Vas sperma vznemirja? Ta gel ga zelo intimno spominja in ga posnema. Ustvarjen je na vodni osnovi, je prijetno gladek in ultra drseč. Njegov videz je mlečni, kremast in gost, tako kot pravo seme. Poleg tega je dolgo obstojen in ga je enostavno sprati.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Natural Slix Water Based Lube 250ml

    Me You Us Natural Slix lubrikant na vodni osnovi 250 ml

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eromed Potency Gel 100ml

    Tudi nepopolna erekcija je ovira za srečno zvezo, velika večina žensk se strinja, da partnerjevo pomanjkanje erekcije zelo slabo vpliva na zvezo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino Intimate Cooling Gel for Men Strong 100ml

    Mravljinčenje, hladilni lubrikant v gelu za izkušnjo za intenzivnejši občutek. Sestava lubrikanta je vodotopna in se zato zlahka spere z vodo. Je brez barvil in ne pušča sledi niti v razburljivih trenutkih.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Revitalizing Massage Drops 30ml

    Še vedno iščete popoln izdelek za uporabo med masažami in seksom? Ti imaš! Ta gel ima uravnotežen pH, je odličen kot lubrikant in primeren tudi za masaže. Izgleda zelo naravno, ima dolgotrajne učinke, se ne lepi in kožo razvaja. To je jackpot med lubrikanti in masažnimi geli!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Mango 100ml

    Želite več od svojega novega lubrikanta? Maijev lubrikantni gel je prvi na svetu obogaten s feromoni! Njegov okus po mangu vas bo popolnoma omamil, feromoni, ki jih vsebuje, pa vas bodo popolnoma obrnili. Njegova formula na vodni osnovi z naravnimi sestavinami bo učinkovito sprostila vaše naravne feromone in vam omogočila intenzivno ljubezensko izkušnjo, zato uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 WaterBased Extreme Lube 250ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi za prijetno (tudi ekstremno) igro? Vrhunski gel Stimul8 je zasnovan tako, da dvigne vašo intimno izkušnjo na novo raven. Vsebuje sestavino Laureth-9, ki prinaša sprostitev in desenzibilizacijo za nebolečo penetracijo in največjo korist. Zapeljite ga v svoje ljubezenske igre, kakršne koli že so, in si privoščite še več užitkov in dolgotrajne intimnosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Silicon Extreme Glide 100ml

    Iščete učinkovit lubrikant, ki vas bo hkrati prijetno sprostil? S8 Extreme Glide je na namišljenem vrhu lubrikantov na osnovi silikona. Zahvaljujoč snovi Laureth-9, ki jo vsebuje, je bil skrbno zasnovan, da vam prinese sprostitev in desenzibilizacijo. Prav ta komponenta bo zagotovila nebolečo penetracijo in vam omogočila popolno uživanje v intimnih trenutkih polnih užitkov, ki jih imate tako radi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Hybrid Fist Lube 200ml

    Ali želite svoje igre pesti spremeniti v resnično izjemna doživetja? Pomagajte si s tem S8 Hybrid Fist Lube, to je hibridno mazivo s formulo, ki združuje najboljše mazivo na vodni osnovi in na osnovi silikona. Veselite se optimalne učinkovitosti in dolgotrajnega užitka!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Chocolate 100ml

    Želite več od svojega novega lubrikanta? Maijev lubrikantni gel je prvi na svetu obogaten s feromoni! Njen čokoladni okus vas bo popolnoma omamil, feromoni, ki jih vsebuje, pa vas bodo popolnoma vzbudili. Njegova formula na vodni osnovi z naravnimi sestavinami bo učinkovito sprostila vaše naravne feromone in vam omogočila intenzivno ljubezensko izkušnjo, zato uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Dajte si ravno tisto, kar potrebujete, da uresničite svoje želje in osvobodite svoj libido.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Ero Prorino Intimate Comfort Anal Care Cream for Men 100ml

    Hranilna krema za analni predel s pantenolom. Olajša penetracijo in neguje kožo po analnem seksu. Edinstvena kombinacija sestavin naredi kožo prožno in hkrati ustvari popolno drsnost pri analnem seksu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eromed Orgasm Control Gel 100ml

    Prezgodnja ejakulacija je zelo učinkovita pri jemanju veselja do seksa. Je najpogostejša spolna motnja med mladimi moškimi. Lahko zelo učinkovito uniči vaše intimno življenje. Ne pozabite! Niste sami s to težavo, imajo jo milijoni moških po vsem svetu. Zato so številni medicinski strokovnjaki razmišljali o možnosti rešitve. Govorijo jasno in glasno, le zgodnja reakcija in skrbno izbrana zelišča lahko premagajo prezgodnji izliv!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Potrebuje vaš klitoris malo okrepitve? Povečajte njegovo vzburjenje s tem edinstvenim pršilom s čudovitim okusom sveže mete. Zagotavlja vam intenzivne vibrirajoče, utripajoče ter grelne in hladilne učinke, ki se jim ne boste mogli upreti. Vsebuje učinkovine iz amazonskih rastlin, ki dokazano povečujejo občutljivost klitorisa in imeli boste priložnost odkriti najbolj slastne orgazme!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Bubblegum 10ml

    Ste vedeli, da so tudi ustnice erogene stožce? Preizkusite in zagotovo boste potrdili to trditev! Ima neverjeten poletni in ledeni učinek in bo dal novo dimenzijo vsem navadnim poljubom. Kako ga je verjetno poimenoval vaš partner? Nanesite balzam za ustnice in se poljubite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Watermelon 60ml

    Preženite suha usta med oralnim seksom z GoodHead Juicy Head pršilom za suha usta. Ta okus SourWatermelon je na voljo v priročni 2 fl. oz. stekleničko in zagotavlja takojšnjo vlažnost in svež dah. Nekaj brizg je vse, kar potrebujete za noč čutne zabave! Brez sladkorja, veganom prijazno, brez parabenov in varno za telo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.