×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masažna olja

Elementi 161 do 192 od 661 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Si hrepeniš po erotični masaži z omamno mističnim vonjem? Poskusite Magoog Indian Love Oil, katerega vonj vas bo očaral in prebudil vaše čute. Topen je v vodi in se zlahka spere, ima bistro barvo in vsebina viale je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Vanilla Bio Body and Massage Oil 50ml

    Izjemno masažno olje za prijetno in sproščujočo masažo.

     

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Se želite odpraviti v eksotični raj? In kdo ne bi! To masažno olje z učinkom segrevanja je svilnato mehko, prijetno bo za vašo kožo in vaše mišice se bodo z njim čudovito sprostile. Poleg tega je priročno dozirano in njegovi učinki so bistveno močnejši in intenzivnejši kot pri drugih oljih. Prosim vstopite v raj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Pomegranate Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Afrodiziak granatno jabolko predstavlja idejo večne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Uživajte v vseh intimnih trenutkih sami ali skupaj s partnerjem. Ta vibracijska paličica Rosy Gold je idealna igrača za zunanjo stimulacijo. Vibracijska glava ima 10 nastavitev, s katerimi lahko poleg klitorisa stimulirate tudi druge občutljive dele, kot so bradavičke. Bodite ustvarjalni in z različnimi vzorci stimulirajte vse občutljive dele pri različnih hitrostih.

    119 €

    89,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Se želite odpraviti v eksotični raj? In kdo ne bi! To olje je idealno za masaže od telesa do telesa, je svilnato mehko in prijetno in uživali boste v neverjetni sprostitvi mišic po vsem telesu. Je udobno dozirano, njegovi učinki pa so bistveno močnejši in intenzivnejši kot pri drugih oljih. Prosim vstopite v raj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Grande Wand Green

    Ekstra močne vibracije za masažo in stimulacijo!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Argan Oil 50ml

    Zelo redko olje z antioksidativnimi učinki vsebuje nenavadno veliko naravnega vitamina E, ki ščiti kožo pred prostimi radikali.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Ste pripravljeni na zabavo? To vinorodno območje bo vašo posteljo nenadoma spremenilo v zabavno igrišče! Cenili bi nenehno čiščenje, ne glede na to, kako ga polnite. Ali imate radi olje, peno, litre maziva ali ubijalsko spermo? Daj no!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Več podrobnosti o tem izdelku kmaluSmally by Wooomy je majhen prenosni osebni masažni aparat, idealen za masažo hrbta, vratu, ramen, nog ali zunanjih erogenih con (klitoris, prsi, anus).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Bio Shea Balm 100% 19ml

    Karitejevo maslo odlično vlaži kožo in ji omogoča takojšnjo regeneracijo. Redna vsakodnevna uporaba masla pomaga ohranjati njeno obrambo in prožnost.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Vsestransko navdušenje v katerem koli trenutku! Ta čudovita roza masažna glava vas bo očarala z 9 ritmi vibracij in 3 jakostmi. Po eni strani ga lahko uporabite za prijetno stimulacijo kjerkoli na telesu, po drugi strani pa lahko z njim prodrete v vagino in uživate v funkciji senzualnega ogrevanja. In če se raje igrate v kopalnici, je razlog več za nakup te igrače, saj je vodotesna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajoče bojne glave, ki jih navdihujejo močni egipčanski faraoni! Oddaja močne vibracije, skoncentrirane v glavi, zato vam zagotavlja intenzivno in neposredno stimulacijo. Njegove funkcije bodo vzljubile ne le vaša občutljiva področja, ampak tudi utrujene in boleče mišice po vsem telesu. Znebite se stresa, sprostite se in se dobro počutite s to razkošno masažno glavo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Ste pripravljeni na spolzko zabavo? Ta vinilna plošča bo vašo posteljo nenadoma spremenila v razburljivo igrišče! Cenili boste enostavno čiščenje, ne glede na to, kaj dobite. Ali imate radi olje, peno, litre lubrikanta ali morda spermo? Pridi igrat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ta masažna glava vam bo pomagala pri lajšanju togosti mišic, zvišanju krvnega tlaka in izboljšanju splošnega zdravja mehkih tkiv telesa. In veš kaj? Razveselila bo tudi najbolj občutljiva mesta na vašem telesu. Izstopa z inovativno tehnologijo, zahvaljujoč kateri vam bo ponudil do 12.000 vrtljajev na minuto, počutili se boste kot v rokah izkušenega maserja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Grapeseed Oil 125ml

    Primerno je pripraviti masažna in nežna regeneracijska olja. Priporoča se za normalno in mastno kožo, ki se dobro vpije in nemastna.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Prijeten masažni gel z okusom slastne kave. Z njim ne boste uživali le v masažah celega telesa, temveč tudi v ljubljenju in predvsem v oralnem seksu. Prepustite se učinku tople iskrice, ki ga vzbudi, in okusite njegov edinstven okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Odkrijte svet vznemirljivih in čutnih dotikov z masažnimi olji Nuru. Nuru Sensual je obogaten z najboljšimi morskimi sadeži, izvlečkom grozdja in ylang ylangom. Z njim boste uživali v intenzivni sprostitvi, hkrati pa boste svoji koži podarili omrtvičasto nego. Preizkusite erotično masažo in videli boste, da je to najboljša predigra vseh časov!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate o elegantni masažni glavi z osupljivimi močnimi vibracijami? Nad to očarljivo igračo boste navdušeni! Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in intenzivno utripajočo funkcijo. Njegova ergonomsko ukrivljena oblika bo prisluhnila vašemu telesu, visokokakovosten ABS v kombinaciji s finim silikonom pa vam bo zagotovil maksimalno udobje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Sanjate o neskončno prijetnem užitku? Potopite se vanj s tem novim, čudovito dišečim gelom s trojnim delovanjem. Je vlažilna, mazljiva in harmonična, zahvaljujoč vonju orientalskih začimb. Idealen je za čutne masaže celega telesa, odličen pomočnik pa bo tudi pri ljubljenju ali trenutkih samoljubja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Nuru 1000ml

    Nuru masažni gel nemške znamke Eros. Nure masaža je vseživljenjsko življenje, ki združuje vsa vaša očala in ne samo vaša leta, pa tudi celotno telo, ki ga uporabljate za svojega partnerja, da jih ne zna opisati ... to morate samo živeti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Eros Nuru 5000ml

    Nuru masažni gel nemške znamke Eros. Nure masaža je vseživljenjsko življenje, ki združuje vsa vaša očala in ne samo vaša leta, pa tudi celotno telo, ki ga uporabljate za svojega partnerja, da jih ne zna opisati ... to morate samo živeti.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Vibrato Opal

    Z vibratom dosežete visoke tone užitka. Ta vibrirajoča palica z dvojnim koncem ima zaobljeno, teksturirano glavo s super prilagodljivim vratom, ki se z lahkoto vrti po telesu za poživljajočo zunanjo stimulacijo. Teksturirano podnožje palice, ki dokazuje svojo zvezdniško moč, se lahko uporablja za vibriranje in vrtenje notranje stimulacije. Raziščite različne nastavitve in načine igranja, s katerimi boste peti z zadovoljstvom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil 50ml

    Ali hrepeniš po popolni uverturi? Preizkusite enega od neverjetnih izdelkov iz luksuzne kolekcije Slow Sex, ki vam bo pokazal nove načine stimulacije. Na primer, to masažno olje z omamnim vonjem kokosa in neverjetno sposobnostjo vznemirljivega ogrevanja. Pihaj in poljubi!

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Slastno masažno olje z vonjem hrušk in vanilije. Njegova segrevalna sposobnost vam bo neskončno prijetna in zagotovo boste cenili dejstvo, da je užitna in jo lahko brez skrbi poližete s svojega dvojnika. Je 100% veganski in v praktični majhni embalaži, ki vsebuje 50 ml. Privoščite si čudovito dišečo masažo!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Saloos Mojito - Bio Body and Massage Oil 50ml

    Olje z osvežilnim vonjem je primerno za vsakodnevno nego kože telesa po kopeli namesto mleka za telo in za poživljajočo masažo.

     

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Prijeten masažni gel z okusom tropske pasijonke. Z njim ne boste uživali le v masažah celega telesa, temveč tudi v ljubljenju in predvsem v oralnem seksu. Prepustite se učinku tople iskrice, ki ga vzbuja, in okusite njegov edinstven okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 661 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.