×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 97 do 106 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Če je ta ukrivljena vibrirajoča glava pritegnila vašo pozornost na prvi pogled, potem počakajte, da jo vidite v živo in vključite vibracije. Presenetila vas bo njegova veličastna moč, bučne vibracije pa bodo stimulirale tako vaše intimne predele kot tudi sprostile mišice po celem telesu. Se to sliši kot sanje? Uresničite to!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sugar Pop Bliss Pink

    Razvajajte svoje erogene cone! Za to vam bo služila ta vizualno osupljiva masažna glava s sposobnostjo eksplozivnih vibracij. Ima čutno teksturirano glavo na gibljivem vratu, tako da z njo ne le dosežete vsa občutljiva mesta, ampak tudi uživate v sproščujoči masaži celega telesa. Češnja na torti je funkcija gretja, ki bo vse prijetne občutke še okrepila!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Eternal Wand

    10 Rumble Tech poganja globoke ropotajoče vibracije

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Naughtier Kit

    Si želite doživeti najboljše čutne intimne trenutke? Potem samo s tem kompletom v čudoviti darilni škatli luksuzne znamke Shunga! Vsebuje 5 izdelkov, s katerimi boste spoznali, kaj je prava strast. Uživajte v popolnem oralnem seksu, dih jemajoči stimulaciji klitorisa, popolni drsnosti, intenzivnem vzburjenju in končnem mokrem orgazmu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Garden of Edo Kit Organic Sensual Collection

    SHUNGA je razvila svojo linijo izdelkov Garden of Edo za tiste, ki so strastni do ljubljenja in narave ter iščejo izdelke, ki vsebujejo skrbno izbrane naravne sestavine.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My Own Filo Hyacinth Wand Vibrator Purple

    My Own Filo vas želi pozdraviti, da spoznate našo najnovejšo inovacijo: Hyacinth. To napredno orodje daleč presega običajne medicinske pripomočke. To je vaša vrata v svet zdravstvenih koristi in globlje intimnosti.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prisms Vibra-Glass 10X Turquoise Dual Ended Silicone/Glass Wand Teal

    Privoščite si to čudovito turkizno stekleno paličico z dvema koncema! Turkizni konec palice je prekrit z izjemno gladkim vrhunskim silikonom, ki ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Vrat je polfleksibilen, tako da se upogne, da doseže tiste popolne kote, ko ga uporabljate na svojih oh tako občutljivih mestih!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Majesty 2 Peach

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Majesty 2 je osupljiva vibrirajoča glava iz mehkega medicinskega silikona, v katerega svilnati dotik se boste na prvi pogled zaljubili. Ponuja vam 5 stopenj in 10 vibrirajočih vzorcev. Razveselite ne le svoja občutljiva intimna mesta, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu.

    179 €

    66,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris in bo zaradi svojih dimenzij idealna igrača za potovanja, saj ne bo zavzela preveč prostora v vaši prtljagi. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    Ni na zalogi

  • Adam & Eve Magic Massager Rechargebable Rose Gold Edition

    Za težje in nežne igre, neskončno dolge in krajše za hitro zadovoljstvo, za draženje in masaže celega telesa. Luksuzna in lepa masažna glava v beli izvedbi z roza zlatimi detajli bo navdušila vaše oči in kraje na telesu, ki hrepenijo po vibracijah. Poleg tega je polnilna, tako da se lahko z njim dobro počutite kadarkoli in kjer koli!

    99,90 €

    61,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 106 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.