×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja za maserje

Elementi 65 do 96 od 214 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Swede Fruity Love Massage Intense Dark Chocolate 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Končno naredite čokolado s svojim kolegom, ki je uporaben!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Rose Petals 150ml

    Odkrijte nove vznemirljive višine in se prepustite čutnim masažam! Dotiki vašega nasprotnika, njihova izjemna mehkoba in čisto veselje, je točno to, kar vas čaka s tem razkošnim masažnim oljem, ki je primerno tudi kot lubrikant za najlepše ljubljenje. Vonj romantičnih vrtnic je čudovito očarljiv in prebuja nežnost. Zabavajte se in igrajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Si hrepeniš po erotični masaži z omamno mističnim vonjem? Poskusite Magoog Indian Love Oil, katerega vonj vas bo očaral in prebudil vaše čute. Topen je v vodi in se zlahka spere, ima bistro barvo in vsebina viale je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Vanilla Bio Body and Massage Oil 50ml

    Izjemno masažno olje za prijetno in sproščujočo masažo.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Pomegranate Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Afrodiziak granatno jabolko predstavlja idejo večne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Se želite odpraviti v eksotični raj? In kdo ne bi! To masažno olje z učinkom segrevanja je svilnato mehko, prijetno bo za vašo kožo in vaše mišice se bodo z njim čudovito sprostile. Poleg tega je priročno dozirano in njegovi učinki so bistveno močnejši in intenzivnejši kot pri drugih oljih. Prosim vstopite v raj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Se želite odpraviti v eksotični raj? In kdo ne bi! To olje je idealno za masaže od telesa do telesa, je svilnato mehko in prijetno in uživali boste v neverjetni sprostitvi mišic po vsem telesu. Je udobno dozirano, njegovi učinki pa so bistveno močnejši in intenzivnejši kot pri drugih oljih. Prosim vstopite v raj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Argan Oil 50ml

    Zelo redko olje z antioksidativnimi učinki vsebuje nenavadno veliko naravnega vitamina E, ki ščiti kožo pred prostimi radikali.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Prijeten masažni gel z okusom slastne kave. Z njim ne boste uživali le v masažah celega telesa, temveč tudi v ljubljenju in predvsem v oralnem seksu. Prepustite se učinku tople iskrice, ki ga vzbudi, in okusite njegov edinstven okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Grapeseed Oil 125ml

    Primerno je pripraviti masažna in nežna regeneracijska olja. Priporoča se za normalno in mastno kožo, ki se dobro vpije in nemastna.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ta masažna glava vam bo pomagala pri lajšanju togosti mišic, zvišanju krvnega tlaka in izboljšanju splošnega zdravja mehkih tkiv telesa. In veš kaj? Razveselila bo tudi najbolj občutljiva mesta na vašem telesu. Izstopa z inovativno tehnologijo, zahvaljujoč kateri vam bo ponudil do 12.000 vrtljajev na minuto, počutili se boste kot v rokah izkušenega maserja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Odkrijte svet vznemirljivih in čutnih dotikov z masažnimi olji Nuru. Nuru Sensual je obogaten z najboljšimi morskimi sadeži, izvlečkom grozdja in ylang ylangom. Z njim boste uživali v intenzivni sprostitvi, hkrati pa boste svoji koži podarili omrtvičasto nego. Preizkusite erotično masažo in videli boste, da je to najboljša predigra vseh časov!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil 50ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, to masažno olje z omamnim vonjem kokosa in neverjetno sposobnostjo vznemirljivega ogrevanja. Pihaj in poljubi!

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Slastno masažno olje z vonjem hrušk in vanilije. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili dejstvo, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Argan Revital Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Dragoceno olje, stisnjeno iz jedrc maroškega drevesa argentina, odkriva starodavno berbersko skrivnost - eliksir večne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Body Fit Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealen za nego kože in mišic pri športu in fitnesu.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najbolj priljubljen od vseh vrst gelov NURU NGEL. Zelo spolzka. S presenetljivo doslednostjo. Obogaten z močjo d-pantenola. Po nanosu NURU NGEL gela je koža svilnato gladka, mehka in navlažena. Izjemna doslednost izostri um.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Uživajte v novih valovih užitka s tem intenzivnim maserjem! Zahvaljujoč svoji posebni obliki in zmogljivemu motorju v notranjosti je to orožje Super Power idealno za tiste, ki imajo radi močnejše vibracije. Naj globoka sila udari na pravo mesto, ko se prožna glava ukrivi glede na obliko vašega telesa. Maser lahko učinkovito zmanjša togost in bolečino mišic, poveča pretok krvi in izboljša zdravje mehkih tkiv telesa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Masažno olje s tropskim sadjem slastnega okusa. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Tropical Fruity with Honey 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Končno apneno-bakreno olje vašega kolega je grozen kuščar, kar je koristno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Sweet Raspberry Rhubarb 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Na koncu pa bedno sladko sladko olje vašega potrošnika, kar je koristno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Orient Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    S prvim nežnim dotikom odkrijte skrivnosti orientalskega recepta za olja za telo in masažo, ki obnavljajo kožo, povečujejo njeno prožnost in poudarjajo naravno lepoto.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Maratonec Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealno za noge, utrujene po povečanem telesnem naporu in stresu. Nepogrešljiv za vrhunske športnike!

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Exotika Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Prepustite se eksotičnim masažam, ki vam poženejo kri po žilah!

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 214 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.