×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

California Exotics

Elementi 33 do 64 od 370 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z avtomatsko pametno črpalko Optimum™Series, elegantno in trpežno seks igračo za moške s črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Nadomestni nastavek za vakuumsko črpalko Optimum, ki ga lahko uporabite tudi kot učinkovit masturbator. Narejen je iz prijetnega in fleksibilnega TPE materiala, v notranjosti je tanek in domiselne teksture. Podarite svojim občutljivim krajem nekaj lepega in vznemirljivega, v veselje bo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Torej je imela klasična lestev za tvojo rit? Naelektrite svoje naramnice z vznemirljivim vtičem za elektrostimulacijo Volt. Nadalje je nadzorovan in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegov eleganten videz bo razumel vašo telesno podobo in potrebe. Toda poskusite nekaj novega!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Clit Chrystal Clear

    Ta razdelek bo pripravil test za vašega partnerja. Če čestitam temu kosu las, bi se vaše telo zelo zadušilo nad klitorisom.

    13,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Okrepite svoje intimne užitke z enostavnim za uporabo Optimum Power Ultimate Power Strokerjem. Kompakten, samostoječ vzburjevalnik se ponaša s sedmimi intenzivnimi funkcijami vibriranja, pulziranja in stopnjevanjem ter izjemno ekstazo pri božanju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Admiral Vibrating Captain 8" Blue

    Predstavljamo Admiral® 8” Vibrating Captain, neverjetno mehak in realističen dong, ki je vedno pripravljen na akcijo. Njegovo trdno in prilagodljivo konstrukcijo izboljša vrhunsko podnožje s priseskom, ki zagotavlja stabilnost in prostoročno uživanje med igranjem.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Beads Black

    Naelektrite svoje čute s to vznemirljivo igračo za elektrostimulacijo! Je čudovito prilagodljiv in vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibriranja. Upognite ga, kot želite, in ustvarite dih jemajočo stimulacijo zahvaljujoč kroglicam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z napredno samodejno pametno črpalko za penis serije Optimum™, elegantno in vzdržljivo črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte vzdržljivost, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s to množico prilagodljivih načinov vadbe. Z gumbi na enostaven dotik in zaslonom LED uživajte v ročnem črpanju ali nastavite tlak in trajanje za do 20-minutno vadbo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Pucker je popolno oblikovan dvojni stimulacijski vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Big Ass Cleanser Black

    Pripomoček pri čiščenju zadnjih vrat bi moral biti nujen za vse ljubitelje analnega. Analna prha Big Ass Cleanser je nekoliko večja od običajne analne prhe in jo morate le napolniti z vodo, jo vstaviti v analni prostor in nato pritisniti z vodo namočeno žarnico, da začnete izpirati. Enostavna demontaža naprave obljublja nemoteno čiščenje, tako da postane popolnoma higienska, k čemur pripomoreta tudi za telo varen PVC in ABS material, iz katerega je izdelana prha.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Doživite očarljiv užitek French Kiss™ Elite Siren in dvignite svoja intimna srečanja na nove višine. Ta očarljiva utripajoča dražilna misel je zasnovana tako, da podžge vaše čute in odklene kraljestvo čutnega užitka. S svojo teksturirano vibrirajočo kroglo navdušuje in draži ter ponuja 10 izvrstnih funkcij vibriranja, utripanja in stopnjevanja za izpolnitev vaših najglobljih želja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Nipple Play Vacuum Twist Suckers je poskus z dražbo bradavic in sprejemljivim rezanjem. Diskretni in kompaktni črvi, ki jih obrišete na bradavičke in jih spustite, so podvrženi vakuumskim pritiskom in intenzivnim stimulacijam, ki jih ne povzročijo nenadoma in orgazma. Veselite se, nemirno, zabavajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt & Tease Dice

    Potrebujete nekaj odvračanja pozornosti? Igraj Tempt & Tease! To je zabavna, prijetna, razburljiva in poredna igra, zasnovana za čisti užitek. Samo vrzite kocko, ki bo določila vaš del telesa, aktivnost in dolžino časa. Nihče ne bo zmagovalec ali poraženec, saj je cilj igre skupna strast in orgazmična izkušnja!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Penis Extender Black

    Uresničite svoje sanje o večjem penisu s to sofisticirano napravo blagovne znamke California Exotics. Trpežen silikonski trak drži napravo na mestu, medtem ko v nekaj sekundah z maticami natančno privijete celotno konstrukcijo, da jo je mogoče raztegniti. Zahvaljujoč oblazinjenju in uporabljenim materialom vam ni treba skrbeti za vaše udobje in lahko nastavite Extender natančno tako, da ustreza vašim zahtevam. Paket vključuje tudi 4 odstranljive podaljške.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    So klasične žebljičke malo za tvojo rit? Naelektrite svoje čute z vznemirljivim zatičem za elektrostimulacijo Volt. Je daljinsko voden in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegova elegantna oblika bo razumela vaše telesne obrise in potrebe. Zato poskusite nekaj novega!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Kaj pa, če bi poskušali zakriti oči in se z vsemi drugimi čutili osredotočiti na razburljiva doživetja? Ali se to ne sliši zanimivo? Seveda ja! Maska za oči Scandal je popoln pripomoček za vsakega ljubitelja čutnih iger. Ne samo, da je lep in eleganten, predvsem pa vam bo zahvaljujoč dvojnemu sloju poskrbel za popoln mrk. Uživajte v svojem ljubljenju in vseh občutkih, povezanih z njim, še bolj kot običajno.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Thrust and Grind Red

    Želite odkriti svojo spolnost in poglobiti ljubezen do sebe? Ta Dual Rider je popoln za to! Razvaja vaše čute z 12 funkcijami intenzivnega vibriranja, 3 hitrostmi potiska in genialno nazobčanim dizajnom za zunanjo stimulacijo. Zgrabi krmilnik in pelji!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless Teardrop Plug Black

    Seksi žebljička po odlični ceni ne boste nikoli izgubljeni! Razvajajte se s to strastno žebljico, ki ima oblikovano in prilagodljivo telo za udobno nošenje ter praktično podlago za enostavno rokovanje. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je primeren za dolgotrajno nošenje, zato ne zamudite nobenega seksi občutka, ki vam ga nudi!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Izkusite vrhunsko zadovoljstvo s Squirting Fuck Stick™, polnilno točko, ki je realistična in za uporabo preprosto funkcijo squirtinga. Ta dong lahko drži do .34 fl. oz./10 ml vaše najljubše tekočine za resnično izkušnjo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Cheap Thrills The French Maid Skin

    Nastavite svoje vznemirljivo mokro sesanje s tem francoskim masturbatorjem za služkinjo. Njegova trenutna oblika vam bo omogočila sejo, instinktivna stimulativna tekstura vas bo prepričala. Masturbacijski material je sprejemljivo mehak in trd ter spominja na pravo usnje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Ali sanjate o globoko zadovoljujočem užitku s stilom? Zaljubili se boste v ta razkošen in eleganten pas s snemljivim vibratorjem s 7 načini vibriranja! Pas kot tak je zaradi oblazinjenja in prilagajanja zelo udoben za nošenje, vibrator pa je popolno oblikovan in bo zaradi teksturirane podlage razveselil tudi svojega uporabnika. Noče, da bi se njegove sanje uresničile!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maksimirajte svoj pripomoček za užitek z Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, masivno črpalko za penis, ki omogoča večje in boljše rezultate ob vsaki uporabi. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotic Accommodator Penetrator System Flesh

    S tem čutnim dildom z naramnicami omogočite svojemu nasprotniku najvišjo raven penetracije.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics The Girl Next Door Love Doll

    Razširi njene noge in se potopi globoko v svoje erotične sanje in užitke! Ta vznemirljivi napihljivi lepotec je na voljo v naravni velikosti in vam ponuja 3 nagajive ljubeče luknje. Ne glede na to, kako ga potisnete vanjo, povsod se boste počutili prijetno tesno in odkrili čarobno kraljestvo užitka. Pripravite se na strastno vožnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief Harness Black

    To niso samo navadne boksarice! Ponudili vam bodo podporo, udobje in tudi žep za dildo ali stimulator. Njihov moški kroj temelji na klasičnih boksaricah in O-ring vam bo postregel po vaših zamislih. Zaljubite se v udoben in elastičen bombaž in spandex za maksimalno udobje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Praktični analni dež v obliki klešč s prostornino 163 ml, s katerimi zlahka rečete, da ste razredčili vse za svojo analno higieno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    Ta razpršilnik maziva je bolj praktičen, kot si mislite. Uporabljate ga lahko večkrat, vedno znova ga lahko napolnite z vašim najljubšim lubrikantom, poleg tega pa je enostaven za čiščenje. Zahvaljujoč zaobljeni konici vam omogoča, da ste čim bolj natančni. Dozirnik držite z dvema prstoma v zankah in namažite po želji!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativno igračo za užitek, ki nudi fleksibilnost in intenzivno stimulacijo. Zasnovan z upogljivo glavo in vratom, vam omogoča, da ga postavite v popoln položaj, da ciljate na najbolj občutljiva področja in povečate stik za osupljiv užitek.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 370 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.