×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 65 do 96 od 228 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pepino Natural Intimate Lube 95ml

    Lubrikant na vodni osnovi Primeros enjoy Basic zagotavlja dolgotrajno vlažnost in prijetnejši seks.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Porn Sperm 125ml

    Končno lahko nosite točno toliko sperme, ki si jo želite! Juhu! Porm Sperm je popolnoma pristen gel, ki izgleda kot prava sperma. Všeč vam bo doma, na poti, na zabavi, sami, s partnerjem, uporabo pa vam bodo našli tudi profesionalci.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Anal Relaxing Lubricant 150ml

    Uživajte v udobni analni penetraciji z lubrikantom Anal Relaxing iz kolekcije EasyGlide. Lubrikant na vodni osnovi je mehak in gladek. Ima rahlo omrtvičen učinek in je primeren tudi za uporabo s kondomi.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenutki strasti bodo oviti v čarobnost karibske noči, če izberete masažni gel 2 v 1 z vonjem južnoameriškega sadja. Povzroča občutek dobrega počutja, miru in ravnovesja, ima pa tudi neverjetne vlažilne in mazalne učinke. Primerna je za čutne masaže vseh predelov telesa, ki vas bodo razvajale s svojo mehko in svilnato teksturo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy MaxSize Male Enhancement Cream 10ml

    Krema za izboljšanje erekcije, ki zagotavlja transdermalni sistem za hitro absorpcijo in takšne rezultate. Max Size® je trenutno edina krema za izboljšanje z Butea Superb.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29.5ml

    Švicarsko mazivo znamke Navy, idealno za vse pare. Odlikuje se v edinstveni formuli in ima sposobnost, da stimulira tako moške kot ženske, v njih vzbudi strast in hkrati zadovolji njihove potrebe. Uživajte v užitku za oboje v eni sami steklenici.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel poveča pretok krvi na mestu uporabe in zagotovi več krvi v celicah moškega organa.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pepino Strawberry intimate lube 95ml

    Pepino mazalni gel s prijetno aromo in okusom po jagodah na vodni osnovi. Prinaša dolgotrajno vlaženje in večji užitek pri intimnem seksu. Je prozoren, hipoalergen, primeren za vsakodnevno uporabo.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Higiena je na prvem mestu! Dajte ga svojim erotičnim pripomočkom in se opremite s tem praktičnim razpršilom, ki bo poskrbel, da bodo vaše igrače vedno čiste, sveže in pripravljene za uporabo. S pravilnim čiščenjem svojih erotičnih hišnih ljubljenčkov si boste zagotovili dolgo življenjsko dobo, zato ne pozabite na to.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Ali želite udobno uživati v analnih igrah? ToyJoy Anal Lube ne sme manjkati v vaši obleki! Je super močan in tudi kakovosten, saj njegova sestava vsebuje samo prvovrstne sestavine, ki vam bodo zagotovile dolgotrajno mazanje. Njegova embalaža ni zastrašujoča, ampak nasprotno sodobna kot tudi pristop znamke ToyJoy. Pridobite si učinkovit gel in uživajte v analnih užitkih.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Si želite svoje trenutke strasti prebuditi z novo energijo? Preizkusite masažni gel 2 v 1 s sladkim vonjem madagaskarske vanilije in očarljivim grelnim učinkom. Povzroča občutek dobrega počutja, miru in ravnovesja, ima pa tudi neverjetne vlažilne in mazalne učinke. Primerna je za čutne masaže vseh predelov telesa, ki vas bodo razvajale s svojo mehko in svilnato teksturo.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Slasten lubrikant na vodni osnovi z vonjem po mangu in breskvi. Njegov uravnotežen pH bo prijeten, pa tudi njegove vlažilne sposobnosti. Je 100% veganski, primeren za uporabo v kombinaciji v kondomih in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Naredite svoje intimne igre in uživajte na polno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Swede Fruity Love Lubricant Intense Dark Chocolate 50ml

    Slastna čokolada ter mehko in naravno mazivo svetovno znanih švedskih znamk.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Larger 75ml

    kaj so tvoje sanje Je večji penis? Če da, potem kupite to kremo in vaše sanje se bodo uresničile. Morda boste celo videli, kako vaš penis postaja vedno večji! Potrebna je le potrpežljivost in dnevno vmasiranje kreme v kožo penisa, dokler se krema ne vpije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Play Ginseng Ginkgo Erotic Gel 80ml

    Erotični gel Just Play na vodni osnovi z izvlečkoma ginsenga in ginka za dodatno zeliščno masažo! Ginseng učinkovito stimulira kožo, ginko pa med masažo poskrbi tudi za spodbuden občutek, ki lahko poveča užitek in vznemirjenje. Gladka tekstura zagotavlja razburljivo izkušnjo s partnerjem. Uživajte v čutni masaži kot seksi predigri.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RUF Nymphorgasmic Cream 15ml

    Posebna krema za ženske za povečanje spolne občutljivosti. Zahvaljujoč snovem, iz katerih je izdelan, podpira pretok krvi v klitorisu in ji daje prijetno vznemirljiv dražeč občutek.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Pink Grapefruit with Mango 50ml

    Sveže dišeče in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane švedske znamke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Warmink ing bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega ogrevalnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Samo najboljše za njegovo moškost.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Eros Lube4you 100ml

    Eros Lube4you je medicinski lubrikant na vodni osnovi z visokim izkoristkom za uporabo s kondomi iz lateksa in dolgotrajnim drsenjem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite izkusiti več izkušenj z analnim seksom? S seboj prinesite analni mazalni gel znamke Pjur, ki je na vodni osnovi in vsebuje pantenol, ki ji daje intenzivne hidratantne učinke, in kamilico, ki sprejemljivo meri intimno analno področje. Odkrijte učinke tega vgrajenega gela s svojim partnerjem ali v kombinaciji z erotičnimi pripomočki.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Enostavno se ne morete zaljubiti v čudovit vonj po ananasu tega lubrikanta na vodni osnovi! Še več – ne le lepo diši, ampak ima tudi čudovit okus. Tako lahko vaš oralni seks dobi nov sladko vznemirljiv okus, v katerem bosta uživala oba partnerja! Ste še vedno oklevani? daj no…

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb 50ml

    Sladka malina in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane znamke Šved.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ta masažni gel z omamno aromo gozdnih sadežev vas bo navdušil s tremi učinki - masažnim, vlažilnim in mazalnim. Njegova sestava vsebuje 98,1 % naravnih sestavin in sladko aromo gozdnih jagod in sadja ter se ji preprosto ni mogoče upreti. S tem priročnim gelom naj bodo vaši intimni skupni trenutki čudovito sproščujoči.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    Francoska vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo radi tesnejši stik med spolnim odnosom. Za dosego želenega učinka vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikant na vodni osnovi Ready for Anything zagotavlja dolgotrajno spolzkost in vlažilne lastnosti za boljše intimne igre in stimulacijo. Odličen pripomoček za spalnico, ki ga nanesite na sebe, partnerja in igrače za še bolj gladek užitek.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Kako bi bilo, če bi seme, ki počiva na vašem obrazu, imelo slasten okus po banani? Na to vprašanje lahko odgovorite zdaj! Cumface Tasty Sperm je posebna tekočina z okusom banane, ki je primerna za uporabo z vašo najljubšo igro Cumface. Ena steklenica zadostuje za do 20 iger. Naj vas poškropijo z bananino spermo!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z blagodejnim lubrikantnim učinkom, zlasti za intenzivni analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman je bil zasnovan posebej za ženske, prilagojen njihovemu udobju, užitku in čutnosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    Ta razpršilnik maziva je bolj praktičen, kot si mislite. Uporabljate ga lahko večkrat, vedno znova ga lahko napolnite z vašim najljubšim lubrikantom, poleg tega pa je enostaven za čiščenje. Zahvaljujoč zaobljeni konici vam omogoča, da ste čim bolj natančni. Dozirnik držite z dvema prstoma v zankah in namažite po želji!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, da bolj drsi in je hkrati popolnoma varen za vaša občutljiva področja? Izberite sterilen mazalni gel brez maščob in drugih škodljivih snovi. Europharma E-Ph + je prozorne barve in popolnoma ne draži. Brez skrbi uživajte v vseh igrah s sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 228 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.