×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja za maserje

Elementi 129 do 160 od 214 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love se trgu pridružuje z novo kolekcijo luksuznih iger, ki vključuje tudi to zelo močno masažno glavo. Izdelana je iz visokokakovostnih materialov, sama glava je iz visoko mehkega silikona. Uporabite svoj urin v telesu in nežno masirajte intimni del kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Atopikderm Bio Body and Massage Oil 50ml

    Edinstvena za preprečevanje manjših podkožnih razpok - strij, ki se pojavijo zlasti med nosečnostjo, ob hitrem naraščanju telesne teže in telesnih spremembah med odraščanjem.

     

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Senze Massage Candle Divinity Grapefruit Palmarosa Petitgrain 50ml

    Uživajte v ponosu! Ta neverjetna masažna sveča iz Švedske bo podprla romantičen zrak in vam pomagala pripraviti najboljši ponos. Sestavljen je iz zelenjave afrodiziaka na osnovi naravnih voskov, masla, olja in izvlečkov. Na voljo so tudi čista eterična olja. Prinesite svečo, jo sprostite v omamni vonj in, ko se spremeni v olje, prinesite svoji dragoceni polovico neoboroženo masažo na žaru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Ali želite, da vas vaš kolega razvaja ali, nasprotno, razvaja? Pri tem vam bo pomagal ta masažni pripomoček! Ima 4 gladke sferične konce in ergonomski ročaj, tako da lahko z njim uživate v masaži celega telesa. Dodajte pritisk, sprostite se in prebudite čute.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 1000ml

    Nuru masaže so erotične, zapeljive, nenavadne in najbolj seksi pri njih je, da tečejo od telesa do telesa, zato bodo igrivo popestrile vašo spalnico. Ta Nuru gel je res gladek in popoln za izpolnitev vseh vaših nuru fantazij. Prepustite se razburljivi masaži, ki bo za vas nepozabno doživetje!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Vanilla Gold Pear 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Za konec še vaniljevo-hruškovo olje vaše kolegice, ki je uporabno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NGel Nuru Massage Gel Premium 250ml

    Najgostejša in najbolj spolzka od vseh NURU NGEL gelov. Obogaten z močjo d-pantenola. Po nanosu NURU NGEL gela je koža svilnato gladka, mehka in navlažena. Izjemna doslednost izostri um.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Brazilian Balls Cherry 2 pack

    Sproščujoče masažno olje za romantiko in strast z vonjem češenj, ki bo podprlo vznemirjenje in intimnost. Olje bo prijetno drselo po vaši koži in je ne bo pustilo mastne ali lepljive. Skupaj uživajte v tem masažnem olju v obliki kroglice in ogrejte svoje čute.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Vanilla 150ml

    Eno najboljših masažnih olj na trgu! Olje ima odličen okus in aromo vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200ml

    Ali hrepeniš po čutni masaži? Zagotovo boste uživali z Orgie Sexy Therapy! Njegov vonj po afrodiziaku bo spodbudil čute, mineralna in rastlinska olja pa bodo kožo prijetno navlažila in svilnato mehko. Pustite se razvajati.

    37,90 €

    25,65 €

    +

    -

    Na zalogi

  • System JO Naturals Massage Oil Peppermint & Eucalyptus 120ml

    Eterično masažno olje JO Naturals je čudovito odločno! Sestavljen je iz mešanice naravnih maščob, vitaminov in eteričnih olj za prehrano ljudi. Najpomembnejši ljudje vam bodo napolnili ušesa, se sprostili v vaši masaži in vam omogočili pozitivno in svežo poslastico.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Orient Pomegranate & White Pepper 43ml

    Ste zmedeni glede nečesa, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Te sveče ne gorijo dovolj za vašo spalnico, sicer se bo spremenila v lignit in predvsem čudovito ogreto masažno olje. Vaša koža bo vse in vaš nočni JouJoux bo grd.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Exotic passion 100ml

    Masažno olje iz serije MAGNETIFICO - moč feromonov s petimi vrstami naravnih olj, primernih za klasično in intimno masažo. Vonj eksotičnega sadja.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Massage Gel Coconut 30ml

    Sanjate o čutni masaži celega telesa z vonjem kokosa? Ta veganski masažni gel bo vaše sanje spremenil v resničnost! Z njim lahko masirate tudi intimne predele, za kar je popolnoma varen. Privoščite si rahlo topel seksi občutek in uživajte v popolni uverturi.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Coconut & Pineapple 75ml

    Bi radi kaj več od masaže? Uporabite to razkošno olje, ki je užitno in ima čudovit vonj po afrodiziaku. Njegovo kakovost potrjuje sestava na osnovi naravnih olj, ki bodo vašo kožo naredila svilnato gladko. Pripravite si erotično večerjo z jedilnim masažnim oljem z okusom kokosa in ananasa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Tako majhen, a tako močan! Ta očarljiva masažna glava znamke Dorcel skriva presenetljivo močan motor, ki deluje zelo tiho in diskretno ter vam ponuja 8 hitrosti vibriranja in 20 načinov. Zahvaljujoč gibljivemu vratu lahko greste z glavo čisto kamorkoli in lahko ugajate tako klitorisu kot utrujenim mišicam kjerkoli na telesu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Aloe Vera Oil Extract 50ml

    Globoko vlaži in neguje suho, občutljivo kožo. Lajša draženje po sončenju, britju in pikih žuželk.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Energy Drink Warming Massage Gel 30ml

    Prijeten masažni gel z okusom sladke energijske pijače. Z njim ne boste uživali le v masažah celega telesa, temveč tudi v ljubljenju in predvsem v oralnem seksu. Prepustite se učinku tople iskrice, ki ga vzbudi, in okusite njegov edinstven okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Ta razkošna masažna glava ne bo razveselila le vaših intimnih predelov ali napetih mišic, temveč tudi oči, saj je okrašena s čudovitim kristalom Swarovski. Pillow Talk Cheeky je skrbno oblikovana očarljiva erotična igrača, ki ni daljša od 20 cm, ima pa zmogljiv motor in njena glava je narejena iz najbolj udobnega silikona. Pustite se razvajati s to veličastno masažno glavo in z njo doživite trenutke užitka, sprostitve, vznemirjenja in tudi čudovitih orgazmov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Rome Grapefruit & Bergamott 43ml

    Ste zmedeni glede nečesa, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Te sveče ne gorijo dovolj za vašo spalnico, sicer se bo spremenila v lignit in predvsem čudovito ogreto masažno olje. Vaša koža bo vse in vaš nočni JouJoux bo grd.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Sandalwood 100ml

    Masažno olje iz serije MAGNETIFICO - moč feromonov s petimi vrstami naravnih olj, primernih za klasično in intimno masažo. Vonj sandalovine.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Massage Oil 90ml

    Ali načrtujete romantičen večer? V tem primeru naj bo na voljo tudi romantična masaža, za katero boste potrebovali tudi masažno olje. Ta ima omamni vonj po vanilji in je bil navdihnjen z romanom Petdeset odtenkov sive. Odkrijte razburljivo predigro kot vanilijeva masaža.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ta črna vibrirajoča glava zagotovo ne bo manjkala v vaši zbirki igrač, kljub razmeroma kompaktni velikosti! Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Z njegovo pomočjo pobožajte občutljiva intimna mesta ali pa si privoščite masažo utrujenih in napetih mišic kjerkoli na telesu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Waikiki Coconut & Pineapple 43ml

    Ste zmedeni glede nečesa, kar bi vaš običajni večer spremenilo v super romantičen? Te sveče ne gorijo dovolj za vašo spalnico, sicer se bo spremenila v lignit in predvsem čudovito ogreto masažno olje. Vaša koža bo vse in vaš nočni JouJoux bo grd.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Raspberry & Apple 75ml

    Bi radi kaj več od masaže? Uporabite to razkošno olje, ki je užitno in ima čudovit vonj po afrodiziaku. Njegovo kakovost potrjuje sestava na osnovi naravnih olj, ki bodo vašo kožo naredila svilnato gladko. Pripravite si erotično večerjo z jedilnim masažnim oljem z malinami in jabolki.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava iz mehkega in močnega silikona in ABS. Je varen za telo in vas bo razveselil s 3 hitrostmi vibriranja in 7 ritmi. Je lahek, srednje velik in ima rahlo prožen vrat, zato je enostaven za rokovanje. Je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate pod tušem. Privoščite si čutno masažo klitorisa ali celega telesa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 500ml

    Nuru masaže so erotične, zapeljive, nenavadne in najbolj seksi pri njih je, da tečejo od telesa do telesa, zato bodo igrivo popestrile vašo spalnico. Ta Nuru gel je res gladek in popoln za izpolnitev vseh vaših nuru fantazij. Prepustite se razburljivi masaži, ki bo za vas nepozabno doživetje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Black Currant with Lime 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Na koncu boste pri sodelavcu našli ribez-limetino olje, ki je uporabno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Shimmering Massage Candle Vanilla and Cocoa Cream 150g

    Dišeča sveča, ki se stopi v sočno olje.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magnetifico Enjoy it! Massage Candle Coconut 70ml

    Živite nesrečne kratke hlače, izjeme na terenu in kratkotrajno kadilo! Uživajte v vseh prijetnih masažnih svečah, ki združujejo romantiko z zabavnim in intimnim vzdušjem. Po dnevu dajte svojemu partnerju kratek oddih ali pa ga uporabite kot dodaten uvod za intimne kratke hlače.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 214 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.