×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

California Exotics

Elementi 97 do 128 od 370 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživajte! Komplet Optimum Get Hard je tukaj za vaš užitek! Zahvaljujoč naprednim tehnologijam lahko uživate v avtomatski vakuumski črpalki, ki vam kot bonus ponuja 3 stopnje intenzivnega sesanja in 5 funkcij vibracij. Delajte na svoji vzdržljivosti in korak za korakom postanite mojster na prijeten način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Želite odkriti vznemirljive občutke za svojimi zadnjimi vrati? Oglejte si jih s temi žebljički! Trenutno si ogledujete komplet, ki vsebuje 3 kose graduiranih velikosti. Vsaka zatič ima praktičen končni obroč in prijetno stimulativno teksturirano površino. Zanesite se na varno uporabo in popolno zadovoljstvo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Kmalu bo na voljo več podrobnosti o tem izdelku. Doživite neprimerljiv užitek z dvojno komoro Cyclone™. Ta vrhunski masturbator je zasnovan tako, da s svojimi inovativnimi lastnostmi in izjemnim dizajnom dvigne vaš užitek na višjo raven.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Predstavljamo Euphoria Collection O-Ring pasties, popoln dodatek za popestritev vašega čutnega sloga in raziskovanje vaših fantazij. Te privlačne paste imajo očarljiv dizajn z O-obročki in zakovicami, ki vašim intimnim trenutkom dodajo pridih ostre prefinjenosti.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Včasih morajo usta ostati odprta. Je praktičen in okusen. In s tem gagom bo okusno podvojen! Je popolnoma eleganten in očarljiv, hkrati pa boste z njim obudili vse svoje navihane fantazije. Ustni obroč je izdelan iz medicinskega silikona, dolžina paščkov pa je nastavljiva za maksimalno udobje. Potopite se v svojo pustolovsko željo in uživajte v vseh svojih drznih sanjah v živo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, ga je enostavno in hitro obleči, mehak notranji material pa vam bo naredil prijeten in udoben. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocka je vržena in vaša erotična usoda je zapečatena! Ta par kock vam bo pomagal raziskati vaše malce nenavadne erotične sanje in fantazije. Z njimi boste zanetili novo iskrico in se navdušili nad novimi idejami. Vrzite torej kocke in se odločite, kaj in kje boste počeli.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate o popolnem vzajemnem zadovoljstvu? ME2 Thumper s svojo sposobnostjo globokih utripov, vibracij in 2 zmogljivima motorjema bo navdušil vse vpletene. Končni pulsator bo s svojim nežnim gibanjem v svoj raj prinesel točko g in prostato, uporabnik pasu pa bo užival v čutnih vibracijah na klitorisu. Uporabite vibrator samostojno ali z pasom in odkrijte nove možnosti draženja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim potiskajočim masturbatorjem Bionic! Omogočil vam bo resnično opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 7 funkcijah intenzivnih potiskov in tudi turbo gumbu za takojšen užitek.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bo popoln partner tako za igranje s samim seboj kot za zabavo s partnerjem. Je močan, vodoodporen, dvojno stimulira in obvladuje čudovito rotacijsko gibanje zahvaljujoč notranjim vrtečim se kroglicam. Izdelan je iz mehkega TPR in plastike, njegove dimenzije so kompaktne, oblika je ergonomska in cena sprejemljiva.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega, da poveča vaš penis, spodbuja tudi erekcijo in poveča vzdržljivost. Užitek za oba para je zagotovljen!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker, zasnovan za zagotavljanje neprimerljivega užitka in prilagodljivih občutkov. Ta vsestranski bodilnik ima žgečkanje konic in je opremljen s priročno torbico za diskretno in higienično shranjevanje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripnite se v posteljo za dolge večere doma in odkrijte svoje želje in strasti! Ta igrača za odrasle ni nič drugega kot komplet za privezovanje zapestja in gležnja na posteljo. Opremljen je s priročnim ježkom za univerzalno in udobno uporabo. Nastavljivi naramnice se prilegajo skoraj vsaki velikosti vzmetnice in vam bodo prinesle obilo seksi erotičnega napetostnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Hrepenite po čudovitem realističnem vibratorju s celim telesom? Izpolnitev vaših sanj je na dosegu roke s tem vibratorjem s silikonskimi čepki! Zagotovil vam bo izjemno vznemirljivo izkušnjo, saj izgleda izjemno pristno, je čudovito prožen in zaključen z močno prisesko. Uživajte v njegovi teksturi, slastnih testisih in vsaki seksi izkušnji, ki vam jo ponudi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Ali nimate sreče v igri? Torej ga boste v tej igri zagotovo imeli! Ni zmagovalcev in poražencev, uživali boste v vznemirjenju v vseh okoliščinah. Eksperimentirajte in vrzite kocke, da določite svoj del telesa, aktivnost in lokacijo!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Ali hrepeniš po še intenzivnejših izkušnjah? Ultra Soft Dual Ring je za vsakogar! Postregel bo začetnikom in naprednim ljubiteljem, ki jim bo všeč njegov prijeten in prožen silikonski material. Z njim povečajte svojo vzdržljivost, se počutite bolj občutljive in razveselite svojega partnerja z neverjetno čutno močno erekcijo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim sesalnim in vibrirajočim masturbatorjem Bionic! Zagotovil vam bo res opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 4 funkcijah intenzivnega sesanja in 7 funkcijah vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Ali želite, da vaš novi pas za penis ni le učinkovit, ampak tudi seksi in eleganten? Njen kraljevski pas temu zagotovo ustreza! Narejen je iz veganskega usnja, se nizko prilega telesu, mehak notranji material pa vam bo naredil prijetne in udobne. Povežite svoj najljubši dildo ali vibrator zahvaljujoč obročkom 3 različnih velikosti in ne pozabite na svoje strasti z odprtim mednožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Zbirka masturbacije Stroke It vas bo preprosto zabavala. Ta prozoren kos vam ponuja anus in stimulativno notranjo teksturo. Uživajte v realističnih izkušnjah s tem ultra lahkim in prijetnim masturbatorjem, ki mu običajno ročno delo težko konkurira.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    CalExotics Large Silicone Inflatable Plug je edinstvena analna sonda z napihljivim ohišjem, enostavnim stiskanjem in snemljivo cevjo. Hudo vznemirljiva sonda ostane napihnjena tudi, ko je cev odklopljena! Če želite napihniti svojo ekstazo, preprosto priključite cev in pritisnite bučko za enostavno stiskanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Predstavljamo Working Stiff™ The Fireman, ki je pripravljen, da podžge vaše želje in pogasi hrepenenje z intenzivnim užitkom. S to igračo doživite vročino in strast svojih najbolj divjih fantazij.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Ali sanjate o tem, da bi imeli svojega osebnega trenerja, ki bi vas treniral, ko gre za seks? Ta napihljivi lepotec vas bo treniral s svojim trdim penisom od jutra do večera! Poleg tega vam bo ponudila tudi tesno zadnjo ljubezensko luknjo, kjer boste odkrili kraljestvo razburljivih čudes. Pripravite se na strastno vožnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Doživite izjemen užitek z Ovation™ Rave, utripajočim dražljajem, premišljeno oblikovanim z ergonomskimi oblinami, ki zagotavljajo natančno stimulacijo vseh vaših erogenih con. Uživajte v senzacionalnem utripanju, ki ponuja 10 poživljajočih hitrosti, ki bodo pošiljale valove užitka skozi vaše telo in vam omogočile, da odkrijete nove ravni blaženega zadovoljstva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom na praktičnem pasu. Pas vam pomaga, da vaš tulec ostane na mestu, vse skupaj pa je pritrjeno s kovinskim obročkom na dnu. Prepustite se dotiku vrhunskega tekočega silikona in povečajte svojo korist!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite odkriti svojo spolnost in poglobiti ljubezen do sebe? Ta Dual Rider je popoln za to! Je močan masažni aparat z 2 močnima motorjema za daljinsko upravljanje. Zaupajte svoj užitek njegovemu prefinjenemu dizajnu in še posebej 12 funkcijam vibriranja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Čutna silikonska igrača za popoln užitek v vašem analu za vašo prostato! Ima eleganten daljinski upravljalnik, podoben uri, in vam ponuja 12 zmogljivih funkcij vibracij z intenzivnim sinhroniziranim vrtenjem in usklajenimi funkcijami z 2 zmogljivima motorjema.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Spravi se v razpoloženje! Ta dragulj predvsem poveča pretok krvi v vašem cvetu s sesanjem in s tem poveča njegovo občutljivost. In kaj potem? Nato boste dobili čuten jezik, ki se lahko premika in vibrira v 6 načinih. Vsak dan uživajte v seksi srečnih trenutkih s seboj in z Emrowed Smart Pleasure Queen!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstopite v svet čudes divjega analnega užitka! Ni pomembno, ali ste začetnik ali izkušen analni ljubitelj, ta stimulator vas bo preprosto navdušil s svojimi 12 funkcijami. Uživajte v močnih vibracijah v kombinaciji z vrtenjem in prenapetostjo dveh zmogljivih motorjev.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 370 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.