×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 225 do 256 od 668 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Maratonec Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealno za noge, utrujene po povečanem telesnem naporu in stresu. Nepogrešljiv za vrhunske športnike!

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Iščete nekaj ljubkega in pametnega hkrati? To ni samo vibrirajoča glava, je igrača osupljive kakovosti z 2 uporabnima koncema. Uživali boste v močnih vibracijah na eni strani in v vznemirljivih toplih vrtenjih na drugi strani. Gladka glava ne bo razveselila le občutljivih predelov, ampak tudi otrdele mišice kjerkoli na telesu. Drugi konec skrbi za vagino, je prijetno ogret, vibrira in se vrti, kar obljublja popolno blaženost.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Tropical Fruity with Honey 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Končno apneno-bakreno olje vašega kolega je grozen kuščar, kar je koristno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Swede Fruity Love Massage Sweet Raspberry Rhubarb 60ml

    Obožujete romantične masaže? Zbirka vrhunskih olj Swede Fruity Love Massage predstavlja vrhunske izdelke in slastne okuse ter prijetne tople učinke. Vsebujejo naravne sestavine in so primerne za masaže in intimne ugodnosti. Na koncu pa bedno sladko sladko olje vašega potrošnika, kar je koristno!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

    Napišite mu romantične pesmi na hrbet, narišite srca ali rože na prsih, prebudite svojega umetniškega jaza in ga predstavite romantičnemu. Združite razburljivo z zabavo in dajte tem igram okus čokolade in vanilije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Grande Wand Green

    Ekstra močne vibracije za masažo in stimulacijo!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    S svojim lahko berljivim digitalnim zaslonom ponuja masažna palica Pink Sunset iz You2Toys najboljši nadzor za sproščujoče masaže in ciljno stimulacijo. Vedno imate natančen pregled nad 10 načini vibriranja, njihovimi 4 jakostmi ter življenjsko dobo baterije in časom delovanja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Exotika Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Prepustite se eksotičnim masažam, ki vam poženejo kri po žilah!

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Oil Rose 250ml

    Odkrijte svet vznemirljivih in čutnih dotikov z masažnimi olji Nuru. Nuru Rose diši po sproščujoči vrtnici ter ima negovalne in pomirjujoče učinke za telo in duha. Z njim boste uživali v intenzivni sprostitvi in hkrati poskrbeli za vlažilno nego kože. Preizkusite erotično masažo in videli boste, da je to najboljša predigra vseh časov!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    Če hočeš vse, hočeš Turbo glavo z 2 nastavkoma! Je najmočnejša vibrirajoča glava na svetu in vam bo zaradi izjemno močnega vibracijskega motorja prinesla orgazme kot nobena druga. Privoščite si masaže celega telesa, erotično stimulacijo in dih jemajoče izkušnje notranje stimulacije z nastavki!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision WARMup Mint 150ml

    Eno najboljših masažnih olj na trgu! Olje ima odličen okus in aromo po meti. Uporablja se lahko na katerem koli delu telesa, je dermatološko in klinično testiran ter je najvišje kakovosti. Poleg tega ima po nanosu prijeten učinek segrevanja na kožo. Glede na izkušnje naših strank lahko to masažno olje toplo priporočamo!

    80,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet 0251135 Black

    Črna gladka in sijoča rjuha iz najkakovostnejšega materiala vam bo omogočila uresničitev vseh vaših fetiš sanj in želja.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Privoščite sebi ali svojemu nasprotniku maksimalno sprostitev! Masaža s to rokavico bo edinstvena, sproščujoča in zasvoji. Jeklene kroglice vzbujajo neverjetne občutke, potiskajte jih bolj ali manj in uživajte v sprostitvi po celem telesu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Erotika Bio Body and Massage Oil 1000ml

    Sprošča obremenitve in obremenitve ter vzgaja sprejemljive medosebne sosede.

    61,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Ni nujno, da so vibrirajoče glave težke in velike, da bi izpolnile svoj namen, in Aida je dokaz za to. Ta majhna svilnato mehka vibrirajoča glava vam bo zagotovila 10 močnih načinov vibriranja, udobno se bo prilegala vaši roki, zahvaljujoč vodotesnosti pa bo šla z vami v kopel ali prho.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast je na voljo v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim črnim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, skrito v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte vznemirljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Brazilian Balls Chocolate 2 pack

    Sproščujoče masažno olje za romantiko in strast z vonjem čokolade, ki bo podprlo vznemirjenje in intimnost. Olje bo prijetno drselo po vaši koži in je ne bo pustilo mastne ali lepljive. Skupaj uživajte v tem masažnem olju v obliki kroglice in ogrejte svoje čute.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Cotton Candy Warming Massage Gel 30ml

    Prijeten masažni gel z okusom sladke energijske pijače. Z njim ne boste uživali le v masažah celega telesa, temveč tudi v ljubljenju in predvsem v oralnem seksu. Prepustite se učinku tople iskrice, ki ga vzbuja, in okusite njegov edinstven okus.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Erotic Massage Oil Aphrodisia Roses 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Erotica so čutna hladno stiskana masažna olja, ki bodo izjemno prijetna za vašo kožo in jo pustili svilnato mehko. Te vrtnice Aphrodisia vas bodo prevzele s svojim afrodiziačnim vonjem vrtnic! Pustite se razvajati naravi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Soap Sensual 100g

    Naj bo vaša dnevna rutina kopanja in prhanja edinstvena in čutna izkušnja. Nuru milo nima le čudovitega vonja po afrodiziaku, ampak vašo kožo naredi izjemno prijetno in mehko. Poleg tega je naravna in ročno izdelana. Pustite se, da vas očara zapeljivo razpoloženje med tuširanjem in uživajte v občutku, ki bo dovolil tako vaš um kot vaša koža.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberries Champagne 2 pack

    Sproščujoče masažno olje za romantiko in strast z vonjem jagodnega šampanjca, ki bo podprlo vznemirjenje in intimnost. Olje bo prijetno drselo po vaši koži in je ne bo pustilo mastne ali lepljive. Skupaj uživajte v tem masažnem olju v obliki kroglice in ogrejte svoje čute.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Black

    Čudovita masažna glava Doxy, ki bo izpolnila vse vaše želje! Ta posebna izdaja Die Cast je izdelana iz kakovostne aluminijeve in titanove zlitine in je shranjena v razkošni darilni škatli. Ima neverjetno moč, ki osvoji vaše živčne končiče kjerkoli na telesu. Občutite moč Doxyja sami!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Organica Massage Oil Almond Sweetness 240ml

    Iščete nekaj več kot le navadno masažno olje? Shunga Organica so naravna hladno stiskana masažna olja, ki bodo vaši koži neverjetno prijetna in jo pustili svilnato mehko. To obetavno olje mandljeve sladkosti ima sladek mandljev vonj, ki vzbuja strast in z njim boste uživali v nepozabnih sladkih trenutkih. Pustite se razvajati naravi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Play Peach & Sparkling Wine Massage Oil Sachet 10ml

    Kaj pa pomlajevanje čolnov z masažo? To masažno olje z vonjem borovnice je čudovito mehko in se enostavno sestavlja. Naj vaša leta potujejo po telesu nasprotnika, dajte svoji koži suh videz in navlažite.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 225 do 256 od 668 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.