×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 304 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Otouch Inscup1 Vibrator

    Ne glede na to, ali ste na ta masturbator kliknili namenoma ali po pomoti, verjemite, da nič ni naključje in da je pravi adept za vaše prijetne užitke in sprostitev! Razveselila vas bo s funkcijo vibriranja, segreje pa se lahko tudi na telesno temperaturo. Občutek bo kot prava vagina! Uporablja najnovejšo tehnologijo, zato se ne dajte prepričati in uživajte v najboljših občutkih.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Tiper Tip Cup Masturbator Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. V zbirki Toro je tudi Tiper, relativno majhen masturbator, ki je idealen za koncentrirano stimulacijo glavice in zgornjega dela penisa. Odkrijte vznemirljive vibracije, udoben oprijem in popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hand Vibe Male Mastrubator Black

    Nova raven masturbacije z Bathmate's Hand Vibe! S to igračo boste uživali v dotiku mehkega silikonskega materiala, v katerem se boste počutili udobno in prijetno. 10 načinov vibriranja vas bo poneslo v nove višave strasti, vse to pa se zaključi z opojnim orgazmom, od katerega se vam bo zvrtelo v glavi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    Vibrirajoče ročne roke za opojne občutke! Ta masturbator je sestavljen iz tulca za masažo penisa, ki je opremljen celo s praktičnim obročkom za moda, njegova druga bistvena komponenta pa je mini vibrator. Vendar ga ni treba uporabljati, odvisno je, ali čutite ritmične vibracije ali ne. Nekaj pa je gotovo – osupljivo bo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenziven užitek na vaši dlani! Samo s tem masturbatorjem boste uživali v edinstvenih vznemirljivih občutkih, ki vam jih bo prinašalo predvsem močno "nihalo" s krožnim gibanjem. Uživajte v globokih krožnih vibracijah kot nič drugega!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Kaj pa, če bi svojemu ročnemu delu dodali malo dinamike? Spoznajte to igračo! Je čudovite rumene barve in ima prožna vibrirajoča krilca, ki bodo s svojimi stimulativnimi utori intenzivno masirala penis. Izbirajte med 10 načini vibriranja in naj vaše lovljenje postane nepozabno doživetje!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blowtech Tight Grip Stroking Machine Black

    Doživite osupljivo utripanje in tesno draženje globoke penetracije z občutkom notranjega segrevanja.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Dream Koko Masturbator Vibrating

    Začutite napetost in stimulacijo, ki si jo želite! Kokos ima na voljo najbolj realistične ženske masturbatorje.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Ali obožuješ ritke? Ta realistična rit s testisi vas bo pripravila 24/7! Je super mehak, elastičen in se hitro segreje na telesno temperaturo. Na otip je čudovito pristen (predvsem na dotik) in je odporen na trganje, zato se lahko vanj zelo potrudite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Sprostite se in pustite, da vas masturbator Wyne 07 razvaja z močnimi vibracijami in stimulira glavico z intenzivnim sesanjem. Da, čaka vas resnično raznolik in izjemno prijeten užitek s tem popolnoma samodejnim masturbatorjem sodobnega videza z LED zaslonom in enostavnim upravljanjem.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa ManQ Sophia Titty Fuck

    So vam najbolj všeč oprsje in nožnice? Ta čudovita igrača združuje dva vaša najljubša ženska dela telesa v enega! Popolnoma je navihana in vam bo pomagala ugoditi, kadar koli boste želeli. Vstavite v nožnico ali med prsi, oboje bo super razburljivo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Shaking Masturbator Black

    Izjemno močan tresljajoči masturbator znamke Rebel, ki se močno trese in utripa v blaznem masiranju, da ugodi penisu, še posebej glavici in frenulumu. To dosežemo z močnim motorjem, zaradi katerega se nihajna žoga v masturbatorju hitro vrti. Moč tresenja lahko enostavno nadzirate v 3 načinih s pritiskom na gumb neposredno na igrači.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Functions

    Kompaktni masturbator Glans z 2 funkcijama Rebel z novo, inovativno masažno tehniko – The Super Sqeeze! Intenzivne vibracije neposredno stimulirajo glans in frenulum. Svetovna premiera: oblikovanje in razvoj Made in Germany!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    Ali hrepeniš po igrači, s katero bi doživeli res vroče trenutke užitka? Ta 3-funkcijski tabor za mastike bo to naredil namesto vas! V notranjosti ima vznemirljiva stimulativna držala, ima funkcijo ogrevanja do 41 °C in lahko čutno vibrira v 10 načinih. Njegovo upravljanje je zelo preprosto in zagotovo boste cenili funkcijo Smart Shaking, ki se odzove na dotik in se ob dotiku začne tresti in utripati. Privoščite si tisto, kar potrebujete!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Se sprašujete, kakšna zanimiva igrača je to? To je silikonski rebrasti vibrator za ponovno polnjenje z 12 funkcijami vibriranja za tresenje kolen. Zahvaljujoč obročku ga lahko namestimo na penis, kar bo užitek in erekcijo popolnoma okrepilo, daljši nazobčani del pa pustil, da ob penetraciji draži klitoris. Čudovito orodje za začetnike in erotične strokovnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Obožujete občutek, ko v roki držite zapeljivo dojko in jo lahko stiskate po želji? Zdaj pa si predstavljajte, da bi lahko zdrsnili vanj z druge strani. Se vam to zdi najlepša pravljica? Napaka, to je resničnost, spoznaj Hannah. To je mehka kozja bradica z bradavico, ki kliče po stisku, in vagino na drugi strani, ki hrepeni po tvojem tiču. In kot bonus dodaja vibracije, vau!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Men 8X Vibrating Silicone Penis Sleeve

    Želite, da vas intenzivno dražijo? Ta priročen penis stimulator vas bo razjezil s svojim močnim motorjem. Ima notranjo rebrasto teksturo in oprijeto konico, ki sedi na glavici. Izbirajte med 8 funkcijami vibriranja, ob katerih vam bo srce zaigralo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je največji užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Pulsar, pameten masturbator, stremi k vašemu največjemu užitku. Njegova prožna krila tesno obkrožajo vaš penis in vam pokažejo novo raven užitka s 30 nastavitvami vibriranja. Sprostite se, uživajte in eksplodirajte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FPPR 2 Sided Vibrating Masturbator

    Kako do nepozabnega vrhunca? Vzemite ta vibrirajoči masturbator za pomoč! Je prijetno mehak in bo vaš penis razvajal z vznemirljivo teksturo. Dodajte k temu 10 močnih načinov vibriranja in nič vas ne bo ustavilo pri maksimalnem užitku, tudi v kopalnici, saj je masturbator popolnoma vodotesen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Stimulating Ball Pouch Blue

    Z Boners Stimulating Ball Pouch boste uživali v čudoviti stimulaciji penisa in skrotuma! Obroč namestite okoli dna penisa, ko je ohlapen; med erekcijo se bo obroč tesno prilegal penisu in zmanjšal pretok krvi. Postavite mošnjo v pulzirajočo vrečko in uživajte v čudoviti in edinstveni stimulaciji.
    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Naomi Masturbator with Vibration

    Prettylove Vibrating Masturbator Cup bo vašo solo igro hitro popeljal v nove višine. Njegov rebrast notranji rokav in mamljiva, realistična konstrukcija bosta stimulirala vašega tiča skoraj tako kot prava stvar. Raziščite intenzivne vibracije, ko se širite in eksplodirate globoko v sebi.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Man Wand Black

    Masažna glava in masturbator v enem! Trenutno iščete zmogljivo orodje, s katerim lahko uživate v 7 vznemirljivih načinih vibriranja in intenzivnih orgazmih. Je izjemno prilagodljiv, masturbacijski lok pa ima stimulativno teksturo. Nato si boste lahko privoščili gladko masažo celega telesa, kadar koli jo boste potrebovali.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    Ali želite in morate biti srečni? Uživati v igrači, ki vam bo koristila in ki vam bo omogočila, da bo vaše samozadovoljevanje nepozabno doživetje? Otouch Airturn1 je kvaliteten masturbator za zahtevne moške. Mehka luknja bo zadržala vašo moškost, močan, a tih motor bo uresničil vaše najbolj divje fantazije in vaše zadovoljstvo bo v vaših rokah.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Uživanje v oralnem seksu, kadar koli želite, še nikoli ni bilo lažje! Ta masturbator vam bo pokazal resnično realističen užitek. Zato zaklenite vrata in uživajte v trenutku zase s tem toplim poljubom.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Iščete vrhunskega visokotehnološkega masturbatorja? Optimum Power Elite Pro Stroker je popoln kandidat! Njegov notranji del je čutno teksturiran in odprt dizajn vam omogoča, da izberete želeni pritisk. Prepustite se trojnim motorjem in njihovi neverjetni moči!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Predstavljamo vam Echo: senzacionalni masturbator z ukrivljeno dlanjo Doživite utelešenje užitka z Echo, našim revolucionarnim in prvim masturbatorjem za dlan. Ta inovativna naprava, ki se ponaša z revolucionarno ergonomsko zasnovo, močnimi vibracijami in teksturirano blaženostjo, zagotavlja neprimerljivo raven zadovoljstva.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Owen Two Variable Pressure Smart Pro Heated Masturbator

    Iz želje po zadovoljitvi za vsako ceno prihaja Owen Two. Ta moški masturbator ima vse čudovite lastnosti prvega Owena, vendar izboljšane za povečanje užitka.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najboljša igrača po užitku kar na konici penisa. Rebelov masturbator Glans vas bo presenetil s svojo kompaktnostjo in hkrati priročnostjo. Skriva 2 motorja in je zaradi finih pik in žlebov pripravljen stimulirati želod in uzde. Izbirajte med 10 načini vibriranja in odkrijte čudovito raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    Obroč za penis/moda, zasnovan za pomoč pri doseganju dolgotrajnejše in močnejše erekcije. 10 močnih vibracijskih funkcij poskrbi za dodatno stimulacijo klitorisa, ta prstan pa je idealen tudi za stimulacijo mod.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbo užitek za konico penisa! Ta igrača bo držala konico tvoje moškosti v debelem silikonskem tulcu in jo dražila z intenzivnim brenčanjem. Ima dvojna močna motorja, ki imata 3 hitrosti vibriranja in 7 vznemirljivih vzorcev. Uživajte v vsakem centimetru teksturirane notranjosti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Želite v celoti uživati v svojih intimnih trenutkih samoljubja? V tem primeru potrebujete nekaj več kot le priročnega desničarja! Ta stiskalni masturbator iz mehkega in visokokakovostnega silikona je idealna znamka. Ponuja vam 6 ritmov vibriranja in 3 hitrosti, je čudovito mehak in ga lahko stisnete, da povečate pritisk na penis ali pa ga pustite ohlapnega. In to še ni vse! Opremljen je s funkcijo gretja, zato vam bo v njem udobno v vseh okoliščinah.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 304 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.