×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Kit Wanderful Rechargeable Wand with Two Accessories Black

    Kit Wanderful® postanite vaš mojster čarovnik… Ta stimulator klitorisa vas bo navdušil s svojo super močjo! Wanderful® je opremljen z dvema glavama: zajčjo, popolno za stimulacijo klitorisa in G-točke…in analno, čvrsto, a prožno, za vrhunski užitek. One Wanderful® z dvema glavama, za množico občutkov!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Včasih morate zmasirati celo telo, drugič pa sanjate o orgazmični intimni stimulaciji? Ta ekskluzivna masažna glava vam ne ponuja le mehke okrogle glave z 8 načini vibriranja in 3 hitrostmi, ampak tudi 2 priročna nastavka. Privoščite si, zaslužili ste si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše notranje občutljive predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Ali veste, koliko duhovne modrosti in energije skriva vaše telo? Vibrirajoča glava Akasha vam bo pomagala odkriti užitek in harmonijo, ki sta potrebna za vaše splošno zadovoljstvo z življenjem. Je odlično orodje za sprostitev in užitek z roko v roki z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali. Vključite več veselja v svoje življenje in bodite srečnejši kot kdaj koli prej!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Ali pa veste, koliko mavrične modrikaste in energije skriva vaše telo? Akašina vibrirajoča glava vam bo pomagala odkriti prednosti in harmonijo, ki ju potrebujete za vaše splošno preživetje. Je drugačno orodje za sprostitev in prednosti leta napredne tehnologije in kakovostnih materialov. Vključite več veselja v svoje preživljanje in bodite bolj zadovoljni kot kdorkoli!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Imate erotične želje in vrtoglavico po stimulaciji klitorisa z urinskimi vibracijami in po zaznavi stimulacije škarij? Eleganten in odličen Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava; Uživajte v najboljših erotičnih zdravilih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Zenith App Controlled Cordless Smart Wand Green

    Želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo glavo? Magic Zenith vas bo očaral! Je brezžična, polnilna in vodoodporna, 3 stvari, ki bi jih težko našli v masažnih glavah! Najboljše pri tem je to, da lahko preko aplikacije upravljate njegove funkcije, tako da lahko vaš nasprotnik preprosto prevzame nadzor nad vašim užitkom, tudi z drugega konca sveta. Uživajte v njegovi pravi moči po vsem telesu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Iščete ustrezno masažno glavo za ustrezno stimulacijo in ustrezno masažo? Spoznajte Megawand! Je polnilni stimulator za neskončne orgazmične kombinacije. Ponuja vam 20 načinov vibriranja in 8 nastavitev intenzivnosti, kar je 160 različnih možnosti! Naj prožna silikonska glava nežno stimulira klitoris ali katero koli mesto na telesu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er je impresiven masažni aparat, ki ima vse, kar potrebujete za stimulativno masažo celega telesa in intenzivno stimulacijo klitorisa. Ste pripravljeni tavati po svojem telesu kot neraziskani planet?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Opulence

    Ali vaši intimni prostori hrepenijo po nežnem ali vznemirljivem dotiku? Obkrožite jih s to razkošno masažno glavo Opulence, ki ima čudovito prožno in mehko ter prijetno glavo na dotik. Skriva zmogljiv motor s 6 funkcijami vibracij in 5 hitrostmi. In veš kaj? Ta čudovita masažna glava bo razveselila kateri koli del vašega telesa, ki ga bodo potrebovale njene vibracije!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Osupljiv vibrator z dvema uporabnima koncema! Po eni strani bo okrogla glava razveselila tako vaša zunanja občutljiva mesta kot tudi utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo božala od znotraj prav tam, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba ponujata 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Odkrijte Tracyjev komplet vibratorja Dog Hammer Magic Wand! Ta komplet vključuje razkošen vibrator s palico s štirimi silikonskimi nastavki, od katerih ima vsak svoj namen stimulacije. Zahvaljujoč tem nastavkom imate popolno stimulacijo doma!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla. Zato se končno pustite dobro opravljeno!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v to vibrirajočo glavo Jacky O. Ima robustno glavo z valovito teksturo na upogljivem gibljivem vratu, tako da jo lahko z njo dobite, kjer koli jo potrebujete.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate bolj erotične želje in hrepenite po stimulaciji klitorisa z močnimi vibracijami in po iznajdljivi stimulaciji notranjosti nožnice? Eleganten in veličasten Sultry iz Pillow Talk bo izpolnil obe vaši želji! Po eni strani deluje kot vibrirajoča glava, po drugi strani pa se lahko njen zoženi ročaj čutno vrti in segreje. Uživajte v vrhuncih užitka z enim najlepših erotičnih pripomočkov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.