×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lubrikanti

Elementi 129 do 160 od 228 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Swede Fruity Love Lubricant Black Currant with Lime 50ml

    Sveže in gladko mehko in naravno mazivo svetovno znanih švedskih blagovnih znamk.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Aromatiziran lubrikant na vodnem sistemu JO Gelato krepi kondicijo in intimne igre ter jim daje opojni vonj. Njegova obstoječa sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen iz ekoloških proizvodov iz rastlin in drugih kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Dobrote z dobrotami Jo Gelato so okusne po svoji vsebini, ne najdejo sladkarij in parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Sparkling Strawberry Wine 50ml

    Slastno diši po penini in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane švedske znamke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki bi ga uporabljali tudi za masaže? EasyGlide 2v1 je primeren tako za čutne masaže kot tudi za erotične igre in ljubezen! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno dolgotrajne učinke. Ima nevtralen okus in aromo, zahvaljujoč tesnilu pa ga je enostavno dozirati. Uživajte v masaži in seksu z njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gel za izboljšanje elastičnosti vaginalne stene in predvsem za njeno zategovanje. Z redno uporabo si boste pomagali pridobiti trdnejšo, a hkrati ožjo nožnico, ki prinaša tudi bonuse za hladne in intenzivnejše erotične izkušnje. Preizkusite ta učinkovit in cenovno ugoden izdelek in svoji lupini dodajte iskrico in mladost!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruit with Honey 50ml

    Medeno sadno in hkrati mehko in naravno mazivo svetovno znane švedske znamke.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate o čutnih izkušnjah? EasyGlide Cooling bo poskrbel za oba! Je visokokakovosten mazalni gel na vodni osnovi certificiranega nemškega proizvajalca (brez zajca v vrečki). Njegova posebna nemastna sestava se ne obarva in se zlahka odstrani. Konzistenca je prijetna za kožo in ne smemo zamuditi najboljšega - vznemirljivega hladilnega učinka, ki vas bo zares razgrel!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na vodni osnovi z okusno aromo maline. Presenetil vas bo s svojo gladkostjo, dolgotrajnimi učinki in popolnoma sladkim okusom brez dodanega sladkorja in umetnih sladil. Združljiv je s kondomi iz lateksa in silikonskimi igračami ter je primeren tudi za vegane.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg vlaženja prinesel tudi vznemirljivo ogrevanje? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 ogrevalni gel na vodni osnovi poskrbel tudi za topel učinek, s katerim boste vašo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj Preizkusite!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Zakaj kupiti navaden lubrikant na vodni osnovi, če lahko izberete Just Glide Premium! Obogaten je s hialuronsko kislino in pantenolom. Zahvaljujoč tem sestavinam vam bo zagotovila dolgotrajno vlaženje in tudi pomirila kožo. Uživajte v popolnem ljubljenju z vrhunskim mazivom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Vrhunsko lubrikant za analne prostore na vodni osnovi S8 zagotavlja prijetno in dolgotrajno drsenje; kot nalašč za poredne pustolovščine v zadnjem delu telesa!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cobeco Pharma Virgin Tight 30ml

    Vznemirljiva vaginalna masažna krema za ženske, ki imajo rade tesnejši stik med spolnim odnosom. Da dosežete želeni učinek, vmasirajte majhno količino kreme okoli sramnih ustnic. Ljubljenje bo še bolj prijetno, tako za vas kot za vašega partnerja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi, ki izgleda kot sperma? EasyGlide White je prav takšen in izgleda in se počuti kot sperma. Je ekstra razburljiv dodatek, ki je nežen do kože, ni masten in ima optimalno pH vrednost. Poleg tega je tudi klinično in dermatološko testiran, njegova aroma in okus pa sta nevtralna.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi vonjem slane karamele. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros 2in1 Lube & Toy 100ml

    Noč strasti: vi in vaše igrače! Potrebujete nekaj več? Mi pravimo DA, potrebujete ta edinstven Erosov lubrikant na vodni osnovi z vlažilnim pantenolom! Seks igračke ga obožujejo, vi pa boste navdušeni nad popolno gladkostjo in dolgotrajnim mazanjem, ki ga zagotavlja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EXS Delay Wipes 6 pack

    Vas moti prezgodnji vrhunec? Ne skrbite, vaša težava ima rešitev! Ti prtički so dostavljeni v praktični embalaži. Vsebujejo olje nageljnovih žbic in lahko povečajo vašo spolno zmogljivost in vzdržljivost. Nehajte skrbeti in poiščite pomoč!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Just Glide Strawberry 200ml

    Obožujete jagode? Just Glide na vodni osnovi z okusom jagode je idealen strasten dodatek k vašim erotičnim igram. Je veganska, užitna, dolgo obstojna, vlažilna in kvalitetna, kar potrjuje njeno nemško poreklo. Popestrite ljubljenje s sladkimi jagodami.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Se vam zdi, da postavljate previsoke zahteve do mazalnih gelov? Ne obupajte nad njimi! Sistem JO jih bo slišal. Ta lubrikant na vodni osnovi bo čudovit spremljevalec za uverturo in ljubezen. Vsebuje samo glicerin rastlinskega izvora in druge visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. In okus? Malinov tartuf iz bele čokolade, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Gelato Creme Brulee 30ml

    Aromatizirano mazivo na vodni osnovi JO Gelato poveča udobje in intimne igre ter jim podari opojni vonj. Njegova edinstvena sestava vsebuje naravni glicerin, pridobljen na ekološki način iz rastlin in druge kakovostne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno mazanje. Čeprav so slastni okusi maziv Jo Gelato izraziti v njihovi vsebini, ne boste našli sladkorja ali parabenov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Almond Hammam 200ml

    Sanjate o neskončno sladkem užitku? Potopite se vanj s tem novim, čudovito dišečim gelom s trojnim delovanjem. Je vlažilen, mazljiv in izjemno čuten, zahvaljujoč vonju sladkega mandljevega mleka. Poleg tega vsebuje 98,1 % naravnih sestavin! Pustite se torej popeljati v raj sprostitve in dobrega počutja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Kakovosten lubrikant za vse, ki želijo svoje igre zadišati s seksi jagodnim vonjem. Ne bo le poskrbel za čudovito drsenje, ampak bo razveselil tudi vaše brbončice. Je gladka, obstojna in brez parabenov, ftalatov, glutena in sladkorja. Odobren je s strani zdravnikov in je v skladu s strogimi predpisi EU.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Cannabis Relaxing Lubricant Hybrid 50ml

    Vrhunsko hibridno mazivo z vsebnostjo CBD bo vaše ljubljenje naredilo sproščujočo in sproščujočo izkušnjo. Združuje svilnate spolzke lastnosti silikonskih gelov in enostavno odstranjevanje ostankov gela po vzorcu maziv na vodni osnovi. Vsebovana konoplja (CBD) vam bo takrat pomagala, da se popolnoma sprostite in zaznate vse užitke, povezane z intimnimi izkušnjami.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Edinstveno mazivo na vodni osnovi z lastnostmi olja. Zelo spolzek vlažilni gel preprečuje odrgnine in odrgnine. Primerno tudi za masažo.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Brazilian Balls Hot Effect 2 pack

    Toplo masažno olje za neskončno strast, ki bo podpiralo ne le libido, temveč tudi vznemirjenje in udobje. Olje bo prijetno drselo po vaši koži in je ne bo pustilo mastne ali lepljive. Skupaj uživajte v tem masažnem olju v obliki kroglice in ogrejte svoje čute.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Iščete lubrikant, ki vam bo poleg močenja prinesel tudi vznemirljiv oklep? Poleg potrebnega mazanja vam bo Stimul8 Cooling Gel na osnovi vode poskrbel tudi za hladilni učinek, s katerim boste svojo intimno avanturo naredili še bolj zabavno in polno novih izkušenj.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Iščete lubrikant na vodni osnovi brez glicerina? EasyGlide Glycerin Free je prav tak! Je prozoren, nemasten in vam bo dal neverjetno prijetne občutke. Prav tako je nežen do svoje kože in je tudi dermatološko in klinično testiran ter raziskan. Njegova osnova je vodna, nemastna, ne smrdi, je nevtralna in ima optimalno pH vrednost.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Negovalni puder za vaše erotične pripomočke. Nanaša se po pranju, dezinfekciji in sušenju. Samo poprašite igračo z majhno količino prahu in vaš masturbator bo spet žametno mehak in čudovito mehak.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Ali želite čutiti manj tega? Glavna lastnost tega lubrikanta je omrtvičenje. Njegova sestava je na vodni osnovi, zato ga lahko kombinirate s kondomi in igračami. Praktična steklenička zagotavlja priročno doziranje, dermatološki testi, ki jih je gel opravil, pa obljubljajo popolno varnost med uporabo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 40ml

    Black Hole je najboljša izbira za vaš neboleč in prijeten analni seks! Je visokokakovosten lubrikant, idealen za vse analne raziskovalce začetnike kot tudi za izkušene ljubitelje. Toliko ljudi je radovednih, le redki pa si upajo zares poskusiti, ker se bojijo bolečine. Zato nehajte skrbeti in poskusite z lubrikantom Black Hole, posebej razvitim za analne užitke!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Želite svojim igračam iz TPE in TPR materialov zagotoviti najboljšo nego? Predstavite jim ta puder, ki vam bo pomagal ohraniti njihovo naravno teksturo. Zahvaljujoč steklenički z obrnjenim pokrovom z luknjami se puder enostavno nanaša, v samomazalnih igračah pa to funkcijo tudi povrne. Poskrbite za svoje spolne igrače, kot oni skrbijo za vas!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming je lubrikant, ki je posebej prilagojen potrebam žensk, s katerim lahko njihovo zadovoljstvo dvigne na povsem novo raven. Lubrikant je idealna podpora za eksplozivne orgazme, ki se jih ne boste mogli nasititi. Na voljo je v količini 150 ml, ki bo zaradi svoje količine zdržala dolgo časa, poleg tega pa ima popoln format za potovanja.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Vrhunsko hibridno mazivo združuje svilnate spolzke lastnosti silikonskih gelov in enostavno odstranjevanje ostankov gela po vzorcu maziv na vodni osnovi. Uživajte v ljubezni z gelom, ki ima neverjetno dolgotrajne učinke in je hkrati naraven in prijeten za telo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 228 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.