×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

California Exotics

Elementi 65 do 96 od 370 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2,75"/7 cm, vrhunsko tekočo silikonsko palico, ki je zasnovana za povečanje zadovoljstva. Izdelana iz visokokakovostnega tekočega silikona ponuja mehkejšo, bolj gladko in vzdržljivejšo izkušnjo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Najboljše analne izkušnje nujno gredo z roko v roki s potrebno higieno. Pripravite se s funkcijo Automatic Douche, da bo vaša analna avantura čim bolj učinkovita! Je popolnoma avtomatski pomočnik s sodobno zasnovo, ki preprečuje povratni tok za popolno čistočo, varnost in zadovoljstvo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite ultimativni užitek z Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, popolnoma samostojnim polnilnim masturbatorjem, ki ponuja tako vibracije kot potiske. Z 10 intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanja ter 10 neodvisnimi funkcijami božanja ta naprava zagotavlja širok razpon občutkov za užitek po meri.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Komplet črpalk Optimum Series® Maximum Results™ vsebuje 2 zmogljivi sesalni črpalki, snemljivo cev in ročaj črpalke Master Grip™ za enoročno uporabo, ki zagotavlja maksimalne rezultate pri vsakem črpanju. Z vsakim pritiskom enoročne črpalke Master-Grip™ se lahko veselite močnega povečanja obsega in dolžine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo zračno črpalko Optimum Series® Vibro Air Pump, prvo tlačno aktivirano vibracijsko črpalko na svetu, zasnovano za dvig vašega užitka in zagotavljanje neprimerljive izkušnje.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kaj pa, če svojega tiča oblečeš v nov plašč? Ta rokav čutno obkroži vaš penis in ga opremi s strastnimi grebeni. Ima odprte konce, povečuje obseg in hkrati podpira erekcijo in okrepljen vrhunec obeh partnerjev. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Eden najbolj priljubljenih masturbatorjev končno pri nas! Je čudovita replika vulve z zaprtim koncem in čudovito notranjo stimulativno teksturo. Udobno se prilega roki in je tudi enostaven za čiščenje. Ljubite realistične občutke, o katerih sanjate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Ne glede na to, kakšni so vaši nameni, cilji vaših potovanj ali trenutne želje, obstaja Kyst, s katerim si boste vedno privoščili prijeten čas zase! Je zmogljiv mini vibrator z 10 funkcijami vibriranja, pomnilniškim čipom in majhnim vznemirljivim jezikom. Pustite se z njim opiti in ga zaradi njegove majhnosti imejte vedno pri sebi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega poveča vaš penis, spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Zbirka masturbacije Stroke It vas bo preprosto zabavala. Ta prozoren kos vam ne ponuja tako vaginalne kot analne odprtine in stimulira notranjo teksturo. Uživajte v realističnih izkušnjah s tem ultra lahkim in prijetnim masturbatorjem, ki mu običajno ročno delo težko konkurira.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Ta razpršilnik maziva je bolj praktičen, kot si mislite. Uporablja se lahko večkrat, vedno ga lahko ponovno napolnite z vašim najljubšim lubrikantom, poleg tega pa je enostaven za čiščenje. Pomemben zaobljen konec vam omogoča, da ste čim bolj napeti. Posodo držite z dvema prstoma hkrati in po želji nanesite!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte v razkošju v svojem analu s tem vibrirajočim zatičem s čudovitim končnim kamnom! Narejen je iz prijetnega silikona, ki je čudovito gladek in prožen. V njem se skrivata dva zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi načini. Naj se vaš dih skrije zaradi genialnih vibracij, ki vas bodo popeljale na analno nebo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite izvedeti, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta čutno oblikovan vibrirajoči penis, zasnovan za analno ekstazo. Vibrira lahko v 10 načinih in zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in testise bo vedno na mestu. Dvojni užitek za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Navihana igra s kockami za vse ljubitelje BDSM iger! Prižgite novo iskrico in odkrijte nove ideje za razburljive igre. Samo vrzite kocko, da vam pokažem, kaj morate storiti, kje to storiti in kaj uporabiti. Nihče ne bo zmagovalec ali poraženec, saj je cilj igre skupna strast in orgazmična izkušnja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Podajte se na potovanje intimnega užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ta zapeljiva kombinacija utripajočega zbadljivca in udarne krogle je zasnovana tako, da podžge vaše strasti in vas pusti brez diha. Raziščite 10 mamljivih funkcij vibriranja, utripanja in stopnjevanja, ki vas bodo podivjale od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Komplet 3 rokavov za penis blagovne znamke California Exotics. Preobrazite svoj penis v popolnoma stimulativnega čednega moškega in presenetite svojega nasprotnika! Z rokavom lahko enostavno in hitro povečate obseg in dolžino. Čevlji so izdelani iz fleksibilnega TPR materiala, ki je prijeten in varen za telo, saj ne vsebuje ftalatov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Toda ali obstaja dodatna dolžina? Konici dodajte 5 cm in uživajte v intenzivnejših izkušnjah s tem realističnim rokavom. Poleg tega poveča vaš penis, spodbuja erekcijo in jo krepi. Ugodnost za oba para je zagotovljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Kaj pa, da spremenite svoj penis v popolno orodje osupljivega užitka? Ta rokav ne bo le dodal dolžine in obsega vašemu rokavu, temveč bo vašo ekipo opremil tudi s spodbudnimi grebeni, izboklinami in genialno oblikovano konico. Prijeten bo tudi za svojega nosilca, saj je super fleksibilen, končni obroč rokava pa bo tudi podpiral in krepil erekcijo. Povečajte užitek obeh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Nič v življenju ni gotovo, zakaj si torej ne bi privoščili razburljivih užitkov, ko si jih zaželiš? Povabite to seksi napihljivo lepotico Sure Thing Love Doll v svoj dom. Potopite se globoko vanjo in hkrati v svoje najbolj navihane fantazije. Njen dizajn v naravni velikosti skupaj s 3 nagajivimi ljubezenskimi luknjami obljublja zvesto ljubezen in seksi telo, ki ga ne boste mogli vzljubiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Ste dovolj pogumni za ta zadnjični čep? Če je tako, se veselite neskončnega užitka! Je strastna žebljička z izbočenim dizajnom, prilagodljivim ohišjem in praktičnim podstavkom. Primeren je za začetnike in strokovnjake in vam bo dal resnično vznemirljive občutke za igrami za hrbtom.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate o večjem užitku, dobesedno? Rokav tesno objame vaš penis, poveča obseg in poveča vzburjenje. Njegova kroglasta tekstura v kombinaciji s čutnim oprijemom, ki poveča erekcijo, bo zanj in zanjo pripravila osupljivo izkušnjo. V izjemno prožen material se boste zaljubili že na prvi dotik, zaključni obroč pa bo poskrbel za zadostno oporo in podporo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Eden, najbolj priljubljeni masturbatorji končno pri nas! Je čudežna replika vulgarnega konca in čudovito spodbudne teksture. Leto je podobno in tam je tudi čistilna enota. Ljubite realistične stvari, ki jih potrebujete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Poseben prevodni gel brez glicerina. Poveča prevodnost in s tem intenzivnost elektrostimulacijskih iger. Združljiv je s silikonskimi igračami, narejenimi v ZDA in primeren tudi za vegane. Ne vsebuje parabenov, soli ali barvil.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Kako bi bilo, če bi se ti uresničile sanje o erotični dvojni penetraciji? Želite na zmenek, vendar ne želite povabiti drugega moškega v svojo spalnico? Objemite ta smiselno oblikovan vibrirajoči penis, ki temelji na analni ekstazi. Enostavno vibrira na 10 načinov in je zahvaljujoč 2 podpornima obročkoma za penis in moda vedno na svojem mestu. Dvojna korist za oba v paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Trenirajte svoje analne mišice in uživajte v prijetnem zadovoljstvu z Swirl Pleasure Beads. Imajo očarljivo vijolično barvo in jih povezuje zelo prožna in trpežna vrvica. Njihova velikost je razvrščena za enostavno namestitev in hkrati intenzivnejši orgazmični užitek. Uporabite jih v solo igrah ali s partnerjem in odkrijte skrivnosti analne avanture.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Aplikator Lube Tube je izdelan iz ABS plastike, ki je varna za telo, in TPE, ki je prijeten na dotik. Ima ovalno obliko za priročno in direktno uporabo. Z lahkoto ga lahko v nekaj sekundah napolnite s svojim najljubšim lubrikantom in ga nato priročno usmerite na točno tisto mesto, ki v tistem trenutku potrebuje mazanje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Zbirka erotičnih igrač Impulse Intimate je tu, da vas loči od preizkušenih vibracij, pa tudi od močno izboljšanih funkcij elektrostimulacije. Na ta način vam bo vibrator ponudil 5 bolečih akcij električne stimulacije in 7 vibracij s fiksnim nadzorom. Uživajte v življenju z elektrodestrukcijo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Preplavil vas bo val užitka in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je prilagodljiv, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo šlo vse na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako to, da svojega očeta oblečeš v nov plašč? Ta izboklina bo nežno obkrožila tvojega tiča in te podprla z grozljivimi kurbami. Ima konec, poveča obseg in podpira erekcijo ter skrajša oba partnerja. Uživajte v novih izkušnjah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    S tem preprostim, a priročnim dodatkom uživajte v učinkovitem in vznemirljivem sesanju bradavic. California Exotics Nipple Suckers so stimulativne priseske za bradavice iz mehkega in enostavno stisljivega materiala. Uživajte v intenzivnem sesanju in končni ekstazi s partnerjem in sami.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 370 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.