×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji

Elementi 33 do 64 od 300 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Sanjate o trojki, a nimate niti ene punce, kaj šele dveh? Anna in Olivia vam bosta z veseljem izpolnili želje. Oba vam bosta ponudila ne le svoje nožnice, ampak tudi anale, če pa nimate dovolj, pa lahko dodate še vibracije. Zaljubili se boste v notranjo stimulativno teksturo, tesne vhode in mehke polovice, ki jih boste zlahka delili s prijateljico. Povabite Anno in Olivijo domov in uživajte v skupinskem seksu noč za večerom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nekaj več kot preprost masturbator? Handy je najnaprednejše interaktivno spolno orodje, kar jih je svet kdaj videl! Sledi filozofiji spolne pozitivnosti in prinaša nove neverjetne možnosti užitka. Prilagodite ga svojim željam, prilagodite oprijem in dolžino udarca točno tako kot potrebujete in želite!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je vibrator s palico za moške, ki se lahko spremeni v masažni aparat s palico za stimulacijo klitorisa vašega partnerja. Vibrator s palico ponuja 3 jakosti in 5 načinov vibriranja. Poleg tega je opremljen z 2 nastavkoma, ki zagotavljata še več možnosti. Njegova prilagodljiva glava in ultra močan motor bosta ponudila edinstvene občutke.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Ali sanjate o neverjetnih užitkih, povezanih s popolno samozadovoljevanjem? Ima masturbatorja, ki vam lahko spremeni življenje! Ima edinstveno tehnologijo, ki vas bo zajela! Poleg tega boste skozi prozorno okno spremljali celoten dogodek in na lastne oči boste videli, kako deluje 10 načinov vibriranja in 7 vrtljivih krožnih funkcij, ki jih poganja praktičen in zmogljiv polnilni motor.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Lovebotz The Super Milker Stroker Machine

    Zdaj z več valji in teksturami za še večjo ekstazo! Naj Super Milker Deluxe Stroker Machine opravi vse težko delo namesto vas! Ta ljubezenski stroj je posebej zasnovan za samodejno božanje in sesanje, s skupno 4 valji za različne občutke. V tem večhitrostnem stroju je vse, kar potrebujete, diskretno shranjeno v zgornjem delu ohišja, ki se zapira.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Najvišji fantazijski stroker je tu! Vključite se v erotično izkušnjo, ki bo razvnela vse vaše čute. Zdrsnite  v realističen vaginalni vhod in uživajte v edinstveni vibracijski in napenjalni komori. Vibrira in stiska z realističnim občutkom, ki ga še niste doživeli, medtem ko si dogajanje ogledujete skozi večbarvno okence!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibracijski masturbator, ki izpolnjuje divje fantazije! Omogočil vam bo, da realistično prodrete v pohotno nožnico, pameten jezik pa bo pobožal vaš želod v notranjosti. Omogočite svojemu penisu 3 hitrosti in 4 funkcije vibracij iz vulve in jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Ste pripravljeni na najboljšo izkušnjo masturbacije v svojem življenju? Stroker PDX ELITE Dirty Talk Starter je idealen za začetnike in ponuja popolno čutno izkušnjo užitka. Močne vibracije so združene s strastnim stokanjem in seksi pogovorom, da vaše masturbacije dosežejo povsem nove ravni zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Vibracijski masturbator Big Bubble Butt Bitch je senzacionalen, realističen masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ta velika, drzna zadnjica je zasnovana za popoln užitek v pasjem slogu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarno tehnologijo IST! Omogočil vam bo neverjetno realistično občasno sesanje, kar bo vaša najboljša izkušnja pri oralnem seksu. Popolnoma se vam prilagaja in vaš penis v kristalno čisti cevi bo na vrhu dobrega počutja.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Uživajte v sesanju na zahtevo s tem vibrirajočim bobnom, ki zagotavlja takojšnje sesanje, medtem ko pritiskate – in hitro sprostitev, ko ne. Ločen gumb ponuja možnost samodejnega sesanja, medtem ko notranja komora brenči z močjo dveh vibrirajočih krogel, oblazinjenih za kanalom s čudovito teksturo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP03 je čudovito diskreten in vam ponuja 6 vznemirljivih načinov sesanja in 7 načinov vibracij. Poleg tega vam bo zagotovo všeč funkcija ogrevanja, ki bo dodatno podprla celotno izkušnjo. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično odprtino nožnice. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.
    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    Ali ste vedeli, da lahko HiSmith stroji za jebanje razveselijo vaš penis? Ta masturbator upravljajte samo z 10 vibracijami z notranjim realističnim TPR materialom. Privijte jebeni stroj ali vzemite masturbator vse leto in uživajte v potovanju v sprejemljiv dom v udobnem okolju.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    M for Men Sofia je mehka, odprta in pripravljena na igro. Kanal te realistične napravice je poln senzacionalnih tekstur. Na voljo je z vibracijsko kroglo z več hitrostmi, ki poveča občutke med božanjem. Sofija je odprta in enostavna za čiščenje, zato se bo prilagodila vsaki velikosti penisa.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Spoznajte BLOWCAST; zasnovano z inovativnostjo in strastjo, namenjeno oživitvi vaših fantazij! Blowbot ponuja edinstveno izkušnjo s čudovitimi vibracijami ter funkcijo traku in gretja. Z zmogljivim motorjem in rokavom z mehko teksturo boste odkrili občutke kot še nikoli.

    159 €

    149,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    IZKUSITE NAJNAPREDNEJŠE, PROSTOROČNE, USB-POLNILNE STROKERJE! Mega-Bator je edini prostoročni masturbator na svetu, ki vse delo opravi namesto vas, medtem ko na svoji mobilni napravi gledate svoje najljubše umazanije!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Najbolj vroča porno zvezda Sasha Grey komaj čaka, da jo kadijo. Vibracijski masturbator Sashy Grey z usti je izdelan iz popolnega Ultraskyn materiala in ima eno luknjo, ki ustvarja občutek sesanja penisa. Močna vibrirajoča krogla je odstranljiva in vam omogoča izbiro med 7 funkcijami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mistress Tia The Perfect Fuck Doggy Style Vibrating Masturbator

    Uživajte v zadovoljivem latte z vibrirajočo ritko Tia Doggie Style! Ta realistični masturbator za pičko in ritko je realistično ročno poslikan, z naravnim videzom in občutkom za popoln seks. Tesen notranji tunel ima rebra za dodaten užitek.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Ko gre za spolne igrače, ste res izbirčni? Za vas imamo strokovnjaka med masturbatorji, ki bo izpolnil vaše zahteve. Že na prvi pogled vas bo navdušil moderen videz, kaj pa funkcije!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Wand

    Kdo potrebuje roke, ko pa palica Satisfyer Men Wand opravlja to delo veliko bolje? Prilagodljiva krila se tesno in strastno ovijejo okoli vašega penisa, medtem ko vas izjemno močne vibracije masirajo od orgazma do orgazma. Te intenzivnosti ne boste imeli dovolj!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samomasažni: spolzek, ko je moker. Samo dodajte malo vode in zdrsnite. Teksturiran: uživajte v erotičnih občutkih, ko grebeni masirajo vašo gred. Imejte vse: lepo oblikovane ustnice za analne in vaginalna spolovila ter ustnice za fafanje. Vibrira: odstranljiv vodoodporen vibrator s kroglo binglja vašo gred za eksplozivne orgazme. Samo najboljše: oblikovano, načrtovano, razvito, preizkušeno, ljubljeno in odgovorno izdelano By Blush.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Ali sanjate o seksi rit, ki bo strastno drhtela? Nič vam ne bo tako dobro kot ta Elite Milk Me Silly Mega Butt! Vaš penis bo užival najbolj intenzivno in realistično stimulacijo doslej. Je ogromen in opremljen z 2 zmogljivima motorjema, ki vibrirata in masirata hkrati. Izbirajte med 5 funkcijami vrtenja in 5 vibriranjem za neverjetno vznemirljive občutke.

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Razvijte svoje razvajanje s tem podobnim masturbatorjem s prilagodljivim notranjim jezikom in široko paleto kakovosti zvoka ter 4 utripajočimi programi. Temelji na 10 najbolj podobnih senzorjih za vračljive informacije v realnem času prek aplikacije LELO, ki omogoča ustvarjanje najboljšega sprejemljivega nabora programov. Dajte življenje svojim fantazijam!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Imate radi velike, drzne in zelo realistične masturbatorje? Potem vam bo všeč vibracijski masturbator Big Ass Banger iz kolekcije Bangers podjetja Hidden Desire! Ta anatomsko oblikovan masturbator ponuja bližnjo in osebno izkušnjo, ki privlači vse čute.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija stiskanja v PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER je zasnovana tako, da samodejno obdaja vaš penis s stimulativnim pritiskom, kar omogoča neverjetne užitke pri stiskanju in sproščanju. Prozorno okence vam omogoča, da si ogledate delovanje, ko se vsak centimeter vašega penisa vedno znova doji s 6 hitrostmi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    Uživajte v čudovitem analu in avtentični oblikovani vagini. Ta masturbator vam bo ponudil obe pomembni luknjici s stimulativno notranjo teksturo, dva mini vibratorja pa bosta dodatno podprla popolno izkušnjo. Najpomembnejši del ženske je narejen iz materiala, ki ga težko ločiš od človeške kože.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najboljše za vaš penis! Ta masturbator CRUIZR CP02 je čudovito diskreten in vam ponuja vznemirljivo gibanje gor in dol ter vibracije s 5 hitrostmi in 10 načini. Odkrijte njegov notranji mehak elastičen rokav z očarljivo realistično vaginalno odprtino. Ta notranji del je odstranljiv, zato je enostavno čiščenje zagotovljeno, obenem pa se lahko veselite čutne teksture in pristnih občutkov.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli v novi in izboljšani tehnologiji sklepanja pogodb. Popolnoma nova izkušnja v enakem formatu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating Rider Mouth

    Ste naveličani uporabe rok in iščete masturbator, ki bi vas razveselil tudi z vibracijami? Dobra izbira bo nedvomno ta ljubka meringue, v kateri se boste počutili kot v pravih ustih. Odstranite pokrovček, dodajte lubrikant, potisnite v mehak silikon in se prepustite razvajanju prijetne teksture.

    18,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    Hismith se osredotoča na proizvodnjo spolnega stroja in prilagojenih pripomočkov, ta moška skodelica za masturbacijo je zasnovana za moške, da lahko stroj uporablja par, 100 %  združljiv z vrhunskim spolnim strojem Hismith. Realistični masturbator je izdelan iz super TPR in okoljskega ABS, 7,087-palčni rokav je primeren za večino moških. Poleg tega je ta žepni gladilec pičke z vibrirajočim jajčkom, 10 načinov vibriranja vzorcev, s katerimi lahko najdete svojo točko užitka.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - masažna naprava za penis. Občutljiv, inovativna, zmogljiva. COBRA LIBRE II je spolna igrača, narejena za glavo penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 300 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.