×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

BDSM in fetiš moda

Elementi 65 do 96 od 172 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rebel Lockable Ball Stretcher 3,8cm

    Raztegnite moda in uživajte v navdušenju! Ta okrogli Rebel obroč z možnostjo zaklepanja je nameščen na moda in zaklenjen s priloženim ključem. Ali pa želite nekaj več? Pred uporabo poskusite segreti obroč (v vroči vodi) ali ga ohladiti (v hladni vodi).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Extreme Silicone Cock Blocker Black

    Zaklenite penis svojega ljubimca v ključe iz visokokakovostnega silikona. Primerna je za dolgotrajno nošenje, saj je lahka, zračna, varna za telo in ima seksi dizajn. Paket vključuje tudi robusten obroč iz nerjavečega jekla z nastavljivo velikostjo. Prevzemite nadzor in si privoščite občutek, ko je njegov kurac samo vaš in samo vaš!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune Kalis Teeth Spiked Chastity Device Large

    Učinkovito orodje iz visokokakovostnega nerjavnega jekla znamke Triune. Postavljen je okoli penisa in ko pride do erekcije, se njegove notranje bodice močno zarežejo v telo, zaradi česar je nosilec erekcije grozljivo in boleče breme. Ali pa si ga položite na moda, od vas je odvisno, kako se boste mučenju lotili in kako hudi ste! Ključavnica bo poskrbela, da bo nosilec nevarnega prstana samo v vaši moči!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Meatballs Chastity Rings Black

    Ali imate radi dodatke za penis in moda podjetja Oxaballs? V tem primeru vam bodo všeč tudi te mesne kroglice. To je povsem nov način, kako ujeti penis in ga privezati na moda. Ujemite ptico in jo obdržite nemočnega in vezanega s tem iznajdljivim orodjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Celostna kletka za napredne. Če je penis šibek, se bo uporabnik še vedno počutil relativno udobno, če pa se bo penis začel povečevati, bo uporabnik to zelo obžaloval! Konice v kletki so tope in ne povzročajo resnih poškodb, vendar to ne pomeni, da ne bo bolelo. Kletka ne preprečuje uriniranja in ima odstranljiv 7 mm končni čep.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Ta gag vas bo zabaval zaradi udobja, ki ga obljublja mehki silikon, iz katerega je izdelan.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Black

    Uživate v BDSM igrah? Čas je, da preidete na naslednjo raven! To vam bo pomagalo obdržati ključ do visokokakovostnega polikarbonata, ki je zelo lahek, odporen in hipoalergen. Školjke so sestavljene iz 3 delov, ki se različno prilegajo skupaj in tako ustvarijo boljši, eleganten in okusen dodatek. Nastavki so na voljo v 4 velikostih za udobno namestitev, vendar je izdelek izdelan in kuhan. Na voljo so tudi obeski za ključe, kovinski in plastični, s katerimi lahko brez težav potujete in se ne bojite detektorjev kovin. Nato je zagotovljena higiena za izpolnjevanje telesnih potreb. Poskrbite, da bo vaš kolega dobil erekcijo, prevzamete nadzor in uporabite močan orgazem, ki mu sledite po kletki.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Iščete eleganten zapor za svojo ptico? Ta kletka za čistočo iz Oxballs jo bo ovila v kvaliteten in prožen PLUS + SILIKON material in bo seksi in udobna za nošenje. Izdelana je torej iz fleksibilnega materiala (mešanica silikona in TPR), ki se vam prilagaja, in je okrašena z lažnim pierciengom za trden videz.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna prevleka za žoge svetovno znane blagovne znamke Oxballs. Zajel vas bo s svojim dizajnom, najbolj prijetnim materialom in občutki, ki jih boste doživeli ob nošenju.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Odkrijte popolnoma nov način prodiranja v Balldo! Ta začetni set je nameščen na modih, na katerih se trdno drži in je še vedno pritrjen s končnim obročem. In kakšen je potem rezultat? Lahko prodrete v kroglice! To morate le poskusiti, vaša moda bodo postala instrument užitka in užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim modom neverjeten šok z Nutter Electro Sacksling. Ta genialna naprava prinaša najboljše iz različnih svetov in tako ustvari eno popolnoma fantastično seks igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, ali se želite igrati na daljavo s partnerjevim navdušenjem? In gospodje, uživali boste in uživali prav! Tu je Bond, aplikacijsko nadzorovan obroč za pospeševanje ali daljinski upravljalnik, ki v vašo intimo prinese pridih avanture in vaše navdušenje popelje na višjo raven.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Nič več zibanja, premikanja in božanja, Oxballs pripravi to edinstveno igračo v obliki lijaka, ki bo nepremagljiva v igrah. Cone Of Shame je pripomoček iz zelo mehkega in fleksibilnega silikona, tako da ga lahko vaš kuža nosi ure in ure in mu preprečite, da bi se igral sam s seboj. Silikonski material zagotavlja tudi enostavno čiščenje in vzdrževanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlačeni električni kontaktni blazinici in nastavljiv pritisk, kaj mislite, kaj bo to naredilo s penisom in modi? Samo predstavljajte si! Python lahko odlično stisne in še vedno daje elektrostimulativne udarce. Je nevarno orodje, zato bodite previdni, da ne boste večno mučili svojega ponosa ali nasprotnika!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Ko iščete ultimativni podporni obroč za svojega tiča in jajca, je Rock Hard Cock Pipe popolna izbira, ki vam daje to dodatno prednost! Potisnite svoj paket do njegovega največjega potenciala in uživajte v tesnem vlečenju jajc, medtem ko ostanete močnejši in debelejši kot kdaj koli prej.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Black

    Iščete nekaj, v čemer se bodo vaša moda čutno zazibala in raztegnila? Novi Squeeze iz Oxballs je zasnovan tako, da udobno ločuje vaše oreščke od telesa. Tako močno in estetsko jih oprime, da bo partnerju dovolj že en sam pogled na vašo naravo in bodo gorele tako močno kot vaša iztegnjena jajca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 13 Chastity 2.5" Cock Cage Transparent

    Kletke za čistost Man|Cage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenskega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo drug drugemu. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornja dela, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obroče s kletko. Različni obroči p​e​r različnih velikosti in distančniki vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost! Obročki se udobno prilegajo in so popolnoma varni.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prožnosti in oblike peščene ure je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dusedo Acrylic Ball Butcher With Spikes

    Ali ljubiš nevarnost in te nič ne vznemirja tako kot mučenje in bolečina? S tem orodjem se boste zelo zabavali! Je drobilec mod, ki je zasnovan za vse, ki imajo tako radi bolečino, da si upajo celo špico in skozi prozoren material želijo vse videti na lastne oči. Samo delaj, kar imaš rad!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    Vrhunski nosilec Squeeze je najbolj priljubljeno orodje za vse, ki radi zdravijo svoja jajčeca. Moč 3 vibratorjev, ki jih boste pretresli, bo v celoti povezana in ponujena. Vesela bom vaših slik in lepo boste videli, če vam bo poanta padla!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Vice Standard Chrome

    Ali ste radi popolnoma pod nadzorom? Ali hrepeniš po kletki za čednost, ki bo izgledala odlično in bo dolgo časa udobna za nošenje, saj ima širok nabor dodatkov, ki ti omogočajo, da jo prilagodiš svojim potrebam? Vaše želje se bodo uresničile, če boste svojo ptico zaprli v to kletko. Ampak premisli, ne boš imel ključev in ne bo več poti nazaj!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Kletka za penis Black Label Black Chastity brutus iz nerjavečega jekla vam in vašemu spolnemu partnerju zagotavlja ure užitkov. Zaradi rahlo navzdol ukrivljene oblike je takoj jasno, da erekcija tu skoraj ni mogoča.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Oblikujte modo in uživajte v zraku! Ta krog Rebel je omejen na modo in je priložen ključu. Ali pa želite še nekaj? Pred uporabo poskusite obroč zavarovati (v letu vode) ali ga zgladiti (v nivoju vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 172 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.