×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

California Exotics

Elementi 129 do 160 od 370 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očarljivim užitkom French Kiss™ Elite Lover in se pustite popeljati v svet ultimativne ekstaze. Ta zapeljiva utripajoča zbadljivka je zasnovana tako, da podžge vaše želje in prebudi vaše čute. S svojo vibrirajočo in vrtečo se kroglo ponuja 10 mamljivih funkcij vibriranja, pulziranja in stopnjevanja, kar vam omogoča odkrivanje novih ravni užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte v draženju bradavic s to čudovito bleščečo verižico iz California Exotics. Navdušenje bo resnično in morda boleče, spone so nastavljive in lahko boste dosegli raven, po kateri hrepenite. Obrnite gumb in odkrijte vznemirljivo bolečino!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Pridi igrat! Ta par analnih čepkov bo zabaval oba. Zatiči imajo prijetno teksturirano površino in so zaključeni z varnostno podlago z priseskom. Odkrijte svet za njimi na zadnjih vratih sami ali s svojim ljubljenim partnerjem, tako da bo vseeno super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kaj pa poskusite nekaj novega in neverjetno razburljivega? Na prvi pogled je to kolo videti strastno in nevarno hkrati! Dražil vas bo in navdušil, sestavljen je iz 3 koles z 22 konicami in z njim se boste vozili sem ter tja po telesu svojega nasprotnika. Odkrijte nove izkušnje!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    S to umetno muco je nikoli več ne bo potrebovala! Živa je! Ima anatomsko obliko in realistično notranjo teksturo, na zunanji strani je čvrsta, zato se udobno prilega roki, v notranjosti pa je čudovito mehka in tesna. Zato ga zgrabi in doseže vrhunec v očarljivi pristni vagini!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, zmogljivo in za uporabo preprosto orodje za prilagojeno in nadzorovano sesanje. Ta body pump je zasnovan tako, da izboljša vaša intimna doživetja in nudi vznemirljive občutke.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Povečajte svoj užitek s Cyclone™ Triple Chamber Stroker. Ta prvovrstni masturbator je zasnovan tako, da s svojimi inovativnimi funkcijami in izjemnim dizajnom ponese vašo izkušnjo v nove višine.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Magic Pump

    Naj vaša posoda nabrekne in postane večja! Ta čarobna, elegantna in učinkovita vakuumska črpalka vam bo pomagala, saj bo na prijeten način povečala vaš penis in okrepila erekcijo. Je enostaven in udoben za uporabo, notranji del pa je tesen in teksturiran, tako da se lahko veselite vznemirljive stimulacije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega za povečanje penisa spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Vas vedno najbolj privlači tisto, česar ne morete imeti? Mogoče sosed? Tudi za vas imamo enega, in sicer napihljivega! Samo razširite njene noge in se potopite globoko vanjo in hkrati v svoje najbolj divje fantazije. Njen dizajn v naravni velikosti skupaj s 3 nagajivimi ljubezenskimi luknjami obljublja zvesto ljubezen in seksi telo, ki ga ne boste mogli vzljubiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo komplet prstanov Admiral® 2, vsestranski nabor vrhunskih silikonskih ojačevalcev, zasnovanih za izboljšanje vaše učinkovitosti in užitka. Ta komplet vključuje dva prstana, ki se postopoma spreminjata, izdelana iz raztegljivega, udobnega in trdnega silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Dajte navadni stimulaciji novo dimenzijo in preizkusite te svilnato mehke silikonske prevleke za prste. Njihova površina je prijetno teksturirana in všeč bosta tako vašemu klitorisu kot točki G. Paket vsebuje 4 različne barve rokavov za 4 različna razpoloženja! Uživajte sami ali s partnerjem in povečajte svojo izkušnjo stimulacije!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, na zadnjem delu prevladuje seksi vezalka, mehak notranji material pa vam bo poskrbel za prijetno in udobno. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Si predstavljate, kako seksi bi bilo doživeti nekaj novega? Se morate dotakniti majhnih kroglic v 5 vrstah na svojem ponosu? Ta igrača je majhna, a učinkovita in vam bo pokazala orgazmično ekstazo! Podvoji vaš užitek, saj spodbuja erekcijo, neverjetne kroglice pa vam dajejo intenzivno stimulacijo. Občutite, kako vam kolena zlomijo z vsakim gibom!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Sprostite svojo notranjo zapeljivko z mačjo masko Euphoria Collection. Ta očarljiv dodatek je zasnovan tako, da podžge vašo domišljijo in povzdigne vaša intimna srečanja. Maska ima varno zapiranje na zaponko, ki zagotavlja udobno in nastavljivo prileganje za ure igrivega raziskovanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s stimulatorjem prostate Eclipse Roller Ball Probe Ne samo, da vam nudi 12 intenzivnih vibracijskih funkcij, ampak vas preseneti tudi z močno kroglo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah sami ali v družbi svojega partnerja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Pustite se obvladovati užitku, podlegajte mu in se pomešajte z blaženostjo! Emrowed Smart Pleasure Idol je revolucionarna igrača, s katero bomo uživali v času zase. Ponuja vam 36 različnih načinov užitka s sesanjem in vibriranjem. Preizkusite 6 edinstvenih funkcij sesanja in dodajte 6 stopenj vibracij in se povzpnite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikonsko jajce je zasnovano za enostavno uporabo tudi v najtemnejših nočeh. Z njim uživajte v popolnem užitku in hkrati krepite mišice medeničnega dna. Rechargable Kegal Ball Starter je idealen za vse začetnike, ki šele začenjajo odkrivati svoje vznemirljive skrivnosti. Za vas vibrira v 12 načinih in nikoli se vam ne bo treba ukvarjati z zamenjavo izpraznjenih baterij, saj se lahko polni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čutno stimulacijo in vesele orgazme?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite doživeti še bolj intenzivno ljubezensko izkušnjo? Ta čudovito prožen in močan obroček se pritrdi na penis, kjer podpira in krepi erekcijo, pa tudi na moda, tako da se bo odlično držal. Majhni jeziki bodo nato kazali na klitoris in ga božali z močjo neskončno prijetnih vibracij. Narejen je iz mehkega silikona in je tudi polnilni, kaj bi si torej še želeli?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodoodporno vibrirajoče jajce za igre, ki jih povabite. Narejen je iz plastike z gladko površino in je s kablom povezan s krmilnikom. Vibrira s 3 baterijami AA, ki niso vključene v paket. Material je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Predstavljamo zadnjični čep Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone, najboljšo poslastico za vaše fantazije polne užitkov. Ta privlačen zadnjični čep je zasnovan tako, da prinese povsem novo raven zadovoljstva v vašo intimno igro.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Močne vibracije različnih jakosti se skrivajo v rožnatem užitku na daljinskem upravljalniku! Spoznajte CalExotics G Spout Arouser z obliko, ki razume vaše potrebe. Uživajte v popolnem draženju kadarkoli in kjer koli s pritiskom na gumb. Izbirajte med 12 funkcijami vibracij z različnimi intenzitetami in vzorci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod silo francoskega poljuba samega Casanove in česa več? Ta genialna rdeča igrača ima na enem koncu čutno okreten jezik, na drugem pa priročno vibrirajoče jajce z 12 funkcijami. Uporabite oba konca skupaj ali ločeno in se vsak dan mirno dotaknite orgazmičnega neba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite, da so podatki intenzivno erotični in prinašajo več koristi? Pretvarjajte se, da ste Hot Rod Enhancer in poskrbite, da bo vaš spremljevalec varen. Vendar sta bila oba uporabljena za korist in stimulacijo orgazma, saj bi ta dodatek vzpostavil erekcijo, povečal obseg in dodatno podprl stimulacijo. Hitro jo oblecite in pustite, da se vaše divje erotične fantazije uresničijo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    Vam za maksimalno zadovoljstvo manjka spodnje perilo, v katerega bi udobno pospravili tisto, kar vam bo naredilo popolno izboklino med nogami? Čeprav so te bokserice na prvi pogled videti navadne, morate le pogledati v notranjost in videli boste praktičen žep, v katerega vstavite svojega najljubšega realističnega mehkužca in pričarate neustavljiv videz.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 370 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.